Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: synthesizer

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

Yazlık olacak. Ben şunların arasında kaldım;
    http://www.n11.com/petlas-velox-sport-pt711-19550-r15-82v-P12945292 bu lastiğin tipi hoşuma gitti özelliklerinden pek anlamam.
    http://www.n11.com/pirelli-cinturato-p1-verde-19565-r-15-91t-P13575663 bununda markasına göre fiyatı güzel sanki.
    http://www.n11.com/good-year-duragrip-19565r-15-91t-P15306385 bu lastik nasıl bilmiyorum ama duragrip kulağıma aşina geldi.
    http://www.n11.com/michelin-energy-saver-grnx-195-65-r-15-91t-P13558960 bunu da piyasadaki en iyi modellerden diye biliyorum.
    bu arada aracım bora pasifik. orjinal ölçüler 195-65-15. siz hangisini tavsiye edersiniz?

UG8 deyince kışlıklardan bahsediyoruz sandım.

Pirellinin giriş seviyesi lastikleri pek iyi olacağını sanmıyorum. Geçmişte p3000 kullanmıştım yine p6000 serisi için de pek iyi şeyler söylenmezdi. Onu eliyorum.

Petlas'ın hamur kalitesi tartışılır özellikle de V desenli lastikler performans odaklı oluyor ve çabuk bitebiliyor. Bu konuda daha önce efsane good year F1 Eagle kullanmış biri olarak söylüyorum (205-45-16) sanırım bu tür desenlerin de babası diyebiliriz.

Duragrip 4 mevsim bir lastik. Bu tür lastikler ilk 2 kış iş görebiliyor. Hafif silika karışımı ve vakum kanalları ile kışın zorlamadıkça iş görebiliyor, yazın da yazlık lastiklerden 1-2 tık geride olabiliyor. Eğer V desenli olsa idi su tahliyesi konusunda başarılı olur derdim. Örneğin Toyo Proxes 4 her ne kadar EU label tersini söylese de su tahliyesinde harika bir lastikdir.

İhtiyacınızı bilmiyorum ama kışlık lastik alacaksanız yada karda işiniz yoksa duragripi de eleyin. Good year alacaksanız efficient grip performance alın derim. 2013 mart ayında çıktı ve test değerleri çok iyi.

energy saver da iyi bir seçenektir. Forumda seveni kadar sevmeyeni de var. Klasik balon yapar sözleri var. Ancak ben bunu biraz da yük ve hız endeksine bağlıyorum. 1200kg bir araca sahipseniz minimum 91 yük ve V hız koduna sahip olmak gerekir. LAstik yanakları bu kodlara göre güçleniyor yada zayıflıyor. Şikayetlerin sebebi bu da olabilir.

Ama michelin düşünürseniz energy saver + modeline bakın çok daha iyi bir lastik.http://www.n11.com/michelin-energy-saver-grnx-19565r15-91v-P12945556

Saygılar.

Teşekkür ederim ustam. Fikirlerinizi göz önünde bulunduracağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar lütfen şu sorularıma cevap verin
    1-ben tüm katogorilerin tüm ürünlerinden alışveriş yapıp (min 100 tl)kazanabilirmiyim?
    2-alışverişimin sepet tutarı min 100 tl olmalı değil mi kupon kazanmak için
  • Arkadaşlar lastik işi oluyor mu ? Ben olayı anlamadım kaç liralık lastiği kaç liraya alıyoruz (4 adet)
  • bu nasıl kampanya ,bu kafayla bu hesaplar zor çözülür...
  • süper market ürünleri çok pahalı. Uygun olsaydı; yıllık çay, sıvı yağ alınabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

süper market ürünleri çok pahalı. Uygun olsaydı; yıllık çay, sıvı yağ alınabilirdi.

2 adet ariel 5,5 kg ve bebelaclar uygun duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalif46

quote:

Orijinalden alıntı: sonkurt

süper market ürünleri çok pahalı. Uygun olsaydı; yıllık çay, sıvı yağ alınabilirdi.

2 adet ariel 5,5 kg ve bebelaclar uygun duruyor

Evet ariel'ler uygun ama evde stok var.
  • pimi çeklmiş bomba bırakmışız orataya. Konu patlama yaşamış. Yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama burası sıcak fırsat köşesi paylaşmak istedim.
    N11 de bizi uğraştırmasın madem 400e 550 verebipiyor direk versin. 400 tl ye yapılan alışverişde 550 lik çek vererek zaten kar etmen imkansız herhalükarda zarar ediyor. O zaman hiç alışveriş yapmayın firma zarar ediyor diye. tekrar altını çiziyorum dediğm etik değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

pimi çeklmiş bomba bırakmışız orataya. Konu patlama yaşamış. Yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama burası sıcak fırsat köşesi paylaşmak istedim.
    N11 de bizi uğraştırmasın madem 400e 550 verebipiyor direk versin. 400 tl ye yapılan alışverişde 550 lik çek vererek zaten kar etmen imkansız herhalükarda zarar ediyor. O zaman hiç alışveriş yapmayın firma zarar ediyor diye. tekrar altını çiziyorum dediğm etik değil.

Kampanyanın sınırlarını n11 belirler; açık bıraktığı bir konu varsa ve bundan insanlar faydalanırsa etiği haramı helali yoktur kimse ahkam kesmesin. Bu konuya insanlar @kumrulordu nun verdiği fikirleri öğrenmeye geliyorlar, helali haramı öğrenmeye değil. Çok etiklik peşindeysek zaten hiç kampanyaları zorlamayalım. sonuçta senin 4 kere 100 liraya benzin alıp 50 lira puan kazandığın yerden, evine ekmek götürmek isteyen ama böyle kampanyalardan faydanlanmayı bilmediği için puan kazanamayan fakir insanlar da var, bu da mı etik değil. Bir milyon tane helallik haramlık alakasız örnek verilebilir. Ticaret bu hep zekanın ödülünü alırsın veya cezasını çkeresin başka birşey değil. n11 aptal mı diyorsunuz bunu düşünecek kapasite yok mu onlarda? Belki düşündü ve umursamadı aynı kapıya çıkıyor farklı bir hesap olmuyor.

diyelim ki n11 komisyonu %7;
    100 tl lik ürün aldım n11 karı: 7tl ve bana da çek verdi, bunu 4 kez tekrarlarsam n11 28 tl kazanır bana 550 tl çek verir. 400 tl lik bir ürünü ,diyelim ki böyle bir cengaver bulduk, 4 kerede aldık; n11 in kazanacağı tutar 28 tl benim alacağım kupon 550 tl. Bunun neresi haram veya etik değil anlamadım. Adamın kendi sitesinin kuralı bu satılan maldan sorumlu değil sadece aracı kurum. 4 lastiği 4 kerede almaktan ne kadar farklı ki bu. Kİ LASTİK ALAN ARAKADAŞLAR DİKKAT ETSİNLER TEK TEK ALINDIĞINDA 50 TL TAKMA ÜCRETİNİ CEPLERİNİZDEN VEREBİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ ÇOĞU YER; ÜCRETSİZ TAKMAK İÇİN KARGO ULAŞTIKTAN SONRA 3 GÜNLÜK SÜRE VERİYOR . Bu yüzden illa parçalı alacaksanız 2 şer 2şer alıp aynı şekilde taktırın.

Sabah sabah günaha girdim; 4 tane 100 tl lik ürün alıp 400 tl verdim. Üstüne 550 tl kupon kazandım. Bu 550tl yi kazanırken sırtım bile terlemedi, çatır çatır haram yiyeceğim şimdi, faizden de beter günlük %140 civarı kar. Şimdiden zebanilerin soğuk nefesini ensemde hissedebiliyorum. En iyisi siteyi arayıp kuponlarımı iptal ettireyim, evet evet hemen aramalıyım. Maximumdan gelen akaryakıt için 30 lirayı iptal ettirmeliyim. Resmen sıcak fırsatlara girince ilahi bir aydınlanma yaşadım. Yaşasın forumum benim! Paylaşım, kardeşlik ne için var.

Saygılar...

• Kampanya şartlarına uyulduğu takdirde etik ve islami anlayışa ters düşülmez.
    Fakat kampanya şartlarına uyulduğu halde, satıcı ile anlaşarak farklı ürün farklı fiyat gibi istemlerde bulunmak yani "ticarete hile katmanın her türlüsü" ise hem etik hemde islami açıdan doğru olmaz.
    Uç örnekler vererek hem kişiye hemde inanışlara antipati yaratmanın gereği yok..
  • elektronik haricinde kullanılırsa uygun lakin alacağınız ürünün piyasa değerini bilmek gerekir ?
  • Arkadaşlar n11 de sisipo isimli mağazadan bir parfüm siparişi vereceğim. Sİzce orjinallik olarak güvenilir midir? Dah aönce parfüm alanınız oldu mu?
  • quote:

pimi çeklmiş bomba bırakmışız orataya. Konu patlama yaşamış. Yaptığımın doğru olduğunu savunmuyorum ama burası sıcak fırsat köşesi paylaşmak istedim.

Bende paylaşılan bu yöntemin yanlış bir yöntem olduğunu nedenleriyle anlatarak, doğru ve etik olmadığını haram olduğunu ilettim. Söz konusu durum firmanın zarar etmesi vs değil, dolandırıcılık ve hile eylemleridir.
  • cek satistakilerin isine yarar bu

• quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Kampanyanın sınırlarını n11 belirler; açık bıraktığı bir konu varsa ve bundan insanlar faydalanırsa etiği haramı helali yoktur kimse ahkam kesmesin. Bu konuya insanlar @kumrulordu nun verdiği fikirleri öğrenmeye geliyorlar, helali haramı öğrenmeye değil. Çok etiklik peşindeysek zaten hiç kampanyaları zorlamayalım. sonuçta senin 4 kere 100 liraya benzin alıp 50 lira puan kazandığın yerden, evine ekmek götürmek isteyen ama böyle kampanyalardan faydanlanmayı bilmediği için puan kazanamayan fakir insanlar da var, bu da mı etik değil. Bir milyon tane helallik haramlık alakasız örnek verilebilir. Ticaret bu hep zekanın ödülünü alırsın veya cezasını çkeresin başka birşey değil. n11 aptal mı diyorsunuz bunu düşünecek kapasite yok mu onlarda? Belki düşündü ve umursamadı aynı kapıya çıkıyor farklı bir hesap olmuyor.

100 tl lik ürün aldım n11 karı: 7tl ve bana da çek verdi, bunu 4 kez tekrarlarsam n11 28 tl kazanır bana 550 tl çek verir. 400 tl lik bir ürünü ,diyelim ki böyle bir cengaver bulduk, 4 kerede aldık; n11 in kazanacağı tutar 28 tl benim alacağım kupon 550 tl. Bunun neresi haram veya etik değil anlamadım. Adamın kendi sitesinin kuralı bu satılan maldan sorumlu değil sadece aracı kurum. 4 lastiği 4 kerede almaktan ne kadar farklı ki bu. Kİ LASTİK ALAN ARAKADAŞLAR DİKKAT ETSİNLER TEK TEK ALINDIĞINDA 50 TL TAKMA ÜCRETİNİ CEPLERİNİZDEN VEREBİLİRSİNİZ ÇÜNKÜ ÇOĞU YER; ÜCRETSİZ TAKMAK İÇİN KARGO ULAŞTIKTAN SONRA 3 GÜNLÜK SÜRE VERİYOR . Bu yüzden illa parçalı alacaksanız 2 şer 2şer alıp aynı şekilde taktırın.

Sabah sabah günaha girdim; 4 tane 100 tl lik ürün alıp 400 tl verdim. Üstüne 550 tl kupon kazandım. Bu 550tl yi kazanırken sırtım bile terlemedi, çatır çatır haram yiyeceğim şimdi, faizden de beter günlük %140 civarı kar. Şimdiden zebanilerin soğuk nefesini ensemde hissedebiliyorum. En iyisi siteyi arayıp kuponlarımı iptal ettireyim, evet evet hemen aramalıyım. Maximumdan gelen akaryakıt için 30 lirayı iptal ettirmeliyim. Resmen sıcak fırsatlara girince ilahi bir aydınlanma yaşadım. Yaşasın forumum benim! Paylaşım, kardeşlik ne için var.

Saygılar...

Burada açık bırakılan bir kapıdan ziyade zorla açılmaya çalışılan bir kapı söz konusu. Konu hediye çeki kazanılması değil, çekin nasıl kullanıldığıyla ve kazanıldığıyla ilgilidir.

Kampanya sınırları içerisinde 1 alışverişte en fazla 1 çek kullanılabilmekte olduğu açıkça belirtilmiş. Yani örneğimdeki 600 liralık ürün için ancak 100 liralık indiirmle ürün 500 liraya alınabilir (ufak indirimleri es geçtim). Durum böyle iken türlü türlü oyunlarla, n11'den gizli gizli açılan yalan yanlış ilanlarla bu 600 liralık ürünü 300 liraya almak nasıl doğru olsun.

Mesela aynı ürünü olması gerektiği gibi 100 liralık indirimle 500 liraya satın alanan kişinin bile hakkına girilmiş olunuyor.

Bir kampanyadan başkasının haberi olmamaması konusu ise çok komik olmuş. Bırakın bu konuyu, helalle haramla ne alakası var.

%7 hesabını şöyle düzelteyim. Firma %7 komisyonlu üründe min. 100 liradan 7 lira kazanıyorken verdiği 100 liralık çekte harcanırken min. 14 lira kazanacak daha yüksek alışverişlerde ise bu oran artarak eksi bakiye telafi edilmeye çalışılacaktır. Bu konu işletmeye giriyor kafa karıştırmayayım.

Gelelim lastik konusuna.

4 lastik 4 adettir. Benim verdiğim örnekte ise halı yıkama makinesi 1 adettir. 4 adet lastiği tek tek satın almakta bir sıkıntı yok. 4 kez alışveriş yapılıp ele 4 adet ürün geçmektedir. Her lastik için çek kullanılabilir, kazanılabilir.

Ancak 1 adet bir ürün için fiyatı 3'e bölüp 3 ilan açtırıp 3 kez olmayan bir ürünü satın alarak ilanda adı bile geçmeyen, ücreti ile alakası olmayan 1 adet ürün ele geçiyor. Aynı şekilde çek kazanmak içinde 1 adet ürünü türlü türlü oyunlarla ilanlara böldürüp almakta aynı durum. İkiside hile, oyun, dolandırıcılık, kandırma, 3. kişiden gizli iş çevirme eylemlerini barındırıyor.

Mesela 1 çift ayakkabı 1 tek adettir. İlan ikiye böldürülemez. Aynı şekilde mesela tencere seti. Üretici bu tencereleri tek paket halinde set olarak satıyorsa bu da böldürülemez. Ürün aslında tek bir üründür.

Kim ne derse desin, isterse 40 takla atsın durum budur. Ben kesinlikle bu bahsi geçen şekilde çekin harcanması ve gene aynı şekilde çekin kazanılması işlemlerine, helale harama dikkat edecek birinin bulaşmaması gerektiğini açık ve net bir şekilde söyleyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhun -- 11 Eylül 2013; 14:16:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

temmuz ayındaki alışverişimden kazandığım 111 lira maxipuan halen yüklenmedi. artık ümidimi yitirmeye başlıyorum. 111 lira zarardayım resmen..

Hocam mesaj katilimliydi o kampanya. Bizim puanlar yatip harcanali cok.oldu. sizin iste bir gariplik var

11 lira bonus puan ve 11 lira ekstre indirimini bana geçen ay yansıttılar siz düşünün
  • n11 hata veriyor fleksiden 3-4 saattir. sipariş verebilen varmı fileksi ile
  • 100 TL PARFÜME 50 TL KUPON VERİYOR AYRICA KAT KAT KUPON KAZANILIR MI?
  • arkadaşlar 100 tl'lik alışveriş yaparken sepetimizin 100 tl olması yeterli değil mi ? ya da illaki en az 100 tl'lik tek ürün mü almamız lazım ? ekstra bir açıklama yok ama ben yine de sorayım istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Saygılar...

Burada açık bırakılan bir kapıdan ziyade zorla açılmaya çalışılan bir kapı söz konusu. Konu hediye çeki kazanılması değil, çekin nasıl kullanıldığıyla ve kazanıldığıyla ilgilidir.

Kampanya sınırları içerisinde 1 alışverişte en fazla 1 çek kullanılabilmekte olduğu açıkça belirtilmiş. Yani örneğimdeki 600 liralık ürün için ancak 100 liralık indiirmle ürün 500 liraya alınabilir (ufak indirimleri es geçtim). Durum böyle iken türlü türlü oyunlarla, n11'den gizli gizli açılan yalan yanlış ilanlarla bu 600 liralık ürünü 300 liraya almak nasıl doğru olsun.

Mesela aynı ürünü olması gerektiği gibi 100 liralık indirimle 500 liraya satın alanan kişinin bile hakkına girilmiş olunuyor.

Bir kampanyadan başkasının haberi olmamaması konusu ise çok komik olmuş. Bırakın bu konuyu, helalle haramla ne alakası var.

%7 hesabını şöyle düzelteyim. Firma %7 komisyonlu üründe min. 100 liradan 7 lira kazanıyorken verdiği 100 liralık çekte harcanırken min. 14 lira kazanacak daha yüksek alışverişlerde ise bu oran artarak eksi bakiye telafi edilmeye çalışılacaktır. Bu konu işletmeye giriyor kafa karıştırmayayım.

Gelelim lastik konusuna.

4 lastik 4 adettir. Benim verdiğim örnekte ise halı yıkama makinesi 1 adettir. 4 adet lastiği tek tek satın almakta bir sıkıntı yok. 4 kez alışveriş yapılıp ele 4 adet ürün geçmektedir. Her lastik için çek kullanılabilir, kazanılabilir.

Ancak 1 adet bir ürün için fiyatı 3'e bölüp 3 ilan açtırıp 3 kez olmayan bir ürünü satın alarak ilanda adı bile geçmeyen, ücreti ile alakası olmayan 1 adet ürün ele geçiyor. Aynı şekilde çek kazanmak içinde 1 adet ürünü türlü türlü oyunlarla ilanlara böldürüp almakta aynı durum. İkiside hile, oyun, dolandırıcılık, kandırma, 3. kişiden gizli iş çevirme eylemlerini barındırıyor.

Mesela 1 çift ayakkabı 1 tek adettir. İlan ikiye böldürülemez. Aynı şekilde mesela tencere seti. Üretici bu tencereleri tek paket halinde set olarak satıyorsa bu da böldürülemez. Ürün aslında tek bir üründür.

Kim ne derse desin, isterse 40 takla atsın durum budur. Ben kesinlikle bu bahsi geçen şekilde çekin harcanması ve gene aynı şekilde çekin kazanılması işlemlerine, helale harama dikkat edecek birinin bulaşmaması gerektiğini açık ve net bir şekilde söyleyebilirim.

Bırakınız kim ne isterse öyle yapsın. Biz ki mevduat hesaplarına faiz dememek için kar payı deyip sonra kredi kartı borcu tahsil ederken çatır çatır faiz işleten bankaların olduğu bir memleketin çocuklarıyız. Herkes haramı helali kendi içinde yaşar. 50 tl lik telefon konuşması yapıp vergilerle 120 tl öderken kimse helal haram ayrımı yapmıyorsa, kullanmadığım elektriğin faturası bana kesiliyorsa, dünyanın en pahalı benzini bana kaptırılıyorsa benden daha büyük günahkarlar var demektir. Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.