Şimdi Ara

N-GAGE YENİ MODEL CIKARACAMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaslar bu konuda sizin yorumlarınızı bekliyoru cıkaracaksa ne zaman cıkaracak ve elinize gecen fotoları burda benimle paslasırsanız sevinirim

• bu konuda bir haberi olan yokmu?
  • bence kesin cıkartıcak benim gorusume gore n-gage classic en iyi nokia simdiye kadar cıkanlardan.
  • bence kesin cıkartıcak benim gorusume gore n-gage classic en iyi nokia simdiye kadar cıkanlardan.
    hatta yenisini cıkartmasa da olur ngage classic i yine uretmeye basdlasa eminim cok buyuk satıs rakamına ulasır millet yeni yeni anlıyo ngage nin degerini
  • n-gage 2 2007 nin 2.yarısı çıkcak arkadaşlar... ekran psp gibi olcak ( e3 fuarındaki videolarda bi chip set gösterdiler)
  • n-gage qd nin special edition ı çıkcak we de kesn fiyat farkı olcak
    TAM KAZIK

NOKİA YA
  • walla bence silver edition süper, o kadar da fark olsun...
     N-GAGE YENİ MODEL CIKARACAMI?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • n-gage için şu an değiştirmeye kıyamıyorum telefonumu bir an önce çıkarsa da hiç başka tel kullanmadna gene n-gage kullansak..
  • n gage si ile duygusal bag kuran yanlızca ben degilmisim demek ki ben degistirdim ama icimde hala bi burukluk var donmek istiyorum yine ngage e
    quote:

Orjinalden alıntı: mutlak_deger

n-gage için şu an değiştirmeye kıyamıyorum telefonumu bir an önce çıkarsa da hiç başka tel kullanmadna gene n-gage kullansak..
  • uzun bir süre kullandım n gagei
    geçen gün bir kızda gördüm telle konuşuyordu, nasıl garibime gitti
    demek zamanında banada öyle bakıyorlardı
  • arkadaşlar şimdi n-gage sattıktan sonra pişman olanların yeni telefonu ne ki pişman oldular?
  • Bu akşam n-gage.com a girin 11 civarı n-gage bölüm başkanı Gerard Wiener soruları cevaplandıracak.
    N-gage 2 hakkında soru sorun cevaplar.

Ayrıca chata gelemeyenler! N-gageturkiye.com da chatin tam metninin cevirisini bulabilirsiniz. N-gage ci arkadaşlar yakında PTG turnuvası yapacagiz sitede Ödüllü. sizleride bekliyoruz.

Türkiyenin N-gage sitesi N-gageturkiye.com

N-gage 2 kesin çıkacak.
  • pismanlık degil simdi p900 kullanıyorum ozellik olarak cok ustun bi telefon ama n-gagenin yerini nedense dolduramadı. kendimi kız arkadasımı aldatıyomus gibi hissediyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: yankiuslu

arkadaşlar şimdi n-gage sattıktan sonra pişman olanların yeni telefonu ne ki pişman oldular?
  • bnce cıkarmas artk
  • arkadaslar yeni n-gage cıkacak ya hatta 1.3 mp kameralı n-gage neo
  • üzgünüm ama bu neo sadece bi tasarım
  • inşallah şu cihaz bi tasarım olarak kalmaz=
    Size (When Closed):
    135 mm x 68 mm x 22 mm
    Weight:
    165 g
    Phone Screen (front side):
    Backlit 128 x 128 pixel 65,536 color screen, running a full implementation of Series 40
    Game Screen (inside):
    Backlit 16:9, 384 x 216 pixel 65,536 color touch screen
    Controls:
    Same as the N-Gage QD except that the left and right command keys are now in shoulder positions and the keypad has been given a more game oriented design focused on recreating a second joypad shape out of the 2,4,6,8 keys surrounding the 5 button. All the other buttons are splayed out around this new central hub.
    New Features:
    Voice recognition through speaker phone or bluetooth compatible headsets and touch screen capability with a provided stylus that is stored (a la the Palm M100) in a nook just behind the screen.
    Connectivity:
    Bluetooth, Pop Port, Mini USB 2.0, Wi-Fi (optional), GSM 800/900/1800/1900, GPRS, EDGE, Wi-Fi 802.11b.
    CPU:
    Same ARM processor as current models.
    Memory:
    Doubled RAM and Shared Memory.
    Memory Card Support:
    One internal MMC/SD slot supporting up to 8GB cards, One hot-swappable external MMC/SD/SDIO slot supporting up to 8GB cards.
    Graphics:
    Customized NVidia GoForce 3D 4500 with 1MB of embedded RAM.
    Sound:
    Hardware MP3 with it's own memory and integration into the game element of the system allowing developers to utilize it for in game sound.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.