Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: deblod

merhaba,

benim alacağım ürün 70 lira, başka mağazadan da 30 liralık bir şey eklesem yine 100 TL oldu diye 50 TL çek kazanır mıyım?

ayrıca avantajix ve pepsi kodu aynı anda kullanıp yine 100 TL üstü olursa kampanya geçerli olur mu?

pepsi kodu hangi pepsilerde acaba? 1 LT'lik pet şişede mi oluyor yoksa cam veya kutu kolalarda var mıdır?

benim alacağım ürün 70 lira, başka mağazadan da 30 liralık bir şey eklesem yine 100 TL oldu diye 50 TL çek kazanır mıyım?

Evet kazanırsınız.

ayrıca avantajix ve pepsi kodu aynı anda kullanıp yine 100 TL üstü olursa kampanya geçerli olur mu?

Evet geçerli olur.

pepsi kodu hangi pepsilerde acaba? 1 LT'lik pet şişede mi oluyor yoksa cam veya kutu kolalarda var mıdır?

Kutularda kesin var ama diğerlerinden emin değilim.

• Aynı satıcıdan alınan ürünlerde hediye çeki kesinlikle kazanılabiliyor arkadaşlar. Rahat olabilirsiniz. :)

N11 Müşteri Hizmetlerine sorduğum soru:

A satıcısından 100 TL üzeri 1 adet alışveriş yaptım. B satıcısından 100 TL üzeri 1 adet alışveriş yaptım. C satısından 100 TL üzeri 2 adet farklı ürün alışverişi yaptım. Toplamda 4 adet alışverişi 3 ayrı satıcıdan yapmış oldum. 550 TL'lik kuponum yüklenecek mi?

Gelen cevap:

Değerli Üyemiz,

A satıcısından 100 TL üzeri alışveriş Tamamlandığında. B satıcısından 100 TL üzeri alışveriş Tamamlandığında. C satısından 100 TL üzeri 2 farklı sepet alışverişi Tamamlandığında. Toplamda 4 adet alışverişi 3 ayrı satıcıdan Tamamlandığında. 100 + 100 + 100 + 100 + 100 + 50 TL toplamda 550 TL kupon kazanmaktasınız .
  • bedava kargo bir kaç tl lik ne var 111 i tamamlamak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: isobay

yaaa arkadaşlar ben aynı kullanıcıdan 4 ayrı alışverişte çocuk bezi alacaktım. Şimdi boyle yaparsam hediye çeki kazanamayacak mıyım.

hesaplarından ona buna indirimli harddisk vs. ürün alanlara bir nevi kapak olmuş Dereyi görmeden paçayı sıvamamak lazım bu işlerde

kardeş canını sıkma altın ürünleri hariç nereden ve kaç adet alışveriş yaparsan yap 100 tl üstü olsun yeter çek yükleniyor. Kimseye kapak olmaz merak etme. Sistem direkt olarak 100 tl üstü mü değil mi ve altın mı değil mi ona bakıyor. Müşteri hizmetlerine 50 kez sordum. Mail attım cevap verdiler aynı şekilde. Zaten kampanya şartları belli. Daha fazla bilgi istiyormusun?

• quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

bedava kargo bir kaç tl lik ne var 111 i tamamlamak için

kargo bedava olan en az 2 tl lik ürün var. http://www.n11.com/arama/ara?q=e&sortingType=PRICE_LOW&categoryId=0&freeShipping=true&categoryGroup=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byerdem42 -- 21 Eylül 2013; 16:22:12 >
  • parafpara ile ödesem olurmu
    olmuyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elk-elektronik8606 -- 21 Eylül 2013; 16:46:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byerdem42

quote:

kargo bedava olan en az 2 tl lik ürün var. http://www.n11.com/arama/ara?q=e&sortingType=PRICE_LOW&categoryId=0&freeShipping=true&categoryGroup=0

çok teşekkürler arkadaşım

• quote:

quote:

quote:

Ekleyeceginiz urunde elektronik kategorisinde olursa cek kazanamassiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_80

quote:

quote:

quote:

Ekleyeceginiz urunde elektronik kategorisinde olursa cek kazanamassiniz.

Hocam kampanya sartlarinda cek kazanilmayacak alisveris kategorileri: Külçe, Ziynet Altın ve Gümüş ile Seyahat kategorilerinden yapılan...
    olarak verilmis.

Elektronik niye olmasin?

• hakan_80 kullanıcısına yanıt
    nereden çıkarıyorsunuz bunları.hangi maddede yazıyor?
  • Büyük ihtimalle bazı çakalların hile ile oyunla yaptıkları alışverişleri engellemek için aynı satıcıdan yapılan alışverişleri takibe alacaklar. Alışverişler incelenip gerçekten yapıldığı anlaşılırsa sıkıntı olmayacaktır.

Tabi bu benim düşüncem. Gerçekte nasıl olur bilemiyeceğim
  • Hocam dun gun boyunca alisveris yapmayi denedim ama bir turlu odemeyi yapamadim. Daha dogrusu sisteme kisitlama koymuslar ve (kampanya kapsaminda daha once 2×125 lik alisveris yaptigim saticidan tekrar urun almak istedim) ayni satıcı oldugu icin islem tamamlanmiyor. Baska bir saticida denedim sikinti olmadi. Musteri hizmetleri de bunu doğruladı. Baska deneyen varmi?

• Orhun kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen böyle birsey var. Adam 400 luk bisey alacaktir saticiyla anlasir 100er 100er 4 seferde oder 550 de cek kapar ama bunun onlemi böyle olmamaliydi. En azindan kargo takip bilgilerini felan kontrol edebilirlerdi. Bu yüzden bizler icin sikinti oldu. Simdi baska saticidan ayni urunu daha pahaliya almak zorunda kaliyorum.

• N11 şehir efsaneleri volume 2:çek nasıl kazanılmaz!(300 küsur tl'lik alışveriş çeksiz sonuçlanırsa varya bu n11 limango hepsiburadayla aynı kaderi paylaşır) bazı zeki arkadaşların yüzünden madur olabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akkopru15 -- 21 Eylül 2013; 18:01:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockfiyat

quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

şöyle hesap yapın birde.

1. lastik alınır 205 tl (50 tl lik çek hakkı kazanılır)
    2. lastik alınır 205 tl (100 tl lik çek hakkı kazanılır.)

7 EKİMDEN SONRA

3.lastik alınır 205-50= 155 tl
    4.lastik alınır 205-100=105 tl

Toplamda 4 lastiğe ödenen 670tl

Hocam ben de böyle düşünerek 1 gün arayla 2 lastik aldım ama aynı satıcıdan aldığımız için çek yüklenmeyecekmiş

Napsak şimdi iptal mi etsek siparişleri gönderilmeden ?

bu bilgiye nasıl ulaştınız,mesaj yoluylaysa caps görsek?

• Niye bu kadar kızdınız ki hemen.
    Kuponu elktronikte kulanırken farklı limit varmış kazanırken limit yokmuş yanlış anlamışım.
    Bu durumda elektronikte de harcama yapalım o halde.
  • quote:

Niye bu kadar kızdınız ki hemen.
    Kuponu elktronikte kulanırken farklı limit varmış kazanırken limit yokmuş yanlış anlamışım.

kızmak değil hocam,öyle anlaşılmış özür dilerim,sadece n11 her an feyk atabilir tepkim ona
  • quote:

Niye bu kadar kızdınız ki hemen.

Yok hocam ben kizmadim. Sadece elektronik olmaz deyince bir an acaba ben de bastim mi dedim. Benim de alisverislerim var. Cek bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

Muhtemelen böyle birsey var. Adam 400 luk bisey alacaktir saticiyla anlasir 100er 100er 4 seferde oder 550 de cek kapar ama bunun onlemi böyle olmamaliydi. En azindan kargo takip bilgilerini felan kontrol edebilirlerdi. Bu yüzden bizler icin sikinti oldu. Simdi baska saticidan ayni urunu daha pahaliya almak zorunda kaliyorum.

Önceki sayfalarda bu konuya değinmiştim. Hatta bir çok mesaj da silinmişti.

N11'e sormadan sırf başka kullanıcıdan almak adına pahalıya almayın. Önce sorun n11'e. Kampanya şartlarında böyle bir şey yok zaten.

Bu yaptıklarından dolayı n11'e hak veririm ancak bizleri mağdur etmediği sürece.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    bende zaten müşteri hizmetlerine sordum genel olarak sistemde kısıtlama varmış. istersen düzgünce alışveriş yap. aynı satıcı olduğunda sistem ödeme yapmana müsaade etmiyor. çünkü gecen hafta a satıcısından 128 liralık iki defa alışveriş ettim sorun çıkmadı. dün yine a satıcısından alayım dedim olmadı bende b satıcısından aynı ürünü 136 liraya aldım. bugünde c satıcısından aynı ürünü 138 liraya aldım. ben böylece 4 alışverişi tamamladım. umarım ceklerde bir yamuk olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.