Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lastik alacağım 4 adet. 200 tl üzeri 4 lastik alacak olan arkadaşlar benimle iletişime geçebilir.
  • Mesaj yazan, okuyan tüm arkadaşlara merhaba.

Benim bu hediye kupon kampanyasından hiç haberim yoktu.

Bu sabah n11.com üzerinden 530 TL'lık bir kamp çadırı satın aldım. Siparişi tamamladım, ödemeyi yaptım.

Bu durumda bana da hediye kupon tanımlanır mı? Yoksa alışveriş ve ödeme sırasında bir işlem yapmam mı gerekiyordu?

Nereden öğrenebilirim.

Hesabım a giriyorum. Kuponlarım ı tıklıyorum. "Herhangi bir kupon tanımlanmamıştır" yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertop

Mesaj yazan, okuyan tüm arkadaşlara merhaba.

Bu sabah n11.com üzerinden 530 TL'lık bir kamp çadırı satın aldım. Siparişi tamamladım, ödemeyi yaptım.

Bu durumda bana da hediye kupon tanımlanır mı? Yoksa alışveriş ve ödeme sırasında bir işlem yapmam mı gerekiyordu?

Nereden öğrenebilirim.

Hesabım a giriyorum. Kuponlarım ı tıklıyorum. "Herhangi bir kupon tanımlanmamıştır" yazıyor.

7 ekimde kuponun gelir şampiyon
  • 7 EKIMDEN SONRA 3 TANE 100 TL LIK KUPON LAZIM ARKADASLAR PMLERINIZI BEKLIYORUM...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A şahsı: 4 adethttp://www.n11.com/lassa-snoways-era-17565r14-82t-P12109946 bundan alsam
    B Şahsı: sonra 50 lik çeklerle (3 adet çek) 4 adet bundan alsamhttp://www.n11.com/lassa-snoways-era-18565r15-92t-xl-P12109939
    4 adet 100 lük çek kalıyor
    C Şahsı: 4 adet dehttp://www.n11.com/nokian-20555-r16-91h-nokian-wr-g2-kis-lastigi-P12967777 bundan alsam

sırasıyla ürünler;
    104,5 TL*4= 418 TL
    135,8*4=543,2-150 çek=393,2 TL
    221,08*4=884,32-400=484,32 TL ye gelmis olmuyor mu?

sonra; C şahsı A şahsına 80 TL ve B şahsı da A şahsına 60 TL verse herkesin işine gelmiyor mu?
    işyeri çalışanlarıyla böyle bir alışveriş olsa?

Yorumlarınız lütfen. ciddi ciddi düsünüyoruz

• arkadaslar 480 liralik bir urun alacagim

en uygun kampanya bu mudur yoksa daha avantajli bir n11 kuponu var mi su anda benim icin
  • beyler N11 kuponu olan var mi elinde fazla
    489 liralik bir urun alacagim kupon baklnlyorum elinde olan paylasirsa paylastigi anda satin ala basacagim

Tesekkurler simdiden
  • arkadaşlar pepsi ne kadar turkcel ne kadar indirim yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

arkadaşlar pepsi ne kadar turkcel ne kadar indirim yapıyor

pepsi 11
    turkcell en fazla 22 veriyo galiba

• pepsi 100 tl altlimitli 11 TL indirim
    turkcell 200 tl altlimitli 22 TL indirim
    bonus 300 TL üzeri 33 TL bonus
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: mertop

Mesaj yazan, okuyan tüm arkadaşlara merhaba.

Nereden öğrenebilirim.

7 ekimde kuponun gelir şampiyon

Teşekkür ederim rudolfo

• bu kampanya hakkında bilgisi olan varmı??? tüm parfümlermi dahil yoksa sadece o sayfadakilermi acaba, birde kat kat kampanyası ile birleşirmi acaba? linkide bu

http://www.n11.com/promosyon/parfumde-ekstra-indirimler-98261?icid=200501_parfumde-ekstra-indirimler-98261

• quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

bu kampanya hakkında bilgisi olan varmı??? tüm parfümlermi dahil yoksa sadece o sayfadakilermi acaba, birde kat kat kampanyası ile birleşirmi acaba? linkide bu

http://www.n11.com/promosyon/parfumde-ekstra-indirimler-98261?icid=200501_parfumde-ekstra-indirimler-98261

N11 aradi kat kat indirimiymis bu

• rudolfo3639 kullanıcısına yanıt
    tüh keşke ayrı bir kampanyada bu olsaydı ve birleşseydi tadından yenmezdi :)
  • Arkadaşlar bu kampanyalar konusunda çok aklım karıştı. Şu şekilde bir alışveriş yapmayı planlıyorum.

1) Turkcell Profesyoneller Kulübü indirimini kullanarak 1500 liralık televizyonu 22tl indirim ile 1478 liraya alıcam.
    2) Bu alışverişim sonucunda 50TL Kupon kazanmalıyım.
    3) Aynı zamanda Bonus Kart ile ödeme yaptığım için 33TL de bonus kazanmalıyım.
    4) Bu puan ve kuponlar hesabıma tanımlandığında 150 liralık televizyon sehpasını 33TL bonus ve 50TL kuponu kullanarak 83TL indirimli almayı düşünüyorum.

AKLIMA TAKILANLAR

1) Televizyonu alırken 22TL indirim kuponu kullandığım için 50TL kupon kazanmama ihtimalim var mı, yoksa kesinlikle 50TL kupon kazanır mıyım.
    2) 50TL kupon kazanmış olmam 33TL Bonusu da kazanmama engel midir, yoksa ikisini birden kazanır mıyım.
    3) Televizyon sehpası alışverişimde Kupon ve Bonusu aynı anda kullanabilir miyim?

Bu soruları Müşteri Hizmetlerine yazınca Kampanyalar Birleştirilemez deyip çıkıyorlar işin içinden. Tek yazdıkları bu. Sizin fikirleriniz nedir? Yukarıdaki planlarım dahilinde alışveriş yapıp indirimlerin hepsini kazanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gokberk4321

Arkadaşlar bu kampanyalar konusunda çok aklım karıştı. Şu şekilde bir alışveriş yapmayı planlıyorum.

1) Turkcell Profesyoneller Kulübü indirimini kullanarak 1500 liralık televizyonu 22tl indirim ile 1478 liraya alıcam.
    2) Bu alışverişim sonucunda 50TL Kupon kazanmalıyım.
    3) Aynı zamanda Bonus Kart ile ödeme yaptığım için 33TL de bonus kazanmalıyım.
    4) Bu puan ve kuponlar hesabıma tanımlandığında 150 liralık televizyon sehpasını 33TL bonus ve 50TL kuponu kullanarak 83TL indirimli almayı düşünüyorum.

AKLIMA TAKILANLAR

1) Televizyonu alırken 22TL indirim kuponu kullandığım için 50TL kupon kazanmama ihtimalim var mı, yoksa kesinlikle 50TL kupon kazanır mıyım.
    2) 50TL kupon kazanmış olmam 33TL Bonusu da kazanmama engel midir, yoksa ikisini birden kazanır mıyım.
    3) Televizyon sehpası alışverişimde Kupon ve Bonusu aynı anda kullanabilir miyim?

Bu soruları Müşteri Hizmetlerine yazınca Kampanyalar Birleştirilemez deyip çıkıyorlar işin içinden. Tek yazdıkları bu. Sizin fikirleriniz nedir? Yukarıdaki planlarım dahilinde alışveriş yapıp indirimlerin hepsini kazanabilir miyim?

Hocam,

1. Evet 50tl kupon kazanirsiniz. Onemli olan alisveri tutarinin 100tl ve uzeri olmasi
    2. Kat Kat Indirim icin diger kampanyalar ile birlestirilemez diyor. Bu durumda bir ihtimal 33tl bous yatmayabilir. Ama birisi kupon diger kredi karti bonusu oldugundan bence 33tl bonusunuz yatacaktir. Mesaj gondermeyi unutmayin ama.
    3. Kupon siparis esnasinda indirimler bolumunde kullaniliyor Kredi karti puanlari ise odeme aninda kullaniliyor. Eger n11 parcali odeme (karttaki puani al gerisini karttan cek) izin veriyorsa olur diye dusunuyorum. Ama burada onemli olan "...kategorilerden ise minimum 100 TL tutarında ürün satın almalısınız" ifadesinde kastedilen:
    a. Sepetteki urun 101tl. O zaman 50 tl kupon kullanilabilir ve 51 tl odenecek
    yoksa
    b. Sepetteki urunler icin 50tl kupon kullandiktan sonra en az 100tl lik bir odeme olmasi gerekiyor mu?

3.a ve 3.b durumuna gore sizin 83tl indirimli TV sehpasi olabilir de olmayabilir de.Aciklamalar biraz karisik. Ama benim en son baska kampanyadan kullandigim 200tl ve uzeri gecerli 50tl olan kuponu harcarken 213tllik urune kupon ile 163 tl odedim. Bu durumda yukaridaki senaryodan 3.a gecerli ve 150tlik sehpa icin kupon+bonus puan kullanabilirsiniz.

Selamlar.

• n11 de kat kat indirim kampanyasına katılabilmek için 100 lira üstü 4 alışverişi yapmak zorundamıyım. Yani sadece 1 defa 100 tl yapsam 50 tl kazanabilir miyim. yani kuponlar parça şeklinde kazanabiliyor mu çünkü sadece bir dafa 100 tl alışveriş yapavcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

n11 de kat kat indirim kampanyasına katılabilmek için 100 lira üstü 4 alışverişi yapmak zorundamıyım. Yani sadece 1 defa 100 tl yapsam 50 tl kazanabilir miyim. yani kuponlar parça şeklinde kazanabiliyor mu çünkü sadece bir dafa 100 tl alışveriş yapavcağım

1 kere yapsanda yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: kinggal

Bugün 4 adet kışlık lastiği tek tek aldım. Kuponlarda sorun olmaz umarım.

Ben de o şekilde aldım. Pepsi kod kullandınız mı

Alışverişlerin ayrı ayrı günlerde olması gerekmiyor mu?
  • 7 ekimde yüklenecek kuponlar ne kadar süre geçerli olacak?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.