Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: htepeli

quote:

Orijinalden alıntı: Bey_Efendi

tanımlanacak 50 tl lik çekler için elektronik dışı ne alınabilir arkadaşlar var mı yardımcı olacak.Mesela elektronik kategorisinde görünmeyen hard diskler falan oluyordu

düzenleme:İyice mezarcı oldum şu sıcak fırsatlara takılalı

bebek bezi, ıslak mendil, deterjan çeşitleri
    benim alacaklarım ise: toner tozu, kartuş dılum seti, fotoğraf kağıdı

kartuş, toner felan bilgisayar (elektronik) kategorisinde.bu kategori haricinde bi yerde var mı?

• Kat Kat kampanyasında aynı gün 100 tl üzeri birden fazla alışverişte sorun olurmu?

Edit: Sorunun cevabını kendim yazayım. Herhangi bir sorun teşkil etmiyor kampanya çeki yükleniyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diricans_RM -- 24 Eylül 2013; 12:53:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tanımlanacak 50 tl lik çekler için elektronik dışı ne alınabilir arkadaşlar var mı yardımcı olacak.Mesela elektronik kategorisinde görünmeyen hard diskler falan oluyordu

aa evet brother hl2130 uma toner alabilirim orjinal olanından sonrada doldururum :) teşekkürler hakkaten düşünememiştim hocam

bitmeyen kartuş tan almanı tavsiye ederim. Kolay dolan tonerleri var, incele istersen.

bendede varda ıcındekı hortum hava almış sen onu nasıl duzelttın ? tuplerde murekkep var fakat hortum boş

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

quote:

quote:

quote:

aa evet brother hl2130 uma toner alabilirim orjinal olanından sonrada doldururum :) teşekkürler hakkaten düşünememiştim hocam

bitmeyen kartuş tan almanı tavsiye ederim. Kolay dolan tonerleri var, incele istersen.

bendede varda ıcındekı hortum hava almış sen onu nasıl duzelttın ? tuplerde murekkep var fakat hortum boş

öyle bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. bi bilgim yok yani.

• quote:

Seni mezarci seni:) dostum bu kazandigin karlar ile fakirleri doyurursan sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Seni mezarci seni:) dostum bu kazandigin karlar ile fakirleri doyurursan sorun yok.

:)Bakalım fitre zekat artık ramazanda geçti ama :)

• aradaşlar bırşey sormak ıstıyorm,

1 alısverıs yaptım fakat aldıgım urunlerden 1 tanesının satıcısı urunu gondermeyıp Reddetmış, bende buradakı yazılanlar ışında o alımdakı tum urunlerı ıptal ettım, bunun ışıgında bu parti sayılmıyacak degılmı ? yanı bu alısverıs hıc olmamıs gıbı 4x100 alısverıs yapmam lazım ?
  • arkadaşlar ben biraz önce 120 liralık ilk alışverişimi yaptım.. bundan sonra yapmayacağım. 50 lira indirim kuponunu alabiliyormuyum ? yoksa 4 kere 100 lük alışverişi tamamlamam lazım mı ?
  • bez siparişi verdim bir türlü onaylanmıyor. aynı durumda olan arkadaşlar var mı?
  • işyerimden bir abiye star wars dvd setı alacam 90 tl bana sen hesabından al nakıt verdı parasını ,şimdi ben karttan alacam da enjektör temızleyıcı de alsam twıngoma 18 tl de o 108 tl eder çek gelır baska ne ındırımı var turkcell profesıonelller klubu fln varmıs acıl ayrdım edermısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

arkadaşlar ben biraz önce 120 liralık ilk alışverişimi yaptım.. bundan sonra yapmayacağım. 50 lira indirim kuponunu alabiliyormuyum ? yoksa 4 kere 100 lük alışverişi tamamlamam lazım mı ?

Hayır yapmak zorunda değilsin..

quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

işyerimden bir abiye star wars dvd setı alacam 90 tl bana sen hesabından al nakıt verdı parasını ,şimdi ben karttan alacam da enjektör temızleyıcı de alsam twıngoma 18 tl de o 108 tl eder çek gelır baska ne ındırımı var turkcell profesıonelller klubu fln varmıs acıl ayrdım edermısınız

Pepsi kodu kullanabilirsin.Hangi iindirimi kullanırsan kullan indirim kodu düştükten sonra fiyat 100 tl üstü olmak zorunda.Ona göre sipariş ver..

• legendim kullanıcısına yanıt
    aynı satıcıdan aldıysan onaylamaz.
  • Toplam da 125 Tl'lik alışverişi 22 TL turkcell + avantajix ile alırsak 100 üzeri yapmış sayılıyor muyuz yani çek tanımlanıyor mu ?
  • özelden pepsi kodu verecek olan varsa sevinirim... :Y:Arın bir alışverişim olacak.
  • Merhaba forumdaşlar,
    aracıma 4 adet Oto lastik lazım.Kampanya,pepsi kodu hediye çekleri geçiyor bu konuda.Alışverişe nasıl başlayacagız Hediye çeki ve indirim kazanmak için?
    Pepsi kodu vermeyen Yunanlı olsun bu arada
  • Beyler sadece 1 tane pepsi kodu lazım lütfen bi yardımcı olun acil :D
  • şu n11 satıcılarını hiç sevmedim,

bugün 185 ten duruyordu çok satanlarda sepete attım alacam 199 liraya çıktı fiyat, mesaj attım 1-2 dakikayla kaçırdım fiyat değişti diye, yok biz müdahale edemiyoruz diye cevap veriyorlar,

çekler tanımlanınca da fiyatlar tavan yapacak belli
  • bu satıcıların çogunun beynı nereye çalısıyor bellı gıbı....

adamdan Kenwood SB255V Smoothy Blender alıyorum adamın ınternet sıtesı gg , sahıbınden,sanalpazar n11 de ılanı yenı vermış, alıyorum n11 den adam 2 gun sonra mesajıma cevap verıyor, urun elımızde yok, adama sorarlar olmayan malın satısını nıye onaylıyorsun ?
  • An iti bariyle iki farklı kredi kartımdan alışveriş yapmaya çalışıyorum ama bir türlü onay ekranı gelmiyor sıkıntı yaşıyan varmı başka...
  • iyi akşamlar arkadaşlar, elinde fazladan pepsi kodu olan var mı ? Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.