Şimdi Ara

MWC 2012 : Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü indirmeye sunuldu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dokunmatik pc si olanlardan deneyen oldu mu?
  • Benim en cok merak ettiyim oyun performansi gerisi hikaye!
  • quote:

Orijinalden alıntı: alppolats

quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

quote:

Orijinalden alıntı: alppolats

ya ben yanlışlıkla windows 7'nin üzerine koydum tekrar 7ye geriye dönemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

C:\ uzerinde Windows.old adli bir dosya olacak. Oradaki dosyalari yedekleyip; sisteme bir Windows 7 formati atin.

yedeklediğimiz dosyaları tekrar geri mi kopyalayacağım kurduktan sonra nereye atacağım yedeklediğim Windows.old'u?

Icinde kendi dokumanlariniz vb. olacaktir buyuk ihtimalle. (Belgelerim, resimlerim vb.) Onlari; yedekleyip format attiktan sonra geri atacaksiniz.

• sanalda deneme yapılmalı önce nede olsa beta...
  • ben çok beğendim valla 7yi bıraktım sürekli bunu kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miracsu

quote:

Orijinalden alıntı: hooper

Sanal kurdum 2 saat kurcaladım gördüklerim:- Start butonu yok, metro arayüzü var falan ama sistem içeriği win7 hatta vistadan alışageldiğimiz düzende- Start ve çalıştırın olmayışı bayağı zorladı açıkçası alışmak uzun sürebilir- Usb wireless kartımı ve gamepadi tanımadı(win7, linuxde sorun yok)- Internet explorer güzel görünüyor ama 2 saatte 3 kez çöktü- Boşta ram kullanımı 800mb civarında, işlemci kullanımı gayet tatminkar- Fare ile arayüzü kullanmak sıkıntılı olabiliyor illa dokunmatikmiş hissi var- Host ve dosya izinlerini değiştirirken reset attı nedenini anlayamadım- Açıkçası içi boş birsürü apps var. live entegrasyonu saçma olmuş herbir nane için internet bağlantısı istiyor.- Kopyalama-taşıma-sistem açılış hızı hızı win7den daha iyi (7 saniyede açılış - ssd)- Kişiselleştirme, masaüstü ve arayüz seçenekleri inanılmaz efektifSonuç: Pc için değil de tabletler için çıkmış bir sistem gibi. Şahsen win7ye devam edeceğim bir süre daha

Şimdilik Hiçbir Sorun Yaşamadım.Açılış Kapanış Süreleri Çok İyi (SSD).Bi de Şu Wireless Gamepad tanıma olsaydı iyi olurdu.Umarım bi güncelleme yaparlar bu sorun için.

ssd için win7 deki gibi ayar gerekiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: demo11

Benim en cok merak ettiyim oyun performansi gerisi hikaye!

MW3 denedim win7 ile aynı.6850 mevcut sistemde AMD nin yeni çıkan win8 driverini kullandım.
  • Arkadaşlar önceki developer sürümde regedit'ten çok basit bir ayarla klasik başlat menü ve masaüstüne ulaşılabiliyordu. Lakin bu sürümde mevcut yöntem işe yaramıyor. Resmen insana ayak bağı olan bu metro arayüzünden kurtulmanın bir yolu yokmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytekin45

quote:

Orijinalden alıntı: miracsu

quote:

Orijinalden alıntı: hooper

Sanal kurdum 2 saat kurcaladım gördüklerim:- Start butonu yok, metro arayüzü var falan ama sistem içeriği win7 hatta vistadan alışageldiğimiz düzende- Start ve çalıştırın olmayışı bayağı zorladı açıkçası alışmak uzun sürebilir- Usb wireless kartımı ve gamepadi tanımadı(win7, linuxde sorun yok)- Internet explorer güzel görünüyor ama 2 saatte 3 kez çöktü- Boşta ram kullanımı 800mb civarında, işlemci kullanımı gayet tatminkar- Fare ile arayüzü kullanmak sıkıntılı olabiliyor illa dokunmatikmiş hissi var- Host ve dosya izinlerini değiştirirken reset attı nedenini anlayamadım- Açıkçası içi boş birsürü apps var. live entegrasyonu saçma olmuş herbir nane için internet bağlantısı istiyor.- Kopyalama-taşıma-sistem açılış hızı hızı win7den daha iyi (7 saniyede açılış - ssd)- Kişiselleştirme, masaüstü ve arayüz seçenekleri inanılmaz efektifSonuç: Pc için değil de tabletler için çıkmış bir sistem gibi. Şahsen win7ye devam edeceğim bir süre daha

Şimdilik Hiçbir Sorun Yaşamadım.Açılış Kapanış Süreleri Çok İyi (SSD).Bi de Şu Wireless Gamepad tanıma olsaydı iyi olurdu.Umarım bi güncelleme yaparlar bu sorun için.

ssd için win7 deki gibi ayar gerekiyor mu?

win7 de ne tur SSD ayarları yapılıyor ki...

• kurdum ve şuan hala deneme karıştırma halindeyim. ilk olarak göze çarpan win7 nin üzerine bu yeni arayüzü koymuşlar gibi geldi. Pencere sistemi denetim masası vs. win7 ile aynı. Başlat butonunu kaldırarak onun yerine bu yeni arayüzü koymuşlar. Dos versiyonu değişmiş. Win Explorer pencerelerine ofis araç çubuklarını yerleştirmişler. Bana tutar gibi geldi. Ama en uyuzuma giden yükleme yaparken win live bilgilerimi girdim. Yükleme bittikten sonra live kullanıcı adım ve parolamla giriş yaptım. Bu kullanıcıyı sistemden kaldırıp Administrator 'u aktif ettim ve giriş yapatım. Birde ne göreyim başlattaki bütün applar (muzik, mail, messenger vs) yetki dışında. Belki bir ayarı vardır ama hızlıca ilk gördüklerim ve karşılaştıklarım bunlar. isteyene istediği yerden ss atabilirim
  • amd'nin windows 8 için yayımladığı sürücüyü yüklerken, ekran bir anda kapandı ve windows 8 birdaha açılmadı.

windows 7'yi de bozdu.

Allahtan kurmadan önce acronis ile yedek almıştım. 1 saatte geri yükledim.

Ayrıca bir programı kapatmak istiyorsanız, pencerenin en üstünden tutup, aşağıya doğru sürükleyin.
  • xp nin üzerine kurdum bende format harici eski haline getirme şansımız yokmu beyler??
  • Benim netbook un çözünürlüğü 1024x600 ve böyle olduğu için metro arayüzün de ki hiç bir şey çalışmıyor. Çözünürlük hatası veriyor. Ne yapmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muss99

xp nin üzerine kurdum bende format harici eski haline getirme şansımız yokmu beyler??

Maalesef.
  • REFS olmamasına karşın gayet hızlı ve başarılı.
  • Bence acik ara windows 7den daha iyi. aslinda burdaki yorumlari okuyup yuklemiyecektim ama iyiki yuklemisim winfows 7 yi kapadim.hizli acilip kapanmasi video kalitesindeki yukselis. windows explorerin hizlanmasi ayrica ben boyle hizli calisan windows media playerin gormedim dokunur dokunmaz vidolar aciliyor. ayrica metro arayuzun ses kalitesi harika ve cok rahatlikla start tusunun islevini goruyor ve ondan daha kulanisli..
  • vallah 8 deniycem güzel gibi geliyor
  • slm ben kulandim simdilik guzel turkce Nasik olyor bilen vamni tsk klavye nasi tr olacak
  • Yarın sanal makine olarak kurup deniycem bakalım
  • Windows 8 gercekten bambaska bir isletim sistemi olmus.Henuz nihai surum olmamasina ragmen ters giden, hata veren hicbirsey yok, sistem gayet hizli ve stabil. Baslat tusunun olmayisi ve metro arayuzu ilk basta sacma gelsede insan zamanla alisiyor . Metro arayuzune alistiktan sonrasi ise oldukca keyifli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 4 Mart 2012; 2:49:50 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.