Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şöyle birşey yapsak olmaz mı? Mesala 20 tl karşılığında birbirimizin hesabından sipariş versek? Bu şekilde Mesela ben birinin hesabından alışveriş yaparsam hesap sahibi bana 20 tl gönderse... Hem indirim kazanmış olur hem de birbirimizle yardımlaşmış oluruz böylece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa124816

Arkadaşlar merhabalar,
    Şöyle birşey yapsak olmaz mı? Mesala 20 tl karşılığında birbirimizin hesabından sipariş versek? Bu şekilde Mesela ben birinin hesabından alışveriş yaparsam hesap sahibi bana 20 tl gönderse... Hem indirim kazanmış olur hem de birbirimizle yardımlaşmış oluruz böylece...

Olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Olur hocam

Tamam hocam yapalım öyleyse... Bu şekilde alışverişlerimizi gerçekleştirelim öyleyse...
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Olur hocam

Tamam hocam yapalım öyleyse... Bu şekilde alışverişlerimizi gerçekleştirelim öyleyse...

Pm atin hocm goruselim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Olur hocam

Pm atin hocm goruselim

Sizi kısa sürede tespit edip işlem başlatırlar dikkatli olun.
    Toplu ürün alımındada iptal işlemini aktif etmiş durumdalar.
    Siparişleriniz iptal edilir ise aynı üründen adetli alımda şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rebelyus

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar,

Olur hocam

Pm atin hocm goruselim

Sizi kısa sürede tespit edip işlem başlatırlar dikkatli olun.
    Toplu ürün alımındada iptal işlemini aktif etmiş durumdalar.
    Siparişleriniz iptal edilir ise aynı üründen adetli alımda şaşmayın.

kendi hesabımda ilk 100 liralık alışverişi yaptım 2-3-4 kaldı onları tamamalamak için boyle bişey düşündüm

• Yok mu lastik ihtiyacı olanlar arkadaşlar

• imaginary kullanıcısına yanıt
    100 tl lik çeki kullanmak için elektironik ürünlerinden 1.000 tl lik alışveriş yapılması gerekli!!!!!!!!!!!

Tırtın allahı hemide. insanları salak mı sanıyor bunlar ya? toplamda 100 tl indirim için 1.300 tl lik alışveriş yapmam lazım, ağzımın ucuna kadar bir şey geldi ama söylemeyeyim. Çabuk silin bence buzgibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: acy78

100 tl lik çeki kullanmak için elektironik ürünlerinden 1.000 tl lik alışveriş yapılması gerekli!!!!!!!!!!!

Tırtın allahı hemide. insanları salak mı sanıyor bunlar ya? toplamda 100 tl indirim için 1.300 tl lik alışveriş yapmam lazım, ağzımın ucuna kadar bir şey geldi ama söylemeyeyim. Çabuk silin bence buzgibi

elektronik dışında ürün alan yok mu? sakin ol biraz.
    benim gibi bir çok kişinin işine fazlasıyla yarayacak bir kampanya, 200 tl üzerine 100 (ya da 100 tl üzerine 50) indirimin nesi kötü..

süper bir kampanya kesinlikle.
  • Herkes elektronik almıyor arkadaşım.
    Philips gc4870/22 ütü 185 TL
    Çek artı+avantajix ile 78 TL.
    Bu ütüyü bu fiyata çalan satmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

Orijinalden alıntı: kinggal

Bugün 4 adet kışlık lastiği tek tek aldım. Kuponlarda sorun olmaz umarım.

Ben de o şekilde aldım. Pepsi kod kullandınız mı

Alışverişlerin ayrı ayrı günlerde olması gerekmiyor mu?

Öyle bir şart yazmıyor

• Avantajix n11 için 6 tl mi iade yapıyor.Yapılan harcamaya göre değişmiyor mu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

bu kampanya hakkında bilgisi olan varmı??? tüm parfümlermi dahil yoksa sadece o sayfadakilermi acaba, birde kat kat kampanyası ile birleşirmi acaba? linkide bu

http://www.n11.com/promosyon/parfumde-ekstra-indirimler-98261?icid=200501_parfumde-ekstra-indirimler-98261

N11 aradi kat kat indirimiymis bu

biraz açsana 1.bu ayrı bir kampanya mı2. sadece o sayfa mı ve3. kupon burda mı yoksa her yerde mi geçerli.4. birleşir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: AseA34

bu kampanya hakkında bilgisi olan varmı??? tüm parfümlermi dahil yoksa sadece o sayfadakilermi acaba, birde kat kat kampanyası ile birleşirmi acaba? linkide bu

http://www.n11.com/promosyon/parfumde-ekstra-indirimler-98261?icid=200501_parfumde-ekstra-indirimler-98261

N11 aradi kat kat indirimiymis bu

biraz açsana 1.bu ayrı bir kampanya mı2. sadece o sayfa mı ve3. kupon burda mı yoksa her yerde mi geçerli.4. birleşir mi?

kısaca o yazı yokmuş gibi say dostum özeti bu

• teşk
  • arkadaşlar anladığım kadarıyla bu tutarı ilk alışta kullanamıyoruz
    acaba ilk alışta indirim sağlayan kampanyalar çekler neledir :)
  • 2 adet 100 tllik alışveriş yapacağım n11den .Benden başka aynı hesaptan 2 adet daha 100 tllik alışveriş yapacak olursa hediye gelen çekleri 2 eşit parçada paylaşmak isterim.Bu şekilde anlaşmak isteyen arkadaşlar pm atsın.
  • aynı hesapta, farklı hatlardan alınmış Türkcell prof. kulübü şifrelerini kullanabiliyormuyuz
    deneyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

aynı hesapta, farklı hatlardan alınmış Türkcell prof. kulübü şifrelerini kullanabiliyormuyuz
    deneyen var mı ?

Bir hesapta bir kere kullanılıyor maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: vindobona

quote:

Orijinalden alıntı: Glamour3113

aynı hesapta, farklı hatlardan alınmış Türkcell prof. kulübü şifrelerini kullanabiliyormuyuz
    deneyen var mı ?

Bir hesapta bir kere kullanılıyor maalesef

teşekkür ederim, bu kötü oldu
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.