Herkeze Merhaba Ben Odama Müziğin Ritmine Göre Led Döşemek İstiyorum Yaklaşık 9 Metre Led Gidiyor Bu Sistem İçin Hangi Malzemeler Lazım Ve Fiyatları Ne Kadar Söylerseniz Çok Sevinirim vede Bilen Abilerimden Rica Devre Şemasını Atabilirlermi ?
Ben Bu sistemi direk bilgisayarın hoparlörüne bağlamayı düşnüyorum 2 tane kolon var tekini bu sistem için kullanabilirmiyim yoksa illa 2+1 yada 5+1 olmak zorundamı ?
Merhaba dostum,
9 metre led icin 12V 9A'lik bir adaptor,tip31 transistor,jak cogaltici,jak kablosu gerekmekte.Bende senin gibi bayaa bi arastirmistim.Perpada metresi 4 tl'den satiliyor.Ben 5 metre led ve 12V 5A lik adaptor aldim 35 tl verdim.Lehim falan yaparsan daha iyi olur.Iyi calismalar... (Devreyi pc' ye gecince aticam)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Gamerrr
Merhaba dostum,
9 metre led icin 12V 9A'lik bir adaptor,tip31 transistor,jak cogaltici,jak kablosu gerekmekte.Bende senin gibi bayaa bi arastirmistim.Perpada metresi 4 tl'den satiliyor.Ben 5 metre led ve 12V 5A lik adaptor aldim 35 tl verdim.Lehim falan yaparsan daha iyi olur.Iyi calismalar... (Devreyi pc' ye gecince aticam)
Devre Şemasını Bekliyorum Şimdide Çok Teşekkür Ediyorum :))
Led alacağın yer güzel,uygun fiyat.Ama güvenilir mi? Hiç daha önce alışveriş yaptın mı?
Benim ledi aldığım yerdeki arkadaş iyi verim almak istiyorsan metreye göre amper artar dedi.Ama sen yinede bi araştır derim.
Buda devresi ve videosu:
mesela adam kutu şeklinde yapmış.
Sen şerit ledin "+" kablosunu adaptörün "+" ucuna , ledin eksi ucunu beyze bağlican.Aynı devredeki gibi yaparsan problem olmaz.
Kendim tarafından test edildi onaylandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamerrr -- 12 Haziran 2013; 0:51:08 >
Gamerrr
kullanıcısına yanıt
Devre Şeması İçin Çok Çok Teşekkür Ederim Okulda Elektronik Hocalarımada Sordum En Az 2-2,5 A Gider Dedi Ben 5 A Alacağım Site Konusuna Gelince Güvenilirdir Diye Düşünüyorum Bizim Burda Çok Daha Pahalı