Arkadaşlar, ben Mynet sitesine çoklu kullanıcı aboneliği gerçekleştirmiştim yaklaşık 2 ay falan olmuştur.Birgün üye adı ve şifre yanlış uyarısı aldım ve bir daha giremez oldum. Mynet müşteri hizmetlerine 3 hafta süren uğraşlarımla derdimi ancak anlatabildim ve üye adresime girmeye başladım.Sorunun nerden kaynaklandığını düşünürken,bugün okey odasında oyun oynarken özel bir mesaj geldi.Mynetnick.tc sitesi diye tam hatırlayamadığım bir site ismini vererek, şu kadar puan kazanmak için tıklayın diye.. Bende o siteye mesaj Mynetten gelmiştir heralde diyerek adres çubuğuna yazarak girdim. Aynı üye adı şifre arayüzü karşıma çıktı.Ondan sonra tekrar aynı uyarıyı almaya başladım ve üye adresime giremez oldum. Şimdi, bu daha önce sizlerin başına geldimi yoksa biri benim sabrımımı deniyor.Ha unutmadan ilk sorunda üye adresime girmeye başlayınca üyelik bilgilerimde irtibat mail adresimde "ezel35ezel@hotmail.com" yazıyordu.Muhtemelen bu mail adresine sahip canlı hackledi benim adresi..Belki bilenleriniz vardır.Mynet müşteri hizmetlerine danışmadan bu sorunu çözmenin bir yolu yokmudur...Saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme