Şimdi Ara

MX760 alacaktım ama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müzik çalarım için Sennheiser MX760 alacaktım ama bu ürünün üretimi durdurulmuş artık, bu nedenle hiçbir yerde bulunamıyor.(Site üzerinden satanlardan almama gibi bir prensibim var) Rock ağırlıklı bir dinleyiciye earbud olarak ne önerebilirsiniz?
    Çoğu yerde Koss KSC75'in rock/metal için iyi olduğunu duydum lakin istediğim tip olmadığı için almayı düşünmüyorum.

• Yapabileceğin en iyi tercih Yuin PK3 olur. Forumun ikinci el bölümünde sıfır olarak satılıyor. (thetrooper00 nickli arkadaş satıyor)
  • ben de o kadar parayı bir earbud'a yatırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum açıkçası
    benim tercihim yalıtımlı bir kulaklık yönünde olurdu.ama sizin tercihiniz tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: peacelick

ben de o kadar parayı bir earbud'a yatırmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum açıkçası
    benim tercihim yalıtımlı bir kulaklık yönünde olurdu.ama sizin tercihiniz tabi ki

Size katılıyorum ama herkes yalıtımlı kulaklık kullanamıyor. Örneğin arkadaşım, ne kadar uğraşsa da sony mdr nc 22 kulaklığı kulağına takamıyordu. O yüzden o tip kulaklıklardan nefret ediyor.
  • ben 40 tl'ye metan garantili sıfır sennheiser mx760 satıyorum pm attım burayada yazayım işte ilanım:

http://forum.donanimhaber.com/m_39084423/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39084423
  • kulakiçi olanları çok sağlıklı bulmuyorum, bu nedenle earbud önerisi istiyorum.
  • Çok fazla bir tercih şansın yok dendiği gibi, en iyisi Yuin Pk3'tür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm attım ama cevap vermediniz elimde sadece 1 tane kaldı metan garantili sıfır sennheiser mx760 sadece 40 tl istanbul içi elden teslim istanbul dışına kargolayabilirim daha önce forumda metan garantili sennheiser kulaklık satmıştım referanslarıma bakabilirsiniz,

http://forum.donanimhaber.com/m_39084423/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39084423
  • dediğim gibi site üzerinden almak istemiyorum.(kişisel algılamayın, prensip meselesi)
    sanırım pk3 yolu gözüküyor bana:)
  • peki siz bilirsiniz ama çok merak ediyorum neden site üzerinden almıyorsunuz benim elimde sadece 1 tane kaldığı için ve de para ihtiyacı olduğu için bu modelin fiyatını düşürmüştüm orjinallik konusundada sorun yok gerçekten merak ettim neden site üzerinden alım yapmadığınızı
  • zamanında yaşanmış tecrübeler diyeyim.
  • benimde bir ok3 deneyimim oldu-dengeli açık bir sesi var...sahnesi neredeyse bir kafaüstü kadar geniş-ses pürüzsüz-midler önde-tizlerde gayet tatmin edici...güzel bir hi-fi earbud...eğlence istiyorsan pk3-denge istiyorsan ok3...
  • eğlence derken?
  • dengeden ziyade-bass seslerin biraz ön planda olduğu-mid ve tiz seslerin daha arka planda kaldığı ses tonlarına,genelde eğlenceli ses diyoruz...
  • teşekkürler:) yarın pk3'ümü alıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.