Şimdi Ara

Müzik setine flash bellek nasıl bağlanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, eski müzik setimden flash bellekle müzik dinlemek istiyorum, flash belleği müzik setine nasıl bağlarım acaba? müzik setinin resimleri var ama çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedim.

• Bunun basit ve ucuz bir çözümü olduğunu sanmıyorum. Müzik setinizin USB girişi olmadığını varsayarsak, araya mutlaka extra bir cihaz girmesi gerekir.

Ancak pratik bir çözüm olarak flash bellek yerine portatif müzik çalar (mp3 player vs) kullanabilirsiniz.
  • Araya nasıl bir cihaz girebilir ben de onu merak ediyorum, zaten usb girişi olsaydı öyle bir sorun da olmazdı.
    ayrıca mp3 playerı nasıl bağlayabileceğimi de bilmiyorum, nasıl bağlayabilirim?
  • 30-40 liraya usb girişli cd çalarlar mevcut
    cd çaların kulaklık çıkışı m.setinin ses girişine bağlanarak çözüm olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: geosenser

Araya nasıl bir cihaz girebilir ben de onu merak ediyorum, zaten usb girişi olsaydı öyle bir sorun da olmazdı.
    ayrıca mp3 playerı nasıl bağlayabileceğimi de bilmiyorum, nasıl bağlayabilirim?

Müzik setinin arka girişleri nasıl bilmiyorum ancak büyük olasılıkla RCA denilen girişlerdendir. Buna bir ucu 3.5 mm jak (mp3 playera giren şekilde, bir ucu RCA stereo olan kablolardan alırsan rahatlıkla bağlayabilirsin.

Örnek kablo için;
    http://www.ttaf-consumer.com/35mm-Stereo-2-x-Metal-RCA-Metal-Kablo-1-5-Metre-97148,PR-1520.html

Çok daha ucuzunu bulabilirsin tabi (1.5-2 TL'ye kadar bulunabiliyor)

• bilgiler için teşekkürler, ilişikte müzik setimin girişleri görünüyor. bu girişler rca mi oluyor. diğer ucunun girişi usb girişi olması gerek sanırım.
    tekrar teşekkürederim.

Müzik setine flash bellek nasıl bağlanır?
  • flash bellekmi mp3 çalarmı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle flaş bellek düşündüm ama olursa mp3 çalar da olabilir,
  • flash bellekği bağlamak pek mantıklı bir durum değil ama mp3 çaları tabiki bağlayabilirsin sadece bir kablo alman gerekiyor
  • quote:

bilgiler için teşekkürler, ilişikte müzik setimin girişleri görünüyor. bu girişler rca mi oluyor. diğer ucunun girişi usb girişi olması gerek sanırım.
    tekrar teşekkürederim.

Evet o girişlerRCA diye geçen girişler. Örneğini verdiğim kablodan alıp MD/DVD INPUT yazan girişlere takarsan istediğin sesi alırsın. USB ile ilgisi yok olayın. MP3 çaların kulaklık çıkışından (3.5 mm jak) bağlayacaksın.
  • quote:

Merhaba, eski müzik setimden flash bellekle müzik dinlemek istiyorum, flash belleği müzik setine nasıl bağlarım acaba? müzik setinin resimleri var ama çözünürlüğü yüksek olduğu için yükleyemedim.

flashtaki müziği CD ye atarak olmazmı
  • EĞER KALİTELİ MÜZİK İSTİYORSANIZ MÜZİK SETİNİZ ÜZERİNDE LİNE İN GİRİŞİ OLACAK
    BİRDE 50 YTL YE USB Lİ DVD PLAYER ALIP TAKIN FLASHINIZIDA DVD YE TAKIN
    DVD PLAYER ÜZERİNDEN FLASH DİSKTEKİ PARÇALARA KUMANDA
    EDEBİLİR VE SES VOLÜMÜNÜ KUMANDA ÜZERİNDEN KONTROL EDERSİNİZ
    HAZIR KUMANDALI SETİNİZ OLUR KOLAY GELSİN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.