Şimdi Ara

N11 -11.11 ÖZEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
799
Cevap
30
Favori
125.379
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • redmi note 5 ile asus zenfone max pro arasında kaldım. ikisi de hemen hemen aynı fiyat. asusun batarya ve sar değeri daha iyi ne dersiniz? redmi note 4 kullanıyorum halihazırda.
  • false6 kullanıcısına yanıt
    5199 lira olayı yalan, amazon da sürekli 3700 e düşüp durdu fiyatı. Bir sene reklam yap ama daha dün açılan siteden yalnızca 100 liraya ucuz sat. Hemde 3599 olan fiyata indirim kuponu kullandırmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akasa venom r10 sıvı sogutma var kuponla 185 lıraya geldı dusunen varsa alabılır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    için garip tarafı ikisinde de kuponlar geçerli. araştırmadan alanlar zararda yani
  • Evolution13 kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat.Ama bu sıvı soğutmaların kasa içinde güzel görünmek dışında hayrını görmedim ben. Performans olarak kule tipi olanlara göre bir artısı yok. Pompa sesi de cabası. Noctua Nh-D15 240mm olan sıvı soğutucuları tokatlıyor.
  • 355 tl ye kadar düşürdüm de ürün nasıl onu bilmem ihtiyacımda yok şuan...
  • Saat 04.00'da optimum nutrition protein tozu satışa çıkacak 2270 Gr sizce ederim nedir fiyat belli değil bu işten anlayan varmı?

• Lepton355 L kullanıcısına yanıt
    Vurup dusurup kirmassaniz cihazin bozulma ihtimali dusuk.

Bir arkadasim hbden j7 pro aliyor cihaz durduk yere kapaniyor,servisin dedigi "cihazda cizikler var kasayi 500e yaptiriyorsunuz once sonra cihaza bakiliyor" varsin garanti uzak olsun.

1500e aldigim z5 lenovo 4 aydir tik demedi ...bundan oncede 4 sene meizu mx4 kullandim hala duruyor batarya bulabilsem kullanacam daha...

• urun.n11.com
    Xiaomi Mi A2 Lite 3 Ram 32 Gb Delta Teknik Servis Garantili - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-a2-lite-3-ram-32-gb-delta-teknik-servis-garantili-P286670932

kupon ile 1100'e geliyor, daha uygun kombo var mı acaba?

• PS4'e kırmızı bir kol aldım. 289 TL idi 40 TL çek kullandım 249 TL'ye geldi:

• urun.n11.com
    Barkod Ürünleri - Kablosuz, USB Barkod Okuyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/barkod-urunleri/m3-mobile-7100s-nwsbc-lazer-el-terminali-wm61-qwerty-P296623218

• mercangage kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 TL için çeki yakmışsın..

urun.n11.com
    Xiaomi Mi A2 Lite 3 Ram 32 Gb Delta Teknik Servis Garantili - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-a2-lite-3-ram-32-gb-delta-teknik-servis-garantili-P286670932

• quote:

Orijinalden alıntı: deepzelan

redmi note 5 ile asus zenfone max pro arasında kaldım. ikisi de hemen hemen aynı fiyat. asusun batarya ve sar değeri daha iyi ne dersiniz? redmi note 4 kullanıyorum halihazırda.
    hocam ben de ikilemde kalmıştım...benim için batarya gücü daha önemli olduğu için asus zenfone max pro aldım 1.725 e kuponla...tercih sizin tabiki...
  • Man Down kullanıcısına yanıt
    hocam siyah 11.11 var , kupon geçmiyor bu cihazda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

kupon ile 1100'e geliyor, daha uygun kombo var mı acaba?
    Hangi kupon? Kupon uygulatmiyor bu üründe

• mckoy kullanıcısına yanıt
    1620'ye alınıyor hocam? Kupon mu yetmedi yoksa fiyat mı yüksekti?

• deepzelan kullanıcısına yanıt
    Max Pro hocam. Ben de araştırdım, bilenlere sordum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nuri00007 N kullanıcısına yanıt
    %11 lik kuponu 20tl için yakmışsın demek istemiş. Ama zaten başka ihtiyaç yoksa doğru olanı yapmışsınız.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mckoy

hocam ben de ikilemde kalmıştım...benim için batarya gücü daha önemli olduğu için asus zenfone max pro aldım 1.725 e kuponla...tercih sizin tabiki...

Alıntıları Göster
    Teşekkürler, ben de aynı fikirden asusu aldım. Kupon ile 1657ye geldi. 100tl de bonus. Hayırlı olsun bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepzelan -- 11 Kasım 2018; 3:34:45 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.