Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bexter , babaeskili Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
805
Cevap
100
Favori
45.586
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de kampanya detayı çıkmıyordu ondan limiti bilemedim bakalım yarın extrali mesajı gelecek mi
  • 500 tl yatan oldu mu acaba?

• qruvasan kullanıcısına yanıt

Ayın 10una kadar yatacakmış

• Nkolay ekstrali oldunuz diye mesaj gelmedi bekliyoruz bakalım

Faizsiz 5binide vermiyor bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 3 Aralık 2024; 9:5:8 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Hocam bana da mesaj gelmemişti. Dün sanal kartla harcama yaptım. +%10 ekstra iade yattı.

• Bu ayı da haftası bitmeden kapattık :)) NKolay Extra ile 1500 TL
  • alperzengin A kullanıcısına yanıt
    %10un alt limiti var mı mesela 1000tl lik akaryakıt alsak 100 yatıyor mu geri
  • Hocam her harcamaya yatmıyor bildiğim kadarıyla. Kampanyalarına ek olarak %10 yatıyor.

Bana SMS gelmese de ekstralı olarak avantajlardan faydalanabilirsin diye bildirim geldi. 5 bin krediyi ise vermiyor.
  • Geçen ay nkolay ekstralı oldum ve mesaj geldi. 500 lira sanal kartıma yatmadı 5000 lirayıda vermiyor. Müşteri hizmetlerini aradım 500 lira aralık ilk hafta yatacak dedi birkaç güne yatar dedi. 5000 lira vermiyor dedim banka politikası vs diyor
  • sanal kart kamapanyası çok saçma olmuş. kampanyaya ek %10 ne ya, kampanya olmayınca ekini de vermiyor.
  • Bulutali B kullanıcısına yanıt
    5000 / 10000 olan kredi hocam o senin bankalarla ilişkili olduğun bir durum verip vermemesi kampanya ile alakalı birşey değil.
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    Kampanyada 'Ekstralı olanlara, kredi notu uygunsa 5000 TL faizsiz kredi imkanı' demiyor. Koşulsuz şartsız her ekstralıya 5000 TL kredi çıkacak gibi pazarlanıyor. Müşteri aldatılıyor.
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Bddk o açıklamaya ceza keser. Evet aldatma var orada
  • glory34 kullanıcısına yanıt
    Evet koşulsuz şartsız diyor kesin vermesi gerekirdi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: glory34

Kampanyada 'Ekstralı olanlara, kredi notu uygunsa 5000 TL faizsiz kredi imkanı' demiyor. Koşulsuz şartsız her ekstralıya 5000 TL kredi çıkacak gibi pazarlanıyor. Müşteri aldatılıyor.
    Aynen dediğiniz gibi ekstralı olanlara koşulsuz 5000 TL kolay nakit anlaşılıyor madem vermeyeceksin altta küçük bilgi notu yaz ve kredi notu uygun müşterilere verilecektir de resmen müşteri aldatma bu başka bir şey değil
  • 5000tl kredi şuanda çıkıyor.

• bi tane otomatik ödeme fatura yapmıstım...

• -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Kolay nakit kısmından mi aliyorsunuz baska yerden mi

Aynen oradan. Normalde limiti doldurdun uyarısı veriyordu, şimdi 5 bin verdi, ama daha almadım, lazım olunca alacağım.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.