Şimdi Ara

MWC 2012 : Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü indirmeye sunuldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
12.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: forza5454ben indirdim şuanda kuruyorum, dvdsi olmayanlar flash bellekten kursun. Ben şahsen şuanda netbookuma flash bellekten kurulum yapıyorum. Daha önce developer previewide denemiştim. Performans berbattı, bunuda deneyecem inş.
    Benim netbook un ekran çözünürlüğü 1024x600 yukarıda win 8 in en az 1024x768 istediği yazıyor. Nasıl olacak bu işSenin netbook un ekran çözünürlüğü nedir olursa beni haberdar eder misin? Teşekkür ederim.

Benim netbook ulv işlemcili. 1366x768 11.6'' HD LCD ve Intel Celeron U3600 1.2Ghz işlemci var. 4GB DDR3 ram olunca ramde bile sıkıntı olmadı ancak 1gb ramli bi netbookunuz varsa sorun çıkaracaktır.

• ya ben yanlışlıkla windows 7'nin üzerine koydum tekrar 7ye geriye dönemiyorum yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alppolats

ya ben yanlışlıkla windows 7'nin üzerine koydum tekrar 7ye geriye dönemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

C:\ uzerinde Windows.old adli bir dosya olacak. Oradaki dosyalari yedekleyip; sisteme bir Windows 7 formati atin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geschichte

quote:

ya ben yanlışlıkla windows 7'nin üzerine koydum tekrar 7ye geriye dönemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

C:\ uzerinde Windows.old adli bir dosya olacak. Oradaki dosyalari yedekleyip; sisteme bir Windows 7 formati atin.

sagol kardes benimde isime yaradi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EinsteinBaran16

quote:

quote:

sagol kardes benimde isime yaradi

Onemli degil

• Son cikan versiyon cidden cok iyi ve cok hizlii. Aklinda soru isaretleri olanlar hoc dusunmesin ve denesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.t.y.

sömürün beyler

:Dddd süpermiş. öbür konuda 9 sayfa bilen olmuş. kullananlar çok hızlı olduğunu ve ie nin çok iyi olduğunun altını çize çize yazmışlar. bende indiriyorum. :D alışana kadar başlat menüsüz zor olacak ama alışırız. no problem :)
  • baslat menusunu acmak icin windows tusunu kullanin bu surumde o tus ise yarayacak gii duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

dvd si olamyan laptoplar nası yükleyebilir ?

usbden boot ediceksin :)
  • Normal bir işletim sistemi gibi oyun/program falan kurabiliyormuyuz yoksa sadece bakmalık mı yapmışlar?
  • toshiba c660-202 FN tuşu çalışmıyor çözümü varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hooper

Sanal kurdum 2 saat kurcaladım gördüklerim:- Start butonu yok, metro arayüzü var falan ama sistem içeriği win7 hatta vistadan alışageldiğimiz düzende- Start ve çalıştırın olmayışı bayağı zorladı açıkçası alışmak uzun sürebilir- Usb wireless kartımı ve gamepadi tanımadı(win7, linuxde sorun yok)- Internet explorer güzel görünüyor ama 2 saatte 3 kez çöktü- Boşta ram kullanımı 800mb civarında, işlemci kullanımı gayet tatminkar- Fare ile arayüzü kullanmak sıkıntılı olabiliyor illa dokunmatikmiş hissi var- Host ve dosya izinlerini değiştirirken reset attı nedenini anlayamadım- Açıkçası içi boş birsürü apps var. live entegrasyonu saçma olmuş herbir nane için internet bağlantısı istiyor.- Kopyalama-taşıma-sistem açılış hızı hızı win7den daha iyi (7 saniyede açılış - ssd)- Kişiselleştirme, masaüstü ve arayüz seçenekleri inanılmaz efektifSonuç: Pc için değil de tabletler için çıkmış bir sistem gibi. Şahsen win7ye devam edeceğim bir süre daha

Şimdilik Hiçbir Sorun Yaşamadım.Açılış Kapanış Süreleri Çok İyi (SSD).Bi de Şu Wireless Gamepad tanıma olsaydı iyi olurdu.Umarım bi güncelleme yaparlar bu sorun için.

• quote:

quote:

yedeklediğimiz dosyaları tekrar geri mi kopyalayacağım kurduktan sonra nereye atacağım yedeklediğim Windows.old'u?
  • Açtığınız programı kapatmak için retro modundayken fareyi sol en üste götürün ve açık programlarını gözükecek.

Sağ tıklayıp close diyerek teker teker kapatın. Başka çözüm bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 1 Mart 2012; 15:25:36 >
  • Ben beğendim.!

Yeniliklerinsanlar tarafından zor kabul ediliyor. Çok hızlı ve seri bir işletim sistemi.. Alışmak birkaç dakika alıyor.

Hafif, hızlı bri işletim sistemi isteniyordu hep mikrosofttan.. İşte size hafif ve hızlı bir sistem...

Satınalınmaya değer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Orijinalden alıntı: pcheveslisi

Virtual Box ile kurmayı denedim her seferinde mavi ekranda bir hata veriyor Virtual Box ile kurabilen varmı?

ilk başta bendede hata verdi ama sonra Google amcada arattırdım çözdüm sorunu sanaldan yazıyorum şuan :)

banada hatanın çözümü hakkında yardımcı olursan sevinirim
  • bende şimdi indiriyorum sanala kurmayı deneyeceğim.

Microsoftun hiçbir ürününe sp1'i çıkmadan geçmem;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut..

quote:

Virtual Box ile kurmayı denedim her seferinde mavi ekranda bir hata veriyor Virtual Box ile kurabilen varmı?

ilk başta bendede hata verdi ama sonra Google amcada arattırdım çözdüm sorunu sanaldan yazıyorum şuan :)

banada hatanın çözümü hakkında yardımcı olursan sevinirim

http://windows7li.blogspot.com/2011/09/virtualbox-ile-windows-8-kurma-resimli.html

buraya bakarak yapabilirsin

• Key zaten Legal ki, Microsoft'un sitesinde mevcut.

1+12 fail olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forza5454

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

Orijinalden alıntı: forza5454ben indirdim şuanda kuruyorum, dvdsi olmayanlar flash bellekten kursun. Ben şahsen şuanda netbookuma flash bellekten kurulum yapıyorum. Daha önce developer previewide denemiştim. Performans berbattı, bunuda deneyecem inş.
    Benim netbook un ekran çözünürlüğü 1024x600 yukarıda win 8 in en az 1024x768 istediği yazıyor. Nasıl olacak bu işSenin netbook un ekran çözünürlüğü nedir olursa beni haberdar eder misin? Teşekkür ederim.

Benim netbook ulv işlemcili. 1366x768 11.6'' HD LCD ve Intel Celeron U3600 1.2Ghz işlemci var. 4GB DDR3 ram olunca ramde bile sıkıntı olmadı ancak 1gb ramli bi netbookunuz varsa sorun çıkaracaktır.

Netbookumun ram i 2gb onda sorun yokta ekran çözünürlüğü 1024x600 nasıl olacak bilmiyorum. Regedit den bir şeyler değiştirince oluyormuş heralde

Kuracam win8 i kafaya koydum belki netbook um hızlanır. Samsung n150 2gb ram li

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.