Şimdi Ara

N-Gage kullanan arkadaslar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar su n-gage de JJL Software ne ise yarar bilgisi olan war mı?

Ve de 256 mb mmc alacagım. Uyum konusunda suphelerim war. 3.30 version kullanıorum.

Tecrubesi olan arkadaslar paylasabilir mi?

• 256 olur
  • yani mp3 playerı da sorunsuz kullanmak istiyorsun dimi?
  • JJL Software; Yüklediğin programı yazan firmanın adı olması lazım... Muhtemelen programı yüklerken program için kendine ayrı bir klasör açmıştır, Klasör ismimi JJL Software? Benim bildiğim auto lock ve blue jack programları JJL Software isminde kendine klasör açıyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: On7_li

JJL Software; Yüklediğin programı yazan firmanın adı olması lazım... Muhtemelen programı yüklerken program için kendine ayrı bir klasör açmıştır, Klasör ismimi JJL Software? Benim bildiğim auto lock ve blue jack programları JJL Software isminde kendine klasör açıyor...

Haklıymıssın bos klasormus o yaf! Hic dikkaet etmemisim
  • Hocam kime dion???

quote:

Orjinalden alıntı: Chriseba

yani mp3 playerı da sorunsuz kullanmak istiyorsun dimi?
  • arkadaşım n-gage de nokia nın diyer symbian işletim sistemli telefonları gibi mmc konusunda problemli ama ben yaklaşık 5 farklı markadaki mmc kartı denedikten sonra twinmos 256 mb lık mmc kartında herhangı bi problem yaşamadım sana tavsıyem alacaksan twinmos 256 mblık al ama bu kart bu seferde 9210 da çalışmıyor aklında bulunsun, bu arada ngage mp3 lerı belırlı bı klasorden alıp okumak yerıne tek tek taradıgı ıcın mp3 dınlerken bıraz sıkıcı bı bekleyışle karşılaşacaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --> SATILIK -- Nokia N-Gage
    12 yıl önce açıldı
    Full + Full n gage satıyorum...!
    19 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • e ozaman çalma modunu rasgele yapın karışık çalsın...
  • Bugun is yerinde arkadasın 256sını aldım, denedim, sonuc harika!
    Tanımayı bırak, full dolu kartı saniyede actı ve tek tıkla mp3leri caldı.
    Hem de N-Gage farkıyla, stereo! Sorun cozulmustur. Thanx.
  • bide markayi yazsan bu yaz birini gordum n-gage kac mb bellek diye sordum 512 dedi ama londra da yasiyomus ben 64 ile sürünüyorum :(
  • EagleTech

quote:

Orjinalden alıntı: Usta_AsH

bide markayi yazsan bu yaz birini gordum n-gage kac mb bellek diye sordum 512 dedi ama londra da yasiyomus ben 64 ile sürünüyorum :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.