Şimdi Ara

MW3 online sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar MW3 online oyunu açıyorum herhangi bir servera baglanmaya çalışıyorum ama bağlanamıyor neden acaba?
    Tam da bu olaytdan önce "It appears Modern Warfare 3 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode" hatasını vermişti.Sistem geri yükleme yaptım oyuna şimdi gigiro ama bağlanamıyor ?

• UpNp yi kapattım olmadı firewall kapattım olmadı ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olun lütfen neden server a bağlanmıyor. Kimse yaşamadı mı böyle bi sorun?
  • bendede aynı hata baskalarıda var ama bilmiyorum neden böyle oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

bendede aynı hata baskalarıda var ama bilmiyorum neden böyle oldu.

Peki bi çözüm falan yok mu acaba ? Yani multi için orjinal alıyosun gene oynuyamıyosun. Sonrada derlerki korsan kullanmayın derler.
  • BEN BEKLİYORUM öyle bir kac gün icinde tatile cıkacam artık gelincede düzelmezse iyice bakarım. o yuzden suan pek önemsemiyorum.

ama niye böyle bir durum anlamadim. 3-4 gündür bende aynı
  • Arkadaşım alttaki linkte aynı hatanın COD 4'teki çözümü var bir bak linke MW3'e uyarlamaya çalış belki olur

http://forum.donanimhaber.com/m_23699297/tm.htm
  • Oyunu kaldır yeniden kur sonra TeknoGods un son sürümünü indir içine at açılır belki ben böyle yaptım oldu
  • oyun orjinal yeniden kurudm sorun aynı ilglinc böyle bir hatada ilkkez basıma geliyor.

linkdeki coozumler ise yaramadı.
  •  MW3 online sorunu

bendeki sorun bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

MW3 online sorunu

bendeki sorun bu

Resimdeki linke baktınız mı belki güncelleme filan vardır.
  • oyun zaten guncel sürümü yazıyor orda.

modem reset
    format
    yeniden kurma
    baska key baska steam hesap .ile deneme yine aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranger_66

arkadaşlar MW3 online oyunu açıyorum herhangi bir servera baglanmaya çalışıyorum ama bağlanamıyor neden acaba?
    Tam da bu olaytdan önce "It appears Modern Warfare 3 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode" hatasını vermişti.Sistem geri yükleme yaptım oyuna şimdi gigiro ama bağlanamıyor ?

hacı git port aç düzelir nat typele alakalı bir durum zannedersem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.