Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gecen hafta bende ayni saticidan 2 defa aldim hicbir sikinti yapmadi. Bugun denedim onay vermedi. Baska saticidan aldim onay verdi. Gercekten cok sacma olmus. Ceklerdede bu sorun olursa bes para etmez bi kampanya yapmis olcaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Buradaki kendini çok akıllı sananları engellemek için yapılmış dediğiniz gibi. Bence iyi olmuş....
  • Bu indirimde 4 tane alışveriş yapmaya gerek yok di mi.Yani 2 kere 100 tl ve üzeri alım yapsak toplamda 150 tllik çek tanımlanmış oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

Arkadaşlar aynı satıcıdan 1den fazla sipariş verdiğimizde sistem kabul etmiyor. Ödeme sayfasına tekrar yönlendiriyor. Her defasında farklı satıcıdan ürün almak lazım sanırım öyle yapınca sorun çıkmadan alışverişi tamamlıyor bilginize. Müş. hiz aradım ürün/satıcı sınırlaması olduğunu söyledi.

benimde aynı satıcıdan 2 alışverişim var(3.de olacak,kategoride topu topu 3 satıcı var,diğer ikisinin de sicili bozuk) 7'sinde üstüne yatarlarmı acep?
  • ben aynı satıcıdan az önce 4 adet lastik siparişi verdim (tek tek) hiç bir sorun yaşamadım.
  • akkopru15 A kullanıcısına yanıt
    Insallah yatmazlar.. zaten sorun cikarsa n11.com dan birdaha alisveris te yapmam.

• inşallah hocam,bu sıcak fırsatları keşfetmemin 9. ayı ve dokuz aydır hesap ekstrem iki katına çıktı,battık valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkopru15 -- 20 Eylül 2013; 23:01:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akkopru15

inşallah hocam,bu sıcak fırsatları keşfetmemin 9. ayı ve dokuz aydır hesap ekstrem iki katına çıktı,battık valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

inşallah hocam,bu sıcak fırsatları keşfetmemin 9. ayı ve dokuz aydır hesap ekstrem iki katına çıktı,battık valla

Hocam faydadan çok zarar vermiş:)

• arkadaşlar sımdı 100 tl lık alısverıste en ıyı turkcell %11 ındırımı mı ? ondan daha ıyı bır ındırım varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Orijinalden alıntı: Kevok u Jir

quote:

Hocam faydadan çok zarar vermiş:)

''kana kana içmek için damla damla biriktir''(İş Bankası 1984) “Bizce Mümkün”(Finansbank 2011)

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ben aynı satıcıdan az önce 4 adet lastik siparişi verdim (tek tek) hiç bir sorun yaşamadım.

hocam bir daha araba parcsi alcagn zaman n11 de zaten %35 ben sana indirim.yaptiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

arkadaşlar sımdı 100 tl lık alısverıste en ıyı turkcell %11 ındırımı mı ? ondan daha ıyı bır ındırım varmı ?

pepsi kodu da kullanabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

şöyle hesap yapın birde.

1. lastik alınır 205 tl (50 tl lik çek hakkı kazanılır)
    2. lastik alınır 205 tl (100 tl lik çek hakkı kazanılır.)

7 EKİMDEN SONRA

3.lastik alınır 205-50= 155 tl
    4.lastik alınır 205-100=105 tl

Toplamda 4 lastiğe ödenen 670tl

Hocam ben de böyle düşünerek 1 gün arayla 2 lastik aldım ama aynı satıcıdan aldığımız için çek yüklenmeyecekmiş

Napsak şimdi iptal mi etsek siparişleri gönderilmeden ?

• yaaa arkadaşlar ben aynı kullanıcıdan 4 ayrı alışverişte çocuk bezi alacaktım. Şimdi boyle yaparsam hediye çeki kazanamayacak mıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

şöyle hesap yapın birde.

1. lastik alınır 205 tl (50 tl lik çek hakkı kazanılır)
    2. lastik alınır 205 tl (100 tl lik çek hakkı kazanılır.)

7 EKİMDEN SONRA

3.lastik alınır 205-50= 155 tl
    4.lastik alınır 205-100=105 tl

Toplamda 4 lastiğe ödenen 670tl

Hocam ben de böyle düşünerek 1 gün arayla 2 lastik aldım ama aynı satıcıdan aldığımız için çek yüklenmeyecekmiş

Napsak şimdi iptal mi etsek siparişleri gönderilmeden ?

Ne alakasi var yahu, kim diyor ayni saticidan alinirsa cek yuklenmez diye.

• Aynı satıcıdan alışveriş yapılırsa çek yüklenmez diye bir madde yok kampanya koşullarında. Bu bilgiyi arkadaşlar nereden aldı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

ben aynı satıcıdan az önce 4 adet lastik siparişi verdim (tek tek) hiç bir sorun yaşamadım.

hocam bir daha araba parcsi alcagn zaman n11 de zaten %35 ben sana indirim.yaptiririm

nasıl yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsporlu

Aynı satıcıdan alışveriş yapılırsa çek yüklenmez diye bir madde yok kampanya koşullarında. Bu bilgiyi arkadaşlar nereden aldı acaba?

cazgır_man MH. aradım böyle bir kısıtlama olduğu bilgisi verildi demiş, başka arayan var mı ?

Benim lastikler gönderilmiş bile, iade edicem eğer denildiği gibiyse...
  • merhaba,

benim alacağım ürün 70 lira, başka mağazadan da 30 liralık bir şey eklesem yine 100 TL oldu diye 50 TL çek kazanır mıyım?

ayrıca avantajix ve pepsi kodu aynı anda kullanıp yine 100 TL üstü olursa kampanya geçerli olur mu?

pepsi kodu hangi pepsilerde acaba? 1 LT'lik pet şişede mi oluyor yoksa cam veya kutu kolalarda var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.