arkadaşlar MW3 online oyunu açıyorum herhangi bir servera baglanmaya çalışıyorum ama bağlanamıyor neden acaba? Tam da bu olaytdan önce "It appears Modern Warfare 3 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode" hatasını vermişti.Sistem geri yükleme yaptım oyuna şimdi gigiro ama bağlanamıyor ?
UpNp yi kapattım olmadı firewall kapattım olmadı ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olun lütfen neden server a bağlanmıyor. Kimse yaşamadı mı böyle bi sorun?
bendede aynı hata baskalarıda var ama bilmiyorum neden böyle oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: milyondabir
bendede aynı hata baskalarıda var ama bilmiyorum neden böyle oldu.
Peki bi çözüm falan yok mu acaba ? Yani multi için orjinal alıyosun gene oynuyamıyosun. Sonrada derlerki korsan kullanmayın derler.
BEN BEKLİYORUM öyle bir kac gün icinde tatile cıkacam artık gelincede düzelmezse iyice bakarım. o yuzden suan pek önemsemiyorum.
ama niye böyle bir durum anlamadim. 3-4 gündür bende aynı
Arkadaşım alttaki linkte aynı hatanın COD 4'teki çözümü var bir bak linke MW3'e uyarlamaya çalış belki olur
Oyunu kaldır yeniden kur sonra TeknoGods un son sürümünü indir içine at açılır belki ben böyle yaptım oldu
oyun orjinal yeniden kurudm sorun aynı ilglinc böyle bir hatada ilkkez basıma geliyor.
linkdeki coozumler ise yaramadı.
bendeki sorun bu
quote:
Orijinalden alıntı: milyondabir
bendeki sorun bu
Resimdeki linke baktınız mı belki güncelleme filan vardır.
oyun zaten guncel sürümü yazıyor orda.
modem reset format yeniden kurma baska key baska steam hesap .ile deneme yine aynı
quote:
Orijinalden alıntı: ranger_66
arkadaşlar MW3 online oyunu açıyorum herhangi bir servera baglanmaya çalışıyorum ama bağlanamıyor neden acaba? Tam da bu olaytdan önce "It appears Modern Warfare 3 did not quit properly the last time it ran Do you want to run the game in safe mode" hatasını vermişti.Sistem geri yükleme yaptım oyuna şimdi gigiro ama bağlanamıyor ?
hacı git port aç düzelir nat typele alakalı bir durum zannedersem
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme