NKolay Extra ile 1500 TL (41. sayfa)
-
-
Restoran iadesi alanlar sipariş yerini yazarsa diğer kullanıcılar için bilgi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yemeksepeti gel al
konusu vardı bunun. getir yemekte geçmiyor. migros ve trendyolda geliyor iade
-
Alabildiniz mi hocam online alisveris iadesini, kampanya bende hala gözükmüyor, sonlandırdılar galiba
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ay 3 şartı sağlamıştım 4.üncüsüne de 30 kasımda yaptım ama saymamış ? Yaşayan var mı aynı durumu?
Hayır şimdi baktım yatırmamışlar yarın ararım artık ama bir şey çıkacağını sanmam, zaman kaybı olacak gibi geliyor; fazla amatör ve şark kafasında bir zihniyetleri var. Eğer böyle yapıyorlarsa bunların hiçbir kampanyasına güven olmaz. Kampanya linkine uygulamadan erişilemese de internet üzerinden erişilebiliyor ama kampanya detaylarının son maddesinde Aktifbank kampanya koşullarını değiştirme ve iptal etme hakkını saklı tutar diye bir madde var. Linki de ekleyeyim aşağıya.
edit: şimdi fark ettim Sms veya mobil bildirim yoluyla iletişim yapılan müşteriler için diye madde eklemişler. Tam şark kafası işte. Biz alışveriş yaptığımızda yoktu o madde ama gel de ispat et bunlara, laf anlat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walled -- 4 Aralık 2024; 19:35:40 >
-
TBB Hakem Heyetine başvurun bir de belki sonuç çıkar.
Onu da yaparız ama onlar da SS isteyecek kampanya maddelerini. Bunlar çoktan değiştirmiş bende ss yok olan varsa ve atarsa belki.
-
-
30 günde ödersen faiz yok
-
Kdf giderlerini 30 gün içinde ödersek yine de ödeyecek miyiz? 107 tl mi neydi. Bilen var mı
Verdiğini nereden anladın, o senin talep ekranın, sms şifresi gelecek, şartları kabul edeceksin, değerlendirme sonrası eğer verirse o zaman rakamını bildirecek sana.
İlerlemen lazım. O ekran herkese çıkıyor.
Ama alabilirsen evet, 30 gün içinde kapatırsan faiz yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 5 Aralık 2024; 7:11:31 > -
-
arkadaşlar bu ay nkolay hesabı açıp ekstralı olsam aralık: 500, ocak:500 en fazla 1000 tl kazanabilirim değil mi
-
Plana falan bakma, 30 günden önce kapat aynı parayı ödersin. Ama ayın günün baz alma, yani aralığın 5 inde çektim, ocağın 5 inde ödemeyeceksin. Bugünden itibaren 30 gün say öyle hesapla. sms geliyor ama garanti olsun diye 29 gün sonra öde tavsiyem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 5 Aralık 2024; 7:39:50 > -
Teşekkürler hocam
bu ayki şartlarin işlenmesi hala yapilmamiş. ayin 2 sinde fatura odeme ,qr, havale yapmistim hala gözükmüyor
İlk şart yerine getirdiniz mi? Nkolay hesabınıza 10.000₺ giriş oldu mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet. diger islemleri 10 bin giristen sonra yaptim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X