Şimdi Ara

MWC 2012 : Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü indirmeye sunuldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ana konusu burada arkadaşlar, yüklemek isteyenler daha fazla destek bulabilirler:

buyurun:http://forum.donanimhaber.com/m_52686045/mpage_7/key_/tm.htm

• Sanal kurdum 2 saat kurcaladım gördüklerim:

- Start butonu yok, metro arayüzü var falan ama sistem içeriği win7 hatta vistadan alışageldiğimiz düzende

- Start ve çalıştırın olmayışı bayağı zorladı açıkçası alışmak uzun sürebilir

- Usb wireless kartımı ve gamepadi tanımadı(win7, linux'de sorun yok)

- Internet explorer güzel görünüyor ama 2 saatte 3 kez çöktü

- Boşta ram kullanımı 800mb civarında, işlemci kullanımı gayet tatminkar

- Fare ile arayüzü kullanmak sıkıntılı olabiliyor illa dokunmatikmiş hissi var

- Host ve dosya izinlerini değiştirirken reset attı nedenini anlayamadım

- Açıkçası içi boş birsürü apps var. live entegrasyonu saçma olmuş herbir nane için internet bağlantısı istiyor.

- Kopyalama-taşıma-sistem açılış hızı hızı win7'den daha iyi (7 saniyede açılış - ssd)

- Kişiselleştirme, masaüstü ve arayüz seçenekleri inanılmaz efektif

Sonuç: Pc için değil de tabletler için çıkmış bir sistem gibi. Şahsen win7'ye devam edeceğim bir süre daha

• Ben beğendim açıkçası her ne kadar alışması zor olsada güzel özellikleri var. Windows store'un önünde epey bir yol var ama Cut the Rope gibi efsane oyunlar güzel uyarlanmış. Start butonu olmaması eksiklik gibi gözüksede bence eksiklikten ziyade alışmadığımızdan öyle geliyor. Umarım full sürümde metro arayüzünü kazapama gibi bir seçenek olur çünkü bazen hakikatten can sıkıcı olabiliyor. Task manager gerçekten iyi olmuş. Internet explorer'ın entegrasyonunu güzel yapmışlar. Performanstan memnunum. Daha gelişmesi gereken arayüz sıkıntıları var ama. Bir süre daha Windows 7
  • beyler o değilde ben bunun develop olanını indirdim 2,8 olan torrentte şimdi çekiyor , bi sorun olur mu kursam cp olması mı gerekir illa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasso_15

beyler o değilde ben bunun develop olanını indirdim 2,8 olan torrentte şimdi çekiyor , bi sorun olur mu kursam cp olması mı gerekir illa.

O eski versiyonu microsoft bu sürümde 100.000 kod değişikliğini yaptığını açıkladı. Sizin sürümde baya bug vardı yanılmıyorsam. Bu yenisini indirin.
  • saatin üst kısmındaki windows 8 consumer preview evaluation copy build 8250 yazısını nasıl silebiliriz?? daha önce windows 7 de watermark gibi bi program vardı hatırlayamadım tam olarak. yardımcı olursanız sevinirim
  • windows 7 deki gibi klasik başlat nasıl yapabiliriz acaba
  • windows 3.1 deki gibi paintbrush nasıl açabiliriz acaba
  • Netbook a kurdum memnun kalmadım daha önizleme zaten bişe beklememek lazım ama gördüğüm kadarıyla Windows 7 den daha yavaş olmaz ama alışması zor Metro Arayüzüne.
  • driver sorunu oluyormu. oyun yükleyip oynayan varmı ?
  • pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim... dokunmatik bir monitör alırsam güzel olur ama klavye ve mouse ile daha kullanışlı hale gelinceye kadar win7 ile devam yada mac platformuna geçmek gerek..
  • Virtual Box ile kurmayı denedim her seferinde mavi ekranda bir hata veriyor Virtual Box ile kurabilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza5454

ben indirdim şuanda kuruyorum, dvdsi olmayanlar flash bellekten kursun. Ben şahsen şuanda netbookuma flash bellekten kurulum yapıyorum. Daha önce developer previewide denemiştim. Performans berbattı, bunuda deneyecem inş.

Benim netbook un ekran çözünürlüğü 1024x600 yukarıda win 8 in en az 1024x768 istediği yazıyor. Nasıl olacak bu iş

Senin netbook un ekran çözünürlüğü nedir olursa beni haberdar eder misin?

Teşekkür ederim.
  • final sürümünde başlat menüsü olması şart isteyen istediiği modda kullanması lazım .
  • ben kurdum 64bitini boş bir harddiskime genel olarak beğendim ilk başta metro arayüzü bana da zor geldi ama hemen alışıyor insan, görev yöneticisi gerçekten iyi olmuş metro arayüzüde yenilikler getirmiş, ekranın sol üstüne tıklayarak açık sayfalar arası çok hızlı geçiş yapmak mümkün,tam sürümüyle en az w7 kadar başarılı olur bence
  • Klavyenizdeki Windows tuşuna basınca ne oluyor? Eskiden başlat menüsü açılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Virtual Box ile kurmayı denedim her seferinde mavi ekranda bir hata veriyor Virtual Box ile kurabilen varmı?

ilk başta bendede hata verdi ama sonra Google amcada arattırdım çözdüm sorunu sanaldan yazıyorum şuan :)
  • genelde microsoft da hastaliktir cok tutulan bi urunun ardindan cikardigi urun iyi olmaz xp den sona cikan vista 98 den sonra cikan me gibi ... bu OS da cok tutulan win7 den sonra cikiyor gordugum kadariyla hala problemler var gerci bu isletim sistemiyle kendi duzenini degistiriyor microsoft ama yinede ben bu isletim sisteminden cok umitli degilim bundan sona cikacak olana para yatirmak mantiklisi ozellikle elinde win7 olanlarin hic bulasmasina bile gerek yok
  • sanal olayi nedir arkadaslar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraVe_06

Klavyenizdeki Windows tuşuna basınca ne oluyor? Eskiden başlat menüsü açılıyordu.

Hangi programda olursan ol Metro ana ekrana dönüyor windows tuşu ile

Boşta duran laptopa kurup denedim, performans olarak Win7 den daha iyi. Sadece video player ve encoder programları kurdum ve Win/den hızlı çalışıyorlar. XBMC DXVA desteği ile çalışıyor. Eğer Zotac Zbox AD04 bulabilirsem kesin Windows 8 ile kullanlayı düşünüyorum. Genel olarak mouse yerine touch veya kumandaya daha uygun bir işletim sistemi gibi...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.