Şimdi Ara

...:::N 80 mi N 73 mü?:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 1500 ytl var bu iki telefondan birini istiyorum ama ikisi arasında kaldım n80 ni çok övüyolar ama yeni çıkan n73 de çok övüyolar n80 daha pahalı bu n 80 nin daha iyi olduğunumu yoksa kazık bişey olduğunumu gösteriyo? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

• WI-FI teknolojisine önem vermiyorsan Nokia N73 iyi bir seçim olacaktır.
  • bencede n73
  • Nokia N73..
  • Elbette n73.n80 bos birsey sattiran ozellgide wifi o olmasa yuzune bakmaz kimse n80 n73 sonra artik ooooo

n73
  • wifi diyosan n80 foto diyosan n73
  • N80 DE KULLANDIM SIMDI BABAMDA O N73 KULLANIYORUM KESINLIKLE N73 HEMDE DAHA IKI GUNDUR KULLANMAMA RAGMEN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD'de B ve M key nedir?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N73
  • ya n80 hastalarından değilsen
    n80 in alınması için hiç bi neden yok
  • bu sene n80 kullandım bi süre (avrupadaki akrabalar sağolsun) fotoğraf kalitesi pek iç açıcı değil

n73ü bilmedigim için şu iyidir diyemicem ama okdar para verip alacagın bi telefonun çok iyi resim çekebilmesi lazım bence
  • internet senin için önemliyse N80
    kamera önemliyse N73 bu kadar...
  • reis.ertugrul foto hariç neye göre bu kadar kesin konuşuyorsun acaba ?

çok yakın bir zamanda bende bu iki telefon arasında bir seçim yapacam acaip kararsızım n80 in wlan özelliği ve o muhteşem ekranı beni cezbediyor kamera benim için mühim olmadığından fazla takılmıyorum... siz ne diyorsunuz bu konuya arkadaşlar ?

kullanan arkadaşlar söylesin kamerayı hesaba katmazsanız n73 ün n80 e göre ne gibi artıları yada eksiler var ?
  • N80 gibi kaba durmuyor
  • sen bosver n73ü. git n80 al. karizma bi telefon. fiyatından da belli zaten n73 ten iyi oldugu.
  • w-lan hatırına n80 alınır cep telefonlarında en nadir bulunan özellik.
  • sırf karizma die N80 alınırmı ben ihtiyaçlarıma göre alırım.
    mantıklı düşünürsen ve ilerde sd kart teknolojisinin wi-fi özellik kazanacağını düşünürsen ben N73 derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.