Bildirim
Müzikleri alac'a nasıl çevirebilirim?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Flac Müzikler Çok Yer Kapladığından 320Kbit Parçalara Yönelseniz Sizin İÇin Daha İyi Olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik
Flac Müzikler Çok Yer Kapladığından 320Kbit Parçalara Yönelseniz Sizin İÇin Daha İyi Olabilir.
o konu daki linkleri pm den yazarmisin kaardesim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
quote:
Flac Müzikler Çok Yer Kapladığından 320Kbit Parçalara Yönelseniz Sizin İÇin Daha İyi Olabilir.
Konu Açın İzin Verilirse Atarım Bir Admin Gelecek O Konunun Neden Kapandığını Yazacak.Çok İsteyen Var Ama Madem Siliniyo Açıklamaya Yapacaklar. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: udolu1905
quote:
Konu Açın İzin Verilirse Atarım Bir Admin Gelecek O Konunun Neden Kapandığını Yazacak.Çok İsteyen Var Ama Madem Siliniyo Açıklamaya Yapacaklar.
haklisin ben dun acmistim ama silmisler -
Gene Aç. -
Mac os x te tunesfy diye bir program kullaniyorum flac formatini ape ye cevirmek icin. -
X Lossless Decoder:
Lossless audio decoder for Mac OS X
http://tmkk.pv.land.to/xld/index_e.html -
quote:
Orijinalden alıntı: soundchaser
X Lossless Decoder:
Lossless audio decoder for Mac OS X
http://tmkk.pv.land.to/xld/index_e.html
converter dan daha çok fluke tarzı bir program istiyorum hocam. müzikleri dönüştürmek çok zor geliyor
teşekkürler cevabınız için.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X