Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cazgır_man

bende zaten müşteri hizmetlerine sordum genel olarak sistemde kısıtlama varmış. istersen düzgünce alışveriş yap. aynı satıcı olduğunda sistem ödeme yapmana müsaade etmiyor. çünkü gecen hafta a satıcısından 128 liralık iki defa alışveriş ettim sorun çıkmadı. dün yine a satıcısından alayım dedim olmadı bende b satıcısından aynı ürünü 136 liraya aldım. bugünde c satıcısından aynı ürünü 138 liraya aldım. ben böylece 4 alışverişi tamamladım. umarım ceklerde bir yamuk olmaz.

Kötü olmuş o zaman. Ben olsam itiraz ederdim. Bu kısıtlama kötüye kullanımı engellemekten çok normal kullanıcıya zarar vermiş. Sadece önleri değiştirmeyi düşündüğüm için 2 lastik aldım. Sorun yaşamamıştım. Demek şimdi almaya çalışsam sorun çıkacak. 4 lastik alacak varsa kötü olmuş.

• Orhun kullanıcısına yanıt
    aynen hocam durum anlattığım gibi. inşallah çeklerde yamuk olmazda bari oradan acısını çıkartırız.
  • quote:

aynen hocam durum anlattığım gibi. inşallah çeklerde yamuk olmazda bari oradan acısını çıkartırız.

Ben alışverişimi arkadan oyunlar çevirip n11 kandırarak değil, n11'in belirttiği şartlarda alışverişimi yaptım. Bu sebeple çeklerde çıkacak bir problemde işin peşini bırakmam.

İnşAllah bir sorun çıkmaz da, keyifle alışverişimizi yaparız
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Insallah hocam. Bu arada lastikler hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

quote:

Ben alışverişimi arkadan oyunlar çevirip n11 kandırarak değil, n11'in belirttiği şartlarda alışverişimi yaptım. Bu sebeple çeklerde çıkacak bir problemde işin peşini bırakmam.

İnşAllah bir sorun çıkmaz da, keyifle alışverişimizi yaparız

Arkadaşlar şartlar belli zaten. Sistem alışverişinizi onaydıktan sonra ve altın ürünü olmadıktan sonra sıkıntı olmaz çünkü belli

• Emin olmak için N11 ile görüştüm, aynı mağazadan hatta aynı ürün olsa bile kupon yüklenecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 21 Eylül 2013; 20:37:04 >
  • quote:

Teşekkür ederim. Sizinde aldıklarınız, alacaklarınız hayırlı olsun...

@braveheartgs43

Zaten şartlar belli olduğu için ve alışverişime bir hile karıştırmadığım için rahatım. Bir sıkıntı çıkarırsalarda peşini barakmam zaten
  • quote:

quote:

@braveheartgs43

Zaten şartlar belli olduğu için ve alışverişime bir hile karıştırmadığım için rahatım. Bir sıkıntı çıkarırsalarda peşini barakmam zaten

hile karıştırmak derken? devamlı bu kelimeyi kullanıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheartgs43

quote:

quote:

@braveheartgs43

Önceden bazılarının yapmış olduğu, bu kampanyada da yapmaya çalıştığı, hatta bu kampanyadan kazanılacak çekleri kullanırken de yapacaklarını düşündüğüm bir eylemi kast ediyorum. Türlü türlü oyunlarla, hile ile, arkadan iş çevirerek çek kazanımını ya da çek kullanımını kast ediyorum. Zaten bilen anlayacaktır.

Uzun bir konu. Önceki sayfalarda detaylı yazmıştım. Çoğu mesaj silindi, belki kalanlar vardır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@braveheartgs43

Önceden bazılarının yapmış olduğu, bu kampanyada da yapmaya çalıştığı, hatta bu kampanyadan kazanılacak çekleri kullanırken de yapacaklarını düşündüğüm bir eylemi kast ediyorum. Türlü türlü oyunlarla, hile ile, arkadan iş çevirerek çek kazanımını ya da çek kullanımını kast ediyorum. Zaten bilen anlayacaktır.

Uzun bir konu. Önceki sayfalarda detaylı yazmıştım. Çoğu mesaj silindi, belki kalanlar vardır.

Nasıl hile yapacakli millet. Sistemde 30 eylüle kadar alışveriş yapması ve 7 Ekim'e kadar onay verilmesi lazım. Bunlar müşteri hizmetlerinden aldığım bilgiye göre en önemli şartlar. Aynen sordum. 4 adet lastik alsam ayrı ayrı siparişlerle yüklenir mi Çek dedim. Evet yüklenecek çünkü 100 tl üzeri olması yetiyor dedi. Sonuçta Çek kazanacak kişinin hesabından 4 adet 100 tl yani toplam en az 400 tl çıkmış olacak. Hileyi nasıl açıklarsın bilmiyorum ama kandırma yolu yok n11'i

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Misal 400 tl'lik bir urunu satici ile anlasarak 100 luk 4 siparis halinde almak gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Misal 400 tl'lik bir urunu satici ile anlasarak 100 luk 4 siparis halinde almak gibi...

Bu dediğine lastik olayı dahil mi? O şekilde taktırdım çünkü.

• quote:

quote:

Lastik degilde tek fiyati 400 tl ve ustu olan urunler icin yazdim onu.

• quote:

quote:

quote:

Lastik degilde tek fiyati 400 tl ve ustu olan urunler icin yazdim onu.

Evet yapan vardır. Ben de millete indirim sağlayarak 100 tl üstü alışveriş yaptırıyorum. Bunda bi yanlışlık varmı bilmiyorum

• braveheartgs43 kullanıcısına yanıt
    Onu bende yapiuorum. Hile yok bunda hocam.

• Olayı daha önce uzun uzun çok anlattım. Uzatmadan kısaca şu şekilde.

Atıyorum 1 ürün var fiyatı 400 lira. Bu ürünü alıcı, n11'den gizli şekilde oyunlar çevirip, hile yaparak satıcıyla anlaşıp 4'e böldürerek alıyor.

Kast ettiğim durum budur. Yoksa bende 2 lastik aldım. 2 çek kazanacağımı umuyorum.

Sizin yaptığınız indirim olayının detaylarını bilmediğim için yorum yapamıyacağım.
  • Bu mesajları Çek satışa yaz burdan sil ustam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheartgs43 -- 21 Eylül 2013; 22:07:51 >
  • arkadaşlar benım anlamadıgım pepsı sıfresını 1 hesap 1 kez kullanabılıyormuş, turkcellıde 1 kez kullanıyorsa dıger 2 ıslemde nasıl ındırım sağlıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar benım anlamadıgım pepsı sıfresını 1 hesap 1 kez kullanabılıyormuş, turkcellıde 1 kez kullanıyorsa dıger 2 ıslemde nasıl ındırım sağlıyorsunuz ?

Pepsi bir hesapta beş defa kullanılabiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar benım anlamadıgım pepsı sıfresını 1 hesap 1 kez kullanabılıyormuş, turkcellıde 1 kez kullanıyorsa dıger 2 ıslemde nasıl ındırım sağlıyorsunuz ?

Pepsi bir hesapta beş defa kullanılabiliyor

kuralları okudumda 1 ayda 1 kod kullanılıyor yazıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.