https://www.n11.com/kampanyalar 33 bin kişi için geçerli. n11 üyeleri, 16 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında n11 mobil uygulaması üzerinden GarantiPay ile n11.com’dan tek seferde yapacakları 150 TL ve üzeri alışverişlerde anında 30 TL indirim kupon kodu kullanma fırsatı yakalıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905ali -- 18 Aralık 2020; 6:6:25 > |
N11 150/30 GARANTİPAY kuponu

-
-
150/50 ne alaka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 bin kişi biliyor zaten sağolasın
Başlıkta 150/50 yazıyo içerikte 150/30
Ayrıca konusu var -
Bu saatte konu açarsan böyle oluyor demek ki -
Ali yat istersen geç oldu
Mağaradan çıkan konudan yeni haber. Ateşli ateşli konu açıyor
Gece gece yapma lütfen
quote:
Orijinalden alıntı: sgman
Hocam ne yazık ki haklısın, Çok yorgun gözlerle açtım başlığı :(
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim, başlığı düzeltim. Keşke moderetörler takip etse diyor insan.
Bildirim bana başlığı açmadan 2 saat önce ilk defa geldi forum da aynı günün sabahı görmemiştim galiba. Herkes den özür diliyorum...
-
Bakma hocam sen bunlara. Başlık için teşekkür ederiz. İlk defa gören bir sürü insan olabilir, herkes forumu günde 10 defa kontrol edemiyor
Bu kampanya başladığından beri benim uygulamada çıkmıyor. Uygulama güncel.
-
Dolmuştur diyor
quote:
Orijinalden alıntı: 1905aliHocam ne yazık ki haklısın, Çok yorgun gözlerle açtım başlığı :(
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim, başlığı düzeltim. Keşke moderetörler takip etse diyor insan.
Bildirim bana başlığı açmadan 2 saat önce ilk defa geldi forum da aynı günün sabahı görmemiştim galiba. Herkes den özür diliyorum...
amma üstüne gitmişsiniz adamın. ezile ezile bir hal olmuş adamcağız.
-
33bin kuponu nasıl bitirdiniz merak içerisindeyim -
Hesaba ekledikten sonra kullanılabilir dimi benim şu anda 2 hesaba da ekli
3 gün geçerli sanırım..
Hesaba ekledikten sonra 2 gün süre veriyor.
En Beğenilen Yanıtlar

|
Bakma hocam sen bunlara. Başlık için teşekkür ederiz. İlk defa gören bir sürü insan olabilir, herkes forumu günde 10 defa kontrol edemiyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X