< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (67. sayfa)
-
-
beyler 5k olan kredi ödemesinde sorun yaşıyorum,
04/01 de 5k cekmistim bugün ödemeye calısıyorum 5.4k cekmeye calısıyor neyi yanlıs yapıyorum acaba?
-
Ocak ayı 31 çektiği için faizsiz ödeme son günü 03.02 olması lazım hocam. Ben geçen ay 6'sında çekmiştim bu ay ödemem 5'i görünüyor mesela.
-
hocam 04.01 de cektim krediyi, ödeme ekranına nerden bakıyorsunuz ?
1 gün gecikti diye 6 orandan faiz ödeyecegiz ha tüh
-
Mesaj geliyor ödeme gününden 3 gün önce. Ben oradan takip ediyorum. Uygulamada son günü kredilerim kısmında görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne kadar faiz çıktı 1 gün gecikince?quote:
Orijinalden alıntı: xxxcemhocam 04.01 de cektim krediyi, ödeme ekranına nerden bakıyorsunuz ?
1 gün gecikti diye 6 orandan faiz ödeyecegiz ha tüh
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla anlayamadim hocam ogleden sonra bir bakayim sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ünden çektiysen dün yatması lazımdı.. Taksit ödeye tıkladığında faiz ekli tutarı gösteriyordur bugün..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün yatırmadıysanız bu tutarı 5 martta yatırmanız daha mantıklı. Çünkü o tarihe kadarki faizi peşin kesmiş oluyor. Geçmiş olsun. En azından 1 ay sonra yatırıp kaybı biraz azaltmış olursunuz.
dogrudur hocam ben 4/01 de cektim 4/02 de öderim diye düsündüm 470tl yansımış hemen, işin garibi mesaj falanda gelmedi ödeme var vs gibisinden arayıp soracagım ama faizi ödeyecegim bu ekrana göre.
-
Kurnaz herifler insanlar tuzağa düşsün de geciktirip faiz kitleyelim diye zaten krediyi 31 veya 32 gün değil 30 günlük veriyorlar.
Zaten krediyi çekerken, ekranda verdiğimiz sözleşme onayları inanılmaz sıkıntılı.. Yani bir ihtilafa düşsek hiçbir hakkımız yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 4 Şubat 2025; 12:7:50 >
cektigimiz gün 1.gün diye başlıyormuş 30gün olarak verildiginden 03de ödemeliymişim 04de 31 gün oldugundan 470tl borc ödemem gerekiyormuş ögrenmiş olduk
-
Fatura ödemeyi uygulama içinden mi yapmak gerekiyor sanalla firmanın siteden ödesek olur mu
-
Fatura ödemeyi uygulama içinden yapmak gerekiyor.Firmanın sitesinden ödeyince saymıyorlar.
-
Ocak ayi iadeler yatti mi?
Bana yatmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yatmadı 500 tl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X