Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fatihto

İçinde "indirim çeki" geçen kampanyaları okumuyorum bile, ne kadarlık tutara ne kadar indirim yapacaklar, kesin vardır bi karı diye, indirim kuponu ya da hediye çeki yazanlara bakıyorum, onda da tutar kısıtı varsa, yuh madem tutar kısıtı var ya da yüzde olarak veriyorsun, niye hediye çeki yazıyorsun diye söylenip çıkıyorum..

kampanya dediğin net olacak arkadaşi ilk satırı okudum mu anlayacağım.. gerisi fasa fiso..

Valla hocam kampanya biraz karisik ama hem kendime alacak oldugum hem de arkadaslarin alacaklari seyler vardi. Hepsini tek hesaptan aldik. Avantajix ek odemeleri, pepsi kuponlari derken fiyatlar iyice ucuzladi. Ayrica alacak olduklarimiz icin en uygun fiyatlari da n11.con uzerindeki saticilarda bulduk. Ev ve kisisel ihtiyaclar bitmiyor. Yani cek veriyor diye n11.com'dan almadik ama kazandigimiz cekler de ekstra oldu. Simdi o ceklerle yine yapacak oldugumuz alisverisleri daha uygun fiyata yapacagiz. Tabi n11deki saticilar cakallik yapip fiyatlari yukseltirse o ayri

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

İçinde "indirim çeki" geçen kampanyaları okumuyorum bile, ne kadarlık tutara ne kadar indirim yapacaklar, kesin vardır bi karı diye, indirim kuponu ya da hediye çeki yazanlara bakıyorum, onda da tutar kısıtı varsa, yuh madem tutar kısıtı var ya da yüzde olarak veriyorsun, niye hediye çeki yazıyorsun diye söylenip çıkıyorum..

kampanya dediğin net olacak arkadaşi ilk satırı okudum mu anlayacağım.. gerisi fasa fiso..

Valla hocam kampanya biraz karisik ama hem kendime alacak oldugum hem de arkadaslarin alacaklari seyler vardi. Hepsini tek hesaptan aldik. Avantajix ek odemeleri, pepsi kuponlari derken fiyatlar iyice ucuzladi. Ayrica alacak olduklarimiz icin en uygun fiyatlari da n11.con uzerindeki saticilarda bulduk. Ev ve kisisel ihtiyaclar bitmiyor. Yani cek veriyor diye n11.com'dan almadik ama kazandigimiz cekler de ekstra oldu. Simdi o ceklerle yine yapacak oldugumuz alisverisleri daha uygun fiyata yapacagiz. Tabi n11deki saticilar cakallik yapip fiyatlari yukseltirse o ayri

Elektronik harici 200 lira üzerinde 100 lira çek kullanılabildiği düşünülürse, 100 lira alışveriş yaptınız, 50 lira çekiniz var, 100 lira daha yaptınız, 100 lira daha çekiniz oldu, 200 lira daha harcarsanız bu 100 lirayı kullanırsınız,

yani 100+100+200 (400) liralık alışverişi 300 liraya yapmış, bir de kenarda 50 liralık çekiniz olmuş olur..
    ya da 100+100 (200 lira) yaparsınız, 2. alışverişte 50 lirayı kullandığınız için 150 liraya yapmış olursunuz.. yani her durumda %25

World'ün %25 puan kampanyasını kollarım daha iyi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Elektronik harici 200 lira üzerinde 100 lira çek kullanılabildiği düşünülürse, 100 lira alışveriş yaptınız, 50 lira çekiniz var, 100 lira daha yaptınız, 100 lira daha çekiniz oldu, 200 lira daha harcarsanız bu 100 lirayı kullanırsınız,

yani 100+100+200 (400) liralık alışverişi 300 liraya yapmış, bir de kenarda 50 liralık çekiniz olmuş olur..
    ya da 100+100 (200 lira) yaparsınız, 2. alışverişte 50 lirayı kullandığınız için 150 liraya yapmış olursunuz.. yani her durumda %25

World'ün %25 puan kampanyasını kollarım daha iyi :)

Valla hocam World %25 kampanyasi olursa onu da kullaniriz :) Sanirim son zamanlarda en fazla 500tl uzeri 100tl ve 1000tl uzeri 150tl gibi oranlar ile cesitli sitelerde World kampanyalari oldu veya devam ediyor. Milplus uyesi ve cok seyahat eden birisi oldugum icin world kampanyalarini da ozenle takip ediyorum zaten :)

• pepsi hediye kodu
    G7EUAFAV-G7B5RD37-GHV7C5NS-MRMV3JNC kodu kullananlar yazarlarsa iyi olur herkez boşuna ugraşmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: zebetosu

quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Şimdi aynı kredi kartıyla iki farklı ürünü 100 tl üzeri alsak sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de pepsi kodu kullandık falan diye çeki vermemezlik etmezler umarım?

walla hocam aynı kredi kartıyla aldım ben, hem de pepsi koduyla, napacaz şimdi? bilginiz var mı?

Arkadaslar hicbir sey olmaz 100 tl uzeri olsun yeter ayni kartla almayip ne yapalim komsunun kartini mi kullanalim?Bu cek kampanyasi kartla vb sylerle alakasi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

pepsi hediye kodu
    G7EUAFAV-G7B5RD37-GHV7C5NS-MRMV3JNC kodu kullananlar yazarlarsa iyi olur herkez boşuna ugraşmasın

kodları kullanıpta alıntı yapmayan arkadaşların kulaklarını çınlattım
  • quote:

Orijinalden alıntı: axeleon

quote:

Orijinalden alıntı: tosun1

pepsi hediye kodu

kodları kullanıpta alıntı yapmayan arkadaşların kulaklarını çınlattım

+1

• Şimdi ben bu tür kampanyaya yeni katılıyorum ve ilk n11 alışverişim...
    Aldığım ürün 125 lira idi
    11 lira pepsi indirim ile 114e düştü...
    Siteye avantajix üzerinden gittim(onuda ilk defa kullanıyorum) 7 lira şuan onay bekliyor.

114e 11 taksitle ürünü aldım..
    Şimdi 7sinde hesabıma 50Tl çek verilmesi için başka birşey yapmam gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-684118601 -- 24 Eylül 2013; 0:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

Şimdi ben bu tür kampanyaya yeni katılıyorum ve ilk n11 alışverişim...
    Aldığım ürün 125 lira idi
    11 lira pepsi indirim ile 114e düştü...
    Siteye avantajix üzerinden gittim(onuda ilk defa kullanıyorum) 7 lira şuan onay bekliyor.

114e 11 taksitle ürünü aldım..
    Şimdi 7sinde hesabıma 50Tl çek verilmesi için başka birşey yapmam gerekiyor mu?

Hayir cek 7 ekim de tanimlanir

• @Kevok u Jir
    Bende onu dedim hocam, ayın 7sinde 50tl çek tanımlanacak başka birşey yapmama gerek yok?

Birde yeri değil ama hazır bulmuşken sorayım..
    Şimdi avantajixte n11e 20liraya 7 lira iade var ya...
    Ben gün içinde 20liralık üründen tek tek 10 tane alsam, bana avantajix 70 lira öder mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fizyoterapi

@Kevok u Jir
    Bende onu dedim hocam, ayın 7sinde 50tl çek tanımlanacak başka birşey yapmama gerek yok?

Birde yeri değil ama hazır bulmuşken sorayım..
    Şimdi avantajixte n11e 20liraya 7 lira iade var ya...
    Ben gün içinde 20liralık üründen tek tek 10 tane alsam, bana avantajix 70 lira öder mi?

Avantajix 20 lira ustu oduyordu galiba onay vermesi gerekir avantajixin kesin bir sey soyleyemem :-)

• hayrına bir kod lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

arkadaşlar lastik alınca çek kazanıyor muyuz?

şu ana kadar 2 tane 100tl üstü alışveriş yaptım.

5-6 ekim'de
    2 tane 100tl üstü lastik alıp.

7 ekimde çekler yüklenince o çeklerdeki indirimleri de kullanarak 2 tane daha lastik almayı düşünüyorum.(200e 100leri kullanırım.)

bunu yapmamda bir engel var mı?

5-6 ekime bırakmayın lastik almayı hocam 5-6 ekimde bütün alışverişleriniz tamamlanmış olsun riske atmayın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

arkadaşlar lastik alınca çek kazanıyor muyuz?

şu ana kadar 2 tane 100tl üstü alışveriş yaptım.

5-6 ekim'de
    2 tane 100tl üstü lastik alıp.

7 ekimde çekler yüklenince o çeklerdeki indirimleri de kullanarak 2 tane daha lastik almayı düşünüyorum.(200e 100leri kullanırım.)

bunu yapmamda bir engel var mı?

5-6 ekime bırakmayın lastik almayı hocam 5-6 ekimde bütün alışverişleriniz tamamlanmış olsun riske atmayın.

hocam 2 lastiği şimdi alsam sonra 2 lastik daha kalmazsa diye canım sıkılıyor da

Haklısınız mağazayı arayın stok bilgisi alın veya ayırtım n11 de her şey mümkün.

• Bonus puanların şartı var mı arkadaşlar? Alt limit filan?
  • tanımlanacak 50 tl lik çekler için elektronik dışı ne alınabilir arkadaşlar var mı yardımcı olacak.Mesela elektronik kategorisinde görünmeyen hard diskler falan oluyordu

düzenleme:İyice mezarcı oldum şu sıcak fırsatlara takılalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey_Efendi -- 24 Eylül 2013; 9:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

tanımlanacak 50 tl lik çekler için elektronik dışı ne alınabilir arkadaşlar var mı yardımcı olacak.Mesela elektronik kategorisinde görünmeyen hard diskler falan oluyordu

bebek bezi, ıslak mendil, deterjan çeşitleri
    benim alacaklarım ise: toner tozu, kartuş dılum seti, fotoğraf kağıdı

• quote:

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

tanımlanacak 50 tl lik çekler için elektronik dışı ne alınabilir arkadaşlar var mı yardımcı olacak.Mesela elektronik kategorisinde görünmeyen hard diskler falan oluyordu

aa evet brother hl2130 uma toner alabilirim orjinal olanından sonrada doldururum :) teşekkürler hakkaten düşünememiştim hocam

• quote:

quote:

quote:

aa evet brother hl2130 uma toner alabilirim orjinal olanından sonrada doldururum :) teşekkürler hakkaten düşünememiştim hocam

bitmeyen kartuş tan almanı tavsiye ederim. Kolay dolan tonerleri var, incele istersen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bitmeyen kartuş tan almanı tavsiye ederim. Kolay dolan tonerleri var, incele istersen.

buda bitmiyor elle doluyor hocam siyah tonerli olanları

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.