Şimdi Ara

MWC 2012 : Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MWC 2012 : Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü indirmeye sunuldu

Microsoft'un uzun süredir merakla beklenen MWC 2012 basın toplantısı sona erdi ve belirtildiği gibi 29 Şubat tarihinde yerel saat ile 15.00'da Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü Microsoft'un sitesinden indirmeye sunuldu.

Microsoft'un yenilenen tasarım trendinin içine dahil olan Windows 8 işletim sistemi; Metro arayüzü, Live Tiles, Internet Explorer 10, Xbox Live entegrasyonu gibi çok sayıda özellik sunuyor.

Kurulum yapabilmek için en az 1GHz işlemci, 32-bit için 1GB RAM/16GB depolama alanı, 64-bit için 2GB RAM/20GB depolama alanı,  WDDM 1.0 ile DirectX 9 ve 1024 x 768 ekran çözünürlüğü gerekiyor.

İstenirse Windows'un kurulum aracı ile yükleyebileceğiniz gibi ISO formatında indirerek de kurabilirsiniz. Yoğunluk nedeniyle sayfalar zaman zaman çevrimdışı kalabiliyor. Linkler:

İngilizce
    64-bit (x64)                 (3.3 GB)                
    32-bit (x86)                 (2.5 GB)              
    Ürün anahtarı :   DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Fransızca
    64-bit (x64)                   (3.3 GB)                
    32-bit (x86)                    (2.5 GB)                  
    Ürün anahtarı:   DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

German
    64-bit (x64)                    (3.3 GB)            
    32-bit (x86)                    (2.5 GB)                
    Ürün anahtarı:   DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

• bunlara türkçe dil eklemesi olacak mı acaba ..?
  • Sanal makinede deneyelim bakalım...
  • Windows 8'den yazıyorum beyler :D
  • Hadi Bismillah
  • indiriyorum bakalım. finali çıkana kadar kullanırız inşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Windows 8den yazıyorum beyler :D

Nasıl bir duygu anlatır mısın?
  • sanaldan kurdum bile...
  • İndirdim kurdum, çok ilginç geldi açıkcası messenger servisi ve entegre skydrive güzel olmuş ilk defa IE'den etkilendim açıkcası. Gözüm start butonunu aradı ama valla yok. Ekranın sol üst köşesinden start menüsüne girilibeliyor.Metro fena değil ama klasik sitilde devam edicem ben. Tabi sanal pc de denedim. Açıkçası uygulamaların uyumluluğunu bilmediğim için kurmadım ssd'ye. Benim izlenimlerim bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oppenheimer -- 29 Şubat 2012; 19:01:38 >
  • Windows 7 RC gibi bişey mi bu? Nihai sürüme ne kadar yakın?
  • windows 8 geldi biz hala xp deyiz :D
  • beyler bu betamı kı oyle gıbı ama rc mı yanı ındırılıp kurulmaya deger bı surummu yoksa hatalar falan varmıdır ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrTech

İndirdim kurdum, çok ilginç geldi açıkcası messenger servisi ve entegre skydrive güzel olmuş ilk defa IEden etkilendim açıkcası start butona tıklayınca değişik bir menü çıkıyor. Metro fena değil ama klasik sitilde devam edicem ben. Tabi sanal pc de denedim. Açıkçası uygulamaların uyumluluğunu bilmediğim için kurmadım ssdye. Benim izlenimlerim bunlar.

klasik stile geçiş nerden yapılıyor ?
  • kurmadım ama normal kurulum yapan varsa görev yöneticisinden işletim sisteminin harcadığı ram mikarına bakabilirler mi?
  • tam kuran yokmu? ben su anda kurulumdayim. kuracak olanlar key i biyere kaydetsin atlanmiyor o adim win 7 deki gibi..
  • hafiz o nasi baliktir ya origami gibi.. acilis ekranida olacak gibi :s
  • Windows 8 tabletlerde ama normal pclere yükleniyor mu?
  • İndirmeye başladım yarım saatim kaldı :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.