selamlar..arkadaşlar aracıma tesisat yaptırmak istiyorum ama malum şimdiki zamanda hırsızlar pek iizin vermiyor bu durumlara..:( arabama tesisat bağlattıktan sonra onu kaskolatabilirmiyim..Acil yardım lütfen..teşekkürlerrrrrr....!
evet ekbir ücret ödeyerek kaskoya dahil edebiliyorsunuz
sadece onu kaskolatmak yok benim bildigim. kaskona ek madde koydurarak onu da sigortalattirabilirsin.
ancak cok gorunur olmamasina calis, cunku aracindan olur da calinirsa parasini alirsin teminatin kadar, fakat bir daha calinirsa hasarsizlik indirimin dusebiliyor seneye (firmalari iyi arastirmani tavsiye ederim).
teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için..evet sanırım kaskoya ek olarak ekleniyor ..
ben eklettim kardeş eklenebiliyo ek bi madde ekleniyo biraz fark ödüyon ekliyon ben lpg yi bile kaskolattım
quote:
Orjinalden alıntı: serkan_2120
ben eklettim kardeş eklenebiliyo ek bi madde ekleniyo biraz fark ödüyon ekliyon ben lpg yi bile kaskolattım
angel farları bile eklettik.... ledli stoplar ... lagunada kendimiz xenon takmıştık onuda ekletmiştik... çok bir fiyat farkı olmuyor sanırsam...
Hocam yalnız belli bi sınırı var. Kasko değerinin yüzde 8 inden fazla ek teminat ekltemeiyorsunuz diye biliyorum ben. En azından AK sigorta için böyleydi.
aynen belli bir fiyata kadar kaskolattırabiliyormuşsun mesela. tesisatta örnek 2000 ytl lik olcak en fazla 5-10 bin ytl lik yaptıramıyormuşsun...
peki 1500 ytlilik bi tesisat için nekdar isterler tahminen ek olarak..?
Aracın kasko değerinin belli bir kısmı yüzde 5 veya yüzde 8 oranında sanırım ettirebiliyordun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme