NKolay Extra ile 1500 TL (38. sayfa)
-
-
Dün yemeksepetiden sipariş verdim restoran + %10 iade oldu -
Malesef . Sondan birinci madde
Kampanya diğer N Kolay kampanyaları ile birleştirilemez.
* Extra li olmanın mantığı 🤔
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 2 Aralık 2024; 8:30:58 > -
500 tl ne zaman gelecek -
Normal kamera ile qr'ın net fotosunu çek, daha sonra qr okutma ekraninda galeriden seçi tıkla öyle ilerle -
Kampanyada hiçbir yerde 'daha önce olumsuz sonuçlanan krediyi ekstralı olsan da alamazsın' denilmiyor. Ekstralı olan 5000TL kolay nakit alır diyor ama şaşırtmıyorlar bizi ve 30 gün içinde olumsuz sonuçlanan başvurun nedeniyle veremiyoruz kredini diyorlar. -
yeni taktikleri deneyeceğiz bakalım umarım olur.
-
Arkadaşlar nkolay sanal kartla alışveriş yapamıyorum sistem hatası veriyor 3D ekranına geçerken genel bir sorun mu ? -
32 aralık
-
Bana da bir süredir olumsuz diyordu, biraz önce 5000 verdi.
-
pos cihazından qr kodun çıktısı alınabiliyor(slip gibi), onu okutmayı da deneyebilirsiniz
-
tüm taktikleri aldık,umarın bu sefer de kasada patlamayız..
-
cek satis konusu: https://forum.donanimhaber.com/cek-satis-takas-bolumu--114648771-18118
-
-
a101de kolayca okudu qr'i, geçen ay da migros jet kasada kullanmıştım. -
sonunda krediyi verdi. 2 hesaba 5000er
-
SMS geldi. 500 TL Ödülü N Kolay Extra'lı olduğun ayın 10.gününde SANAL karta yükleyeceğiz şeklinde bilgi var. Mutlaka açık sanal kart bulundurunuz.
N Kolay Extra ile 1.500 TL Hediye ve %0 Faizli Kolay Nakit Fırsatları | N Kolay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 2 Aralık 2024; 15:24:29 > -
Başvuru aşamasında 5000 7500 10000 var
Seçtikten sonra tc ve mail ekranı geliyor ne faiz yazıyor ne bilgi normal mi faiz çıkar iptal edilmez diye cesaret edemedim 😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X