Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
807
Cevap
100
Favori
45.929
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Üstte attığım linkteki SSS bölümünün son sorusunda bu konuyla ilgili bilgiyi bulabilirsiniz. 30 Gün içinde ödenmezse faiz tahsil edilir şeklinde bilgi var.

• NKolaydan exrtralı oldun mesajı geldi mi herkese
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt

Gelmedi.

• alperzengin A kullanıcısına yanıt
    Eşimin numarasına mesaj geldi bana da gelmedi .

NKolay Extra ile 1500 TL
  • hannibal kullanıcısına yanıt

1.500 TL ödülümü ne zaman alabilirim?

Kampanya dönemi Extra’lı olup arka arkaya 3 ay boyunca N Kolay Extra’lı olan müşterilerimize özel sanal kartlarına ayda bir 500 TL bakiye yüklenecektir. Bir müşteri toplam en fazla 1.500 TL kazanım sağlayabilecektir. Bu yüklemeler sadece alışverişlerde kullanılabilecektir. 500 TL bakiyen N Kolay Extra avantajlarının açıldığı ilk hafta içinde yüklenecektir.

Ödül yüklemesi için N Kolay Extra avantajlarından faydalanmaya başladığın ayın 10. gününe kadar açık bir sanal kartın olmalıdır, bu sürede açık bir sanal kartın olmazsa ödül yüklemen gerçekleşmeyecektir. 

Aynı ay içerisinde en fazla 3, bir yılda en fazla 15 adet N Kolay sanal kart oluşturabileceğini, sanal kart oluşturma limitin dolduysa ödül yüklemenin gerçekleşemeyeceğini unutma ☹

• quote:

Orijinalden alıntı: 366.gün

1.500 TL ödülümü ne zaman alabilirim?

Kampanya dönemi Extra’lı olup arka arkaya 3 ay boyunca N Kolay Extra’lı olan müşterilerimize özel sanal kartlarına ayda bir 500 TL bakiye yüklenecektir. Bir müşteri toplam en fazla 1.500 TL kazanım sağlayabilecektir. Bu yüklemeler sadece alışverişlerde kullanılabilecektir. 500 TL bakiyen N Kolay Extra avantajlarının açıldığı ilk hafta içinde yüklenecektir.

Ödül yüklemesi için N Kolay Extra avantajlarından faydalanmaya başladığın ayın 10. gününe kadar açık bir sanal kartın olmalıdır, bu sürede açık bir sanal kartın olmazsa ödül yüklemen gerçekleşmeyecektir. 

Aynı ay içerisinde en fazla 3, bir yılda en fazla 15 adet N Kolay sanal kart oluşturabileceğini, sanal kart oluşturma limitin dolduysa ödül yüklemenin gerçekleşemeyeceğini unutma ☹

Bu yorumun bir şekilde sabitlenmesi lazım. Günde 20 kere en az sorulur bu NKolay Extra ile 1500 TL Okuma alışkanlığı yok bari geçmiş sayfalara bakılsın oda yok.

• Extra avantajları başlamış arkadaşlar. Restaurant için %20+%10 verdi toplamda %30 iade yaptı

• ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Kampanya bende kaybolmuş sizde duruyor mu? Ss de almadık şimdi boşuna mı harcama yapmış olduk?
  • Walled W kullanıcısına yanıt
    Bana mesaj geldi hatta bu akşamda migros yemekten sipariş verdim hem %20 restoran iadesi geldi hem de %10 nkolay extra geldi
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Kamera açıldığında karekodu okurken orta kısma tıklamanız gerekiyor böylece kamera odaklanıp okuyor.
  • ashkiya26 A kullanıcısına yanıt
    Restoran iadesinden değil attığınız fotodaki kampanyadan bahsediyorum.
    Pardon dediğinizi yanlış anlamışım. Evet benden de gitmiş bahsettiğim kampanya.
  • Limon Ağacı L kullanıcısına yanıt

NKolay Extra ile 1500 TL NKolay Extra ile 1500 TL 

800 liralik alışveriş yaptım. Kampanya kayboldu . 75 gelecekti.

• kemken K kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetlerine yazdım 20dk beklettikten sonra arayıp kayıt oluşturun incelesinler dedi. Saçma sapan işler. Neden bekledim onu da bilmiyorum. Bakalım kampanya puf mu oldu güncelleyip servis edecekler mi yine.
  • Geçen ayın extrali olunan için %10 mu yoksa bu ayın görevlerini mi tamamladınız?

@ashkiya26 @Kocareis0685

Not: 5000 verdi 30 günlük önceki ay vermemişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opt -- 2 Aralık 2024; 21:45:43 >
  • Opt O kullanıcısına yanıt
    Kasım ayı extrali olduğum için bu ay avantajlarından yararlanıyorum. Bu ay tamamlarsaniz Ocak ayında yararlanirsiniz.
  • Kasım ayı tamam görünüyor uygulamadan ama ek bir kampanya görünmüyor.

%20 restoran maks 100tl ama diğer %10 için üst limit yok sanırım

mesaj gelmedi

@barosgoal

• Opt O kullanıcısına yanıt
    Extra %10a da forumdaşlar 100 TL demişti sanırım.
  • evet max 100 TL

NKolay Extra ile 1500 TLwww.nkolay.com
    N Kolay Extra ile 1.500 TL Hediye ve %0 Faizli Kolay Nakit Fırsatları | N Kolay
    https://www.nkolay.com/kampanyalar/n-kolay-extra-ile-avantajlar-dunyasina-adim-at-1500-tl-ye-kadar-hediye-ve-faizsiz-kolay-nakit-firsati

• Sanal kart harcamalarına extra iade!

Geçerli olan tüm sanal kart kampanyalarına extra %10 iade fırsatı!

*Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL iade kazanabilecektir.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.