evet arkadaslar bu konuda sizin yorumlarınızı bekliyoru cıkaracaksa ne zaman cıkaracak ve elinize gecen fotoları burda benimle paslasırsanız sevinirim
bu konuda bir haberi olan yokmu?
bence kesin cıkartıcak benim gorusume gore n-gage classic en iyi nokia simdiye kadar cıkanlardan.
bence kesin cıkartıcak benim gorusume gore n-gage classic en iyi nokia simdiye kadar cıkanlardan. hatta yenisini cıkartmasa da olur ngage classic i yine uretmeye basdlasa eminim cok buyuk satıs rakamına ulasır millet yeni yeni anlıyo ngage nin degerini
n-gage 2 2007 nin 2.yarısı çıkcak arkadaşlar... ekran psp gibi olcak ( e3 fuarındaki videolarda bi chip set gösterdiler)
n-gage qd nin special edition ı çıkcak we de kesn fiyat farkı olcak TAM KAZIK
NOKİA YA
walla bence silver edition süper, o kadar da fark olsun...
n-gage için şu an değiştirmeye kıyamıyorum telefonumu bir an önce çıkarsa da hiç başka tel kullanmadna gene n-gage kullansak..
n gage si ile duygusal bag kuran yanlızca ben degilmisim demek ki ben degistirdim ama icimde hala bi burukluk var donmek istiyorum yine ngage e
quote:
Orjinalden alıntı: mutlak_deger
n-gage için şu an değiştirmeye kıyamıyorum telefonumu bir an önce çıkarsa da hiç başka tel kullanmadna gene n-gage kullansak..
uzun bir süre kullandım n gagei geçen gün bir kızda gördüm telle konuşuyordu, nasıl garibime gitti demek zamanında banada öyle bakıyorlardı
arkadaşlar şimdi n-gage sattıktan sonra pişman olanların yeni telefonu ne ki pişman oldular?
Bu akşam n-gage.com a girin 11 civarı n-gage bölüm başkanı Gerard Wiener soruları cevaplandıracak. N-gage 2 hakkında soru sorun cevaplar.
Ayrıca chata gelemeyenler! N-gageturkiye.com da chatin tam metninin cevirisini bulabilirsiniz. N-gage ci arkadaşlar yakında PTG turnuvası yapacagiz sitede Ödüllü. sizleride bekliyoruz.
Türkiyenin N-gage sitesi N-gageturkiye.com
N-gage 2 kesin çıkacak.
pismanlık degil simdi p900 kullanıyorum ozellik olarak cok ustun bi telefon ama n-gagenin yerini nedense dolduramadı. kendimi kız arkadasımı aldatıyomus gibi hissediyorum
quote:
Orjinalden alıntı: yankiuslu
arkadaşlar şimdi n-gage sattıktan sonra pişman olanların yeni telefonu ne ki pişman oldular?
bnce cıkarmas artk
arkadaslar yeni n-gage cıkacak ya hatta 1.3 mp kameralı n-gage neo
üzgünüm ama bu neo sadece bi tasarım
inşallah şu cihaz bi tasarım olarak kalmaz= Size (When Closed): 135 mm x 68 mm x 22 mm Weight: 165 g Phone Screen (front side): Backlit 128 x 128 pixel 65,536 color screen, running a full implementation of Series 40 Game Screen (inside): Backlit 16:9, 384 x 216 pixel 65,536 color touch screen Controls: Same as the N-Gage QD except that the left and right command keys are now in shoulder positions and the keypad has been given a more game oriented design focused on recreating a second joypad shape out of the 2,4,6,8 keys surrounding the 5 button. All the other buttons are splayed out around this new central hub. New Features: Voice recognition through speaker phone or bluetooth compatible headsets and touch screen capability with a provided stylus that is stored (a la the Palm M100) in a nook just behind the screen. Connectivity: Bluetooth, Pop Port, Mini USB 2.0, Wi-Fi (optional), GSM 800/900/1800/1900, GPRS, EDGE, Wi-Fi 802.11b. CPU: Same ARM processor as current models. Memory: Doubled RAM and Shared Memory. Memory Card Support: One internal MMC/SD slot supporting up to 8GB cards, One hot-swappable external MMC/SD/SDIO slot supporting up to 8GB cards. Graphics: Customized NVidia GoForce 3D 4500 with 1MB of embedded RAM. Sound: Hardware MP3 with it's own memory and integration into the game element of the system allowing developers to utilize it for in game sound.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme