Üstte attığım linkteki SSS bölümünün son sorusunda bu konuyla ilgili bilgiyi bulabilirsiniz. 30 Gün içinde ödenmezse faiz tahsil edilir şeklinde bilgi var. |
NKolay Extra ile 1500 TL (39. sayfa)
-
-
NKolaydan exrtralı oldun mesajı geldi mi herkese -
Gelmedi.
-
-
1.500 TL ödülümü ne zaman alabilirim?
Kampanya dönemi Extra’lı olup arka arkaya 3 ay boyunca N Kolay Extra’lı olan müşterilerimize özel sanal kartlarına ayda bir 500 TL bakiye yüklenecektir. Bir müşteri toplam en fazla 1.500 TL kazanım sağlayabilecektir. Bu yüklemeler sadece alışverişlerde kullanılabilecektir. 500 TL bakiyen N Kolay Extra avantajlarının açıldığı ilk hafta içinde yüklenecektir.
Ödül yüklemesi için N Kolay Extra avantajlarından faydalanmaya başladığın ayın 10. gününe kadar açık bir sanal kartın olmalıdır, bu sürede açık bir sanal kartın olmazsa ödül yüklemen gerçekleşmeyecektir.
Aynı ay içerisinde en fazla 3, bir yılda en fazla 15 adet N Kolay sanal kart oluşturabileceğini, sanal kart oluşturma limitin dolduysa ödül yüklemenin gerçekleşemeyeceğini unutma ☹
-
quote:
Orijinalden alıntı: 366.gün1.500 TL ödülümü ne zaman alabilirim?
Kampanya dönemi Extra’lı olup arka arkaya 3 ay boyunca N Kolay Extra’lı olan müşterilerimize özel sanal kartlarına ayda bir 500 TL bakiye yüklenecektir. Bir müşteri toplam en fazla 1.500 TL kazanım sağlayabilecektir. Bu yüklemeler sadece alışverişlerde kullanılabilecektir. 500 TL bakiyen N Kolay Extra avantajlarının açıldığı ilk hafta içinde yüklenecektir.
Ödül yüklemesi için N Kolay Extra avantajlarından faydalanmaya başladığın ayın 10. gününe kadar açık bir sanal kartın olmalıdır, bu sürede açık bir sanal kartın olmazsa ödül yüklemen gerçekleşmeyecektir.
Aynı ay içerisinde en fazla 3, bir yılda en fazla 15 adet N Kolay sanal kart oluşturabileceğini, sanal kart oluşturma limitin dolduysa ödül yüklemenin gerçekleşemeyeceğini unutma ☹
Bu yorumun bir şekilde sabitlenmesi lazım. Günde 20 kere en az sorulur bu Okuma alışkanlığı yok bari geçmiş sayfalara bakılsın oda yok.
-
Extra avantajları başlamış arkadaşlar. Restaurant için %20+%10 verdi toplamda %30 iade yaptı
-
Kampanya bende kaybolmuş sizde duruyor mu? Ss de almadık şimdi boşuna mı harcama yapmış olduk? -
Bana mesaj geldi hatta bu akşamda migros yemekten sipariş verdim hem %20 restoran iadesi geldi hem de %10 nkolay extra geldi -
Kamera açıldığında karekodu okurken orta kısma tıklamanız gerekiyor böylece kamera odaklanıp okuyor. -
Restoran iadesinden değil attığınız fotodaki kampanyadan bahsediyorum. -
Pardon dediğinizi yanlış anlamışım. Evet benden de gitmiş bahsettiğim kampanya. -
-
800 liralik alışveriş yaptım. Kampanya kayboldu . 75 gelecekti.
-
Müşteri hizmetlerine yazdım 20dk beklettikten sonra arayıp kayıt oluşturun incelesinler dedi. Saçma sapan işler. Neden bekledim onu da bilmiyorum. Bakalım kampanya puf mu oldu güncelleyip servis edecekler mi yine. -
Geçen ayın extrali olunan için %10 mu yoksa bu ayın görevlerini mi tamamladınız?
Not: 5000 verdi 30 günlük önceki ay vermemişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 2 Aralık 2024; 21:45:43 > -
Kasım ayı extrali olduğum için bu ay avantajlarından yararlanıyorum. Bu ay tamamlarsaniz Ocak ayında yararlanirsiniz. -
Kasım ayı tamam görünüyor uygulamadan ama ek bir kampanya görünmüyor.
%20 restoran maks 100tl ama diğer %10 için üst limit yok sanırım
mesaj gelmedi
-
Extra %10a da forumdaşlar 100 TL demişti sanırım. -
evet max 100 TL
www.nkolay.comN Kolay Extra ile 1.500 TL Hediye ve %0 Faizli Kolay Nakit Fırsatları | N Kolayhttps://www.nkolay.com/kampanyalar/n-kolay-extra-ile-avantajlar-dunyasina-adim-at-1500-tl-ye-kadar-hediye-ve-faizsiz-kolay-nakit-firsati• Sanal kart harcamalarına extra iade!
Geçerli olan tüm sanal kart kampanyalarına extra %10 iade fırsatı!
*Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL iade kazanabilecektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X