< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NKolay Extra ile 1500 TL (68. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hele şükür güncellemişler şu durumu sevindim. 2 kez faiz ödemek zorunda kalmıştım 3 gün önceden sms geliyor ama hatırlatma eklemezsem insan unutabiliyor sonuçta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Geçen ay Yemek Sepeti Mahalle siparişime restoran iadesi gelmişti, bu ay gelmedi. Market olarak görünüyor ödemeniz dediler.
Alışveriş yapacaklar dikkat etsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben damacana su satın almıştım. POS adı Yemeksepeti MAH gözüktüğü hâlde otomatik olarak iade geldi. Çok ilginç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PARAM / YEMEKSEPETİ ISTANBUL yazıyor.
İade gelmedi, kayıt açtım market olarak görünüyor dendi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok saçma iş yapıyorlar. Daha iki gün önce sistem otomatik olarak Mahalle yazan siparişe iade verdi. Sizde direkt Yemeksepeti yazıyor ama iade vermiyorlar.
Nkolay ekstralı olduk aralık ayında Ocak’ın 2’sinde gelen 500 tl , Ocak ayı görevleri için Şubat 4 oldu hâlâ gelmedi. Müşteri hizmetleri de aşırı derecede vasat.
Gelmek zorunda değil. Geçen ay erken yatırdılar. Kampanya açıklamasına yazmışlar. Bu ayın ilk haftasına kadar yatırabilirler.
-
500 tl bu ay olacak mi kalktı mı yoksa
3 aylık bir lansman kampanyası idi..
Kasım-Aralık-Ocak döneminde yapıldı ve bitti.
(Şu an "yatacak" dedikleri, Ocak döneminde kampanya koşulunu sağlayanlar için olan muhabbet)
-
Şubat ayı için hedefleri tamamlayalım mi martta son 500 tl daha yatacak değil mi ? Aralıkta aldım ocak daha yatmadı şubatı tamamlayalım mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500 tl ödül kalktı
500 TL ödül yattı
Kalktı derken anlamadım
Artık 500 TL vermeyecek Extralılara
-
Adamın ödülü kalkmış işte neyini anlamadın
Bitti kampanya.
Kasım 2024'de başladı => Aralık'ta 500 TL yattı.
Aralık 2024'de devam etti => Ocak'ta 500 TL yattı.
Ocak 2025'de devam etti => Şubat'ta 500 TL yattı.
Konu başlığında da belirtildiği gibi, toplam rakam 1.500 TL idi.
Uygulamadan "N Kolay Extra" menüsüne girip en alttaki "Avantajlarım" kısmında "1.500 TL'ye Kadar Ödül" kazanım ibaresini görmeyeceksiniz diye tahmin ediyorum.
İlk mesajdaki ekran görüntüsüne bakınca "Lansmana özel N Kolay Extra'lı olduğun aydan sonraki 3 ay 500 TL kazanma fırsatı." diye yazdığını gördüm. Biraz zorlama olacak ama Kasım'da değil de Ocak'ta N Kolay Extra'lı olunca da devamında kazanım olacakmış gibi bir anlam çıkıyor fakat üst tarafta belirttiğim gibi, kampanya Kasım-Aralık-Ocak ayında idi ve bitti. Bu ay yaparsanız 500 TL ödül değil, diğer avantajlardan yararlanmış olursunuz diye düşünüyorum. En net durumu, "Avantajlarım" kısmından görebilirsiniz.
-
Arkadaşların da yazdığı gibi lansmana özel bir kampanya idi ve Kasım-Aralık ve Ocak aylarında Extralı olanlara özeldi 500 TL Şubat ayı itibariyle bitti artık extralı olsanız da gelecek ay 500 TL alamayacaksınız
Ülke tamamen toplumsal olarak çürümüş, okuduğunu anlamamakta ısrar ediyor millet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X