Şimdi Ara

müzik dinlemek için stereo mu 5+1 mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
2
Favori
16.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cozurt

5.1 mi? Kulaklarınıza yazık. 2.1 dururken 5.1 le müzik mi dinlenir? 2.1 den müzik dinlerken insanı mest ediyor, dinlendiriyor. 5.1 gürültü salatası, 2.1 de müziğin hası.

Alıntıları Göster
    müzik sadece 2 kanaldııır nokıa'nın reklamına bakın stereo hoparlörüyle dediği z<aman yeni telefonunda 2 tane hoparlör bulunuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: zart

müzik sadece 2 kanaldııır nokıa'nın reklamına bakın stereo hoparlörüyle dediği z<aman yeni telefonunda 2 tane hoparlör bulunuyor...

Alıntıları Göster
    dün cevahir iş merkezinde sony 410 un ev sinema sistemini kumuşlar. plazma yı söktükleri için sadece müzik çalıyordu. hemen kızımla geçtik oturduk . hem alt seste, hem de yüksek seste hiç bir detay anlaşılmıyordu. eski bir radyo dan eminim çok daha iyi sesler alınır.

bilginize.

• quote:

5.1 mi? Kulaklarınıza yazık. 2.1 dururken 5.1 le müzik mi dinlenir? 2.1 den müzik dinlerken insanı mest ediyor, dinlendiriyor. 5.1 gürültü salatası, 2.1 de müziğin hası.

Alıntıları Göster
    İnsanın da iki tane kulağı var beş tane değil. İnsan sağlıgına en uygun ses strereo ses.
    Mono ses bile insanı yoruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cozurt -- 2 Temmuz 2007; 23:39:38 >

• quote:

İnsanın da iki tane kulağı var beş tane değil. İnsan sağlıgına en uygun ses strereo ses.
    Mono ses bile insanı yoruyor.

Alıntıları Göster
    aslında tartışılması bile saçma bir konu stereo mu 5+1 mi konusu.müzik stereo olarak dinlenir.film,belgesel vs gibi şeylerde 5+1 den dinlenir.zaten mzk daha kaliteli 5+1 den dinleniyor olsaydı dünyanın önce gelen üreticileri mzk için stereo sistem üretmeyi bırakıp 5+1'e geçerlerdi

• quote:

Orijinalden alıntı: chef1119

aslında tartışılması bile saçma bir konu stereo mu 5+1 mi konusu.müzik stereo olarak dinlenir.film,belgesel vs gibi şeylerde 5+1 den dinlenir.zaten mzk daha kaliteli 5+1 den dinleniyor olsaydı dünyanın önce gelen üreticileri mzk için stereo sistem üretmeyi bırakıp 5+1'e geçerlerdi

Alıntıları Göster
    EN KALİTELİ BİR MÜZİK SETİNİ BİRDE EN KALİTELİ 5.1 EV SİNEMA SETİNİ YAN YANA KOYUN AYNI MÜZİGİ ÇALIN GÜLMEKTEN ÇATLARSINIZ.5.1 İN SESİ KULAGINIZA VE PSİKOLOJİNİZİ BOZUYOR ARKADAŞLAR.100 WATLIK MÜZİK SETİ BİLE DAHA İYİDİR BENCE.AMA KALİTELİ OLACAKMÜZİK SETİNDE SESLER BERRAK RAHAT DUYULABİLİR TARJDADI.ADI ÜZERİNDE ZATEN

• keşke şöle bütcen daha daaaaaaaaaa geniş olsaydı sana logitech z5500 derdim istersen bi göz at şu ürüne ama 750 ytk
  • quote:

Orijinalden alıntı: memo1989

keşke şöle bütcen daha daaaaaaaaaa geniş olsaydı sana logitech z5500 derdim istersen bi göz at şu ürüne ama 750 ytk
    o z5500 lerle gzl mzk dinlenmezki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chef1119

o z5500 lerle gzl mzk dinlenmezki.

Alıntıları Göster
    katılıyorum...zaten asıl amacı filmde iyi performans göstermek için yapılmış bir ürün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zart

katılıyorum...zaten asıl amacı filmde iyi performans göstermek için yapılmış bir ürün.

Alıntıları Göster
    5.1 ler sesi değiştirirler bir efekt katarlar , oysaki müzikte ses doğal olmalı..Stereo amfiler sesi en kısa yoldan hoparlöre gönderirler..
    5.1 surround amfiler ise sesi bozarlar efekt katarlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: HarryBlade

5.1 ler sesi değiştirirler bir efekt katarlar , oysaki müzikte ses doğal olmalı..Stereo amfiler sesi en kısa yoldan hoparlöre gönderirler..
    5.1 surround amfiler ise sesi bozarlar efekt katarlar..

Alıntıları Göster
    bence bu konu "üst konu" yapılmalı.İnsanlar haaala öncelikli olarak müzik dinlemek için 5.1 / 7.1 sistemler aranıp duruyorlar.Az da olsa bi faydası olur onlara herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geekiad

bence bu konu "üst konu" yapılmalı.İnsanlar haaala öncelikli olarak müzik dinlemek için 5.1 / 7.1 sistemler aranıp duruyorlar.Az da olsa bi faydası olur onlara herhalde.

Alıntıları Göster
    bırakın boş muhabbeti bee. bende bugun z-5500 aldım. ve audigy ses kartım var. mukemmel bir müzik sesi var. kimse kimsenin aklını celmesin. 5+1 dede şahane muzik çalıyor. professorsunuz sanki. ufacık ses seviyesinin hesabını yapıyorsunuz. bu arada z-5500 kullanan arkadaşlara sorum olacak. arkadaşlar analogta yuvarlak ses aymak için cevrilen bi yer var. o bazen hafif oluyo bazen de sertleşiyo. sizde de böylemi bu olay?

müzik dinlemek için stereo mu 5+1 mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismail8484

bırakın boş muhabbeti bee. bende bugun z-5500 aldım. ve audigy ses kartım var. mukemmel bir müzik sesi var. kimse kimsenin aklını celmesin. 5+1 dede şahane muzik çalıyor. professorsunuz sanki. ufacık ses seviyesinin hesabını yapıyorsunuz. bu arada z-5500 kullanan arkadaşlara sorum olacak. arkadaşlar analogta yuvarlak ses aymak için cevrilen bi yer var. o bazen hafif oluyo bazen de sertleşiyo. sizde de böylemi bu olay?

müzik dinlemek için stereo mu 5+1 mi ?

Alıntıları Göster
    OGEN arkadaşımızında dediği gibi hiçbirşey iyi bir kulaklık kadar kaliteli ses veremiyor.. Bence film ve oyunlar için 5.1 sistem alınıp müzik içinse kulaklık kullanmak en mantıklısı... Zaten çoğumuz apartmanda oturduğumuz kulaklık dahada avantajlı oluyor çünkü çevre seslerini izole ediyor ve artı olarakta kimseyi rahatsız etmiyorsunuz.. Aynı zamanda daha hesaplı oluyor.. Yer kaplamıyor ve akustik hesaplamaları yapmak zorunda kalmıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogen

Verilen grafikler doğruyu pek yansıtmıyor.
    5.1 de eksik olan şey aslında mid bas bandıdır ki buda yaklaşık 300 ile 800 hz arasına denk düşer. Bu alanda çok eksik kalır ve müzikte dolgunluğa ulaşamaz fakat ambians ile açığı kapatmaya çalışır.

Alıntıları Göster
    arakdaşım müzikse stereo ama ben müziimi dinlerim oyunumuda oynarım filmimide seyrederim dersen o zman 5+1 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: deimos89

arakdaşım müzikse stereo ama ben müziimi dinlerim oyunumuda oynarım filmimide seyrederim dersen o zman 5+1 derim

Alıntıları Göster
    kulaklık kulak ömrünü cok cabuk bitirir. kesinlile tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

@süper cüp sonuna kadar haklısın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Felice Forte

quote:

Orjinalden alıntı: süper cüp

@süper cüp sonuna kadar haklısın kardeş

Alıntıları Göster
    quote:

Kulaklık diye çarçöp dinlersen yada sesini deli gibi açarsan doğru ama bunlar kulaklığın değil senin suçun olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: JakX

quote:

Kulaklık diye çarçöp dinlersen yada sesini deli gibi açarsan doğru ama bunlar kulaklığın değil senin suçun olur..

Alıntıları Göster
    kulaklığı cok kısık seste actığımızı varsayalım takmakla takmamak arasında bir fark olurmu.yada müziğin temposuna hicmi kendinizi kaptırmayıp sesini acmadınız.kulaklığınız kaliteli olabilir ama bu kulğınıza zarar vermez anlamında yada sesini acmassam birşey olmaz demek deildir. normal bir kulaklığın dört te bir sesi benim steroda kullandığım JBL-E 100 lerin yarı sesin den bile fazladır . şimdi birşey olmaya bilir ama ilerki zamanlarda yaş ilerledikce zararını görürsünüz. kesinlikle kulaklığa hayır

• quote:

kulaklığı cok kısık seste actığımızı varsayalım takmakla takmamak arasında bir fark olurmu.yada müziğin temposuna hicmi kendinizi kaptırmayıp sesini acmadınız.kulaklığınız kaliteli olabilir ama bu kulğınıza zarar vermez anlamında yada sesini acmassam birşey olmaz demek deildir. normal bir kulaklığın dört te bir sesi benim steroda kullandığım JBL-E 100 lerin yarı sesin den bile fazladır . şimdi birşey olmaya bilir ama ilerki zamanlarda yaş ilerledikce zararını görürsünüz. kesinlikle kulaklığa hayır

Alıntıları Göster
    bu arada kaliteli kulaklık alt orta ve üst sesleri daha iyi verdiği icin daha kalıcı zarar verir.

• quote:

bu arada kaliteli kulaklık alt orta ve üst sesleri daha iyi verdiği icin daha kalıcı zarar verir.

Alıntıları Göster
    bende 5+1 kullanıcısıyım ama sadece müzik için ben film izlmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-onur

bende 5+1 kullanıcısıyım ama sadece müzik için ben film izlmem

Alıntıları Göster
    müzik 2.0'dan dinlenir. ama aslında kişinin zevkine kalmış bişey.ama profesyonel insanlar 2.0'dan dinliyor.Ama dts müzik (5+1 ) keyfi başka oluyor...ben dts olayını baya sevdim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.