Şimdi Ara

NKolay Extra ile 1500 TL (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
100
Favori
45.612
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 bin liranın bir gün beklemesi gerekmiyor, hemen transfer edilebilir başka bankaya.
  • glory34 kullanıcısına yanıt

ben bekleticem.

güven olmaz.

• crazyslamdunker kullanıcısına yanıt

haftasonu nkolay bono satışı yok,pazartesi 09:30^da alınabilir.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    O kart limiti yüksek oldumu radara takılma riskin yüksek. Ayrıca istediğin kredi oranını vermeyebiliyor bankalar.. kafasına göre limit artışını durdurdum 2 milyon olmuştu limitler hepsini düşürdüm
  • 5000 çektim az önce. Sayaç da Aralık için sıfırlanmış görünüyor bende
  • crazyslamdunker kullanıcısına yanıt
    Yok hafta icini kast ederek soylemistim onu
  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Sayac islerse anlariz islemezse tekrar deneriz 30 gun var önümüzde
  • Bu qr kodu okuma 5 dk cebellesiyorum hala duzeltmediler
  • oguzhan_48 O kullanıcısına yanıt
    kart limiti 7 bin tl, garanti 'nin teklif ettiği 500 bin. tongaya düşmüyoruz, diğer bankalardan red yemeyelim diye ama ing kafasına göre takılıyor.
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt
    Hocam qr da sanal karta tıklayıp çok rahat bir şekilde yapmıştık geçen ay
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Evet Garanti akbank vs senin limitinin tamamını doldurmak için kafasına göre kuruşu kuruşuna limit yükseltip duruyor kredilendirme limitini dolduruyor araba ev alırken kredi çekeyim dersin limite takılırsın yani. Otomatiklerin hepsini kapattım limit lazım olursa zaten anında yükseltiyorum kendim.
  • Şimdi bu çektiğimiz 5bin krediyi 31 Aralıkta ödediğimizde ,kredi taksidi ödeme grevini yapmış oluyor muyuz ???

• dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

Bana da hep restoranda denk geliyor,deli oluyorum..Son 2 seferde 500/100 için restoranda bir türlü qr ile ödeme yapamadım.

• Selam,kampanyanin son tarihi var mi? Bu ay ektrali olsam gelecek ay 500'üm yatar mi?
  • KimYon_Reyiz kullanıcısına yanıt
    Kolay nakit dahil değil
  • Ne 5k ne 10k vermedi. Geçen ay ekstra hepsi tamamdı. Akbank 1M limitli kart öneriyor bunlar 5K kampanya da tamamlamış olmama rağmen vermiyor. Absürt işler..
  • ssouness S kullanıcısına yanıt
    Uygulama güncel ise altta İşlemler menüsünden nkolay extraya ulaşın sayacın açık olduğunu kontrol edin. Bu ay görevleri tamamlayıp ocakta faydalanın. Engel bir durum olmaması lazım
  • Sonder7878 S kullanıcısına yanıt
    Bana da vermedi. Halbuki ekstralı olana şartsız şurtsuz vermeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 1 Aralık 2024; 19:45:25 >
  • Kiymetli arkadaşlarim,bu ayki Nkolay ekstra görevini gerceklestirmek için hesabima 10000 lira atayim dedim ama yanlislikla sanal kartin ibanina atmışım.Bir miktarını alabildim ama bir miktarı kaldi.Bu parayi çekmenin başka bir yolu var mıdır acaba?Ozelden yazabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.