Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GENERAL MOBİLE DİSCOVERY alsak 550 tl lık ındırım kuponunu alabılıyormuyuz acaba?

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-cep-telefonu-telpa-garantili-stoklarda-P15084699
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahatay63

arkadaşlar elinde ebebek indirim kodu olan varmı varsa çok makbule geçer ebebekten bir mama sandalyesi almayı düşünüyoruz da?

son kod da cortlatılmış,adamlar 2 aydır indirim çeki şöyle dursun bindirim yaptılar(takip ettiğim ürünlerden biliyorum)donanımhaber istilasının yaralarını sarmaya çalışıyorlar.Kabahat kendilerinde,sistemlerinin zaafiyeti hacker okulunda tez konusu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY alsak 550 tl lık ındırım kuponunu alabılıyormuyuz acaba?

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-cep-telefonu-telpa-garantili-stoklarda-P15084699

100x4=550 589x1=50 n11 sayesinde matematiği sever oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkopru15 -- 23 Eylül 2013; 0:32:22 >
  • 1)Arkadaşlar bu n11dekı satıcılara örnegın tek 200 tl lık urun ıcın nasıl 2 tane 100 luk ılan aç dıyoruz ? adam bıze özel mı ılan açıyor o olay nasıl oluyor ?
    2)n11 11 tl pepsi inidirimi ıcın pepsı kodunu yazınca ındırım cekı yuklenıyormu hesaba ? kımse kod vermıyor elemanlarda 1.5 tl den satıyor olmazsa 3 tanesını 1 tl den kapak alacağım,
    3)Avantijx de hesabıma baktım 3 yıllık hesap alısverıs yok, sımdı ben alısverıs yaptım eğer hesaba para yuklenırse benden 3 yıllık aıdat mı yoksa 1 yıllık aıdat mı alacaklar ?

şimdıden zaman ayırıp cevaplayana tşk ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

1)Arkadaşlar bu n11dekı satıcılara örnegın tek 200 tl lık urun ıcın nasıl 2 tane 100 luk ılan aç dıyoruz ? adam bıze özel mı ılan açıyor o olay nasıl oluyor ?
    2)n11 11 tl pepsi inidirimi ıcın pepsı kodunu yazınca ındırım cekı yuklenıyormu hesaba ? kımse kod vermıyor elemanlarda 1.5 tl den satıyor olmazsa 3 tanesını 1 tl den kapak alacağım,
    3)Avantijx de hesabıma baktım 3 yıllık hesap alısverıs yok, sımdı ben alısverıs yaptım eğer hesaba para yuklenırse benden 3 yıllık aıdat mı yoksa 1 yıllık aıdat mı alacaklar ?

şimdıden zaman ayırıp cevaplayana tşk ederım

1)öyle bişey yok,akıllı görünmek isteyen forumdaşlarımızın uydurduğu efsane,bu yüzden sistem aynı satıcıdan en fazla 2 alışverişe izin veriyor (adamlar ürünlerin caps'ını bile almışlarn11 bizi gözetliyor) 2)?????? 3)3 yıl+6ay için 40tl anında keserler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkopru15 -- 23 Eylül 2013; 0:51:47 >

• akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    Hocam kullanılmayan dönemden ücret kesilmiyor.sadece 10 TL kesilir yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala 4 parçada 1 satıcıdan 1 er lastik alımı mevcutmudur. Deneyen varmı forumdaşlar?? Son durumda alışveriş şartları nedir sistem 4 ayrı sepete 1 satıcıdan izin veriyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aadolff -- 23 Eylül 2013; 2:18:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY alsak 550 tl lık ındırım kuponunu alabılıyormuyuz acaba?

100x4=550 589x1=50 n11 sayesinde matematiği sever oldum

Yani olmuyor sanirsam tek kuponmu kazanıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Candice Swanepoel

http://www.n11.com/xbox360-wireless-joystick-gamepad-sifirrr-P12701757

şundan 1 tane alsam 50tl kupon gelse diğerini 50 ye alıp. tanesi 75 liraya geliyor gibi olacak. iyi midir sizce

Gelen hediye çekleri bunda geçerli olacak mı acaba ?? 50 tl liği kullanabilirmiyiz ki.. Sonuçta buda elektronik ama bilemedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

şundan 1 tane alsam 50tl kupon gelse diğerini 50 ye alıp. tanesi 75 liraya geliyor gibi olacak. iyi midir sizce

Gelen hediye çekleri bunda geçerli olacak mı acaba ?? 50 tl liği kullanabilirmiyiz ki.. Sonuçta buda elektronik ama bilemedim..

O urun KÜLTÜR, OYUN, TATİL kategorisinde hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

O urun KÜLTÜR, OYUN, TATİL kategorisinde hocam.

Çok güzel o zaman..

• Arkadaşlar 150 liralık alışverişim olacak. Pepsi kodu olupta gönderen olursa çok sevinirim... teşekkürler...
  • Şimdi aynı kredi kartıyla iki farklı ürünü 100 tl üzeri alsak sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de pepsi kodu kullandık falan diye çeki vermemezlik etmezler umarım?
  • Bugün ilk defa 101 liralık bir sipariş verdim. Niyetim 3 defa daha verip 550 TL kupon kazanmak. Ama hesabım sekmesinde alışverişi tamamla diye bir buton çıkmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: playdead

Bugün ilk defa 101 liralık bir sipariş verdim. Niyetim 3 defa daha verip 550 TL kupon kazanmak. Ama hesabım sekmesinde alışverişi tamamla diye bir buton çıkmıyor?

satıcı ürünü kargoya verince çıkacak.
  • Arkadaşlar 4 alışveriş yapmak zorunlu mu? bana 50+ 100 tl kupon yeter!
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

Arkadaşlar 4 alışveriş yapmak zorunlu mu? bana 50+ 100 tl kupon yeter!

Zorunlu değil hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 23 Ocak 2021; 21:51:55 >
  • Oyle birsey bulursan bizede soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: shumin

Şimdi aynı kredi kartıyla iki farklı ürünü 100 tl üzeri alsak sıkıntı olmuyor değil mi? Bir de pepsi kodu kullandık falan diye çeki vermemezlik etmezler umarım?

walla hocam aynı kredi kartıyla aldım ben, hem de pepsi koduyla, napacaz şimdi? bilginiz var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.