Mh arayıp talep oluşturun. Hesabınıza iade edilir. Sonrası sanal kartı kapatıp yeniden sanal kaet açınki limit sıfırlansın bu ay ki kampanyalardan faydalanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (37. sayfa)
-
-
Canli destekten yazdim ama maalesef yapilacak bir şey yok dedi.Bir de canli müşteri temsilcisini deneyeyim bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün qr ödedim restoran da. Restoran kampanyası na ilave aşağıdaki mesajda ki %10 daha verdi. Geçen ayı tamamlayanlara, Extralı verilecek hediyelerden biri de buydu. Ben seçim falan yapmadım. Seçim yapmadan %10 sanalkart ek indirimine nasıl dahil oldum.
N Kolay Extra'li oldugun icin katildigin sanal kart kampanyasindan ilave %10 iade kazandin. N Kolay Extra'nin avantajli dunyasindan kazandigin odulunu sanal kartinla yapacagin alisverislerde kullanabilirsin! SMS iptali icin IZINYOK yaz 3525'e gonder.www.nkolay.com/form M:0225013653700015 B002
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Direk arayıp kayıt oluşturun.Aynı sorunu yasayıp mh ile cözüme kavuşturdum
sanal kart menüsünde para aktar kısmı var.ordan yapılabiliyor.
-
🤣 Zaten üç tane avantajı var üçünden de yararlanabiliyorsun seçmene gerek yok çünkü seçim yok üçünden de faydalandırıyor seniquote:
Orijinalden alıntı: koc000
Bugün qr ödedim restoran da. Restoran kampanyası na ilave aşağıdaki mesajda ki %10 daha verdi. Geçen ayı tamamlayanlara, Extralı verilecek hediyelerden biri de buydu. Ben seçim falan yapmadım. Seçim yapmadan %10 sanalkart ek indirimine nasıl dahil oldum.
N Kolay Extra'li oldugun icin katildigin sanal kart kampanyasindan ilave %10 iade kazandin. N Kolay Extra'nin avantajli dunyasindan kazandigin odulunu sanal kartinla yapacagin alisverislerde kullanabilirsin! SMS iptali icin IZINYOK yaz 3525'e gonder.www.nkolay.com/form M:0225013653700015 B002
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eyvallah kardeşim.Çok sağ olasın.Dedigin şekilde hallettim.Bu da bana ders olsun.
Ekstra %10 un limit sınırı var mı acaba bilgi yok değil mi
yan çevirip okut hocam. ben de normalde dikey olarak tekte okutuyordum. geçen marketin birinde yan okutunca okudu
-
En fazla 100 ₺
6 saat önce Sanal Kart ile Trendyol dan 500 liralık alışveriş yaptım yüzde 10 hemen iade ediliyor sa hala iade edilmedi. Bilgisi olan varmı
trendyol kampanyası yok ki niye versin, mevcut kampanyalara ek %10 veriyor.
-
Yan dediğin telefon mu yan tutulacak pos cihazı mı?
Trendyol go alışverişine restaurant iadesi gelmedi
Yanda tutsan duzde tutsan okumuyor
Telefonu
Deneyeceğim teşekkürler hocam
Teşekkür ederim cevap için ben yanlış anlamışım.
Mevcut kampanyalara ek derken yani qr ile marketten harcama yapilinca %10 vermeyecek doğru mu anlıyoruz?
düz,yan,çapraz fark etmiyor.Nasıl bir qr!ları varsa artık...5 dk denedim,kasiyere verdim.O da okutamadı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X