Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

Orijinalden alıntı: simka_3

Arkadaşlar avantajix'e üye oldum ve n11.com'dan 110 TL lik bir alışveriş yaptım ödeme işlemi yaparken taksit seçenekleri çıkmadı. Tek çekim mi oluyor Avantajixde...kartım axess. bu normalmi avantajixde taksit olmuyor mu?Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsa?

Axsese taksit yokki

Teşekkürler arkadaşım ben taksit seçeneklerine bakmamıştım kesin taksit vardır diye. sen yazınca baktım hakkatten yokmuş. tuh ya axess den cekersem 100TL üzerine 11TL indirim kodum var,ay sonu bitiyor süresi bu iyi olmadı işte

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gandal07

quote:

Arkadaşlar avantajix'e üye oldum ve n11.com'dan 110 TL lik bir alışveriş yaptım ödeme işlemi yaparken taksit seçenekleri çıkmadı. Tek çekim mi oluyor Avantajixde...kartım axess. bu normalmi avantajixde taksit olmuyor mu?Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsa?

Axsese taksit yokki

Teşekkürler arkadaşım ben taksit seçeneklerine bakmamıştım kesin taksit vardır diye. sen yazınca baktım hakkatten yokmuş. tuh ya axess den cekersem 100TL üzerine 11TL indirim kodum var,ay sonu bitiyor süresi bu iyi olmadı işte

Pepsi kod ekleyin 11 lira indirim onda da var veya turkcell kod ekleyin

• arkadaşlar bu n11 de ki süpermarketim den 2 li ariel 5.5 kiloluk deterjandan almıştım 4 adet.yani toplamda 8 paket deterjan almıştım.bu 8 pkaet deterjan için 2 adet kargo numrası çıkarmışlar ve göndermişlerdi.şimdi bana ulaşan 4 paket deterjan var.4 paket deterjan yok.şöylede bir durum var kargoların ikisindede teslim edildi yazısını görünce ben alışverişi tamamla dedim.sonradan yaptığım kontrollerde bu durumu anladım.işin garibi bana iki adet fatura geldi fatura numrarları farklı. yani 8 paket için kesilmiş 4 erli 2 fatura.sonuç bu işten ben 4 paketi kurtarabilirmiyim kargocuyu aradım kapanmış süpermarketim i aradım yarın bakalım dediler
  • satıcı siparişi iptal etti pepsi kodu tekrar tanımlanırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denetleme.1314

satıcı siparişi iptal etti pepsi kodu tekrar tanımlanırmı?

Tanımlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkan38

arkadaşlar bu n11 de ki süpermarketim den 2 li ariel 5.5 kiloluk deterjandan almıştım 4 adet.yani toplamda 8 paket deterjan almıştım.bu 8 pkaet deterjan için 2 adet kargo numrası çıkarmışlar ve göndermişlerdi.şimdi bana ulaşan 4 paket deterjan var.4 paket deterjan yok.şöylede bir durum var kargoların ikisindede teslim edildi yazısını görünce ben alışverişi tamamla dedim.sonradan yaptığım kontrollerde bu durumu anladım.işin garibi bana iki adet fatura geldi fatura numrarları farklı. yani 8 paket için kesilmiş 4 erli 2 fatura.sonuç bu işten ben 4 paketi kurtarabilirmiyim kargocuyu aradım kapanmış süpermarketim i aradım yarın bakalım dediler

Aynısı bana da olmuştu.Geri yollamışlardı.
  • peki yüklenen puanların son kullanma tarihi ne olacak?
    sitede göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iorfa

peki yüklenen puanların son kullanma tarihi ne olacak?
    sitede göremedim

31 Ekim 2013

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    Ben de Pepsi kodunun yeni kullandım. Devam ediyor sanki..
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyaya işbank maksimumla katıldım, alışveriş de yaptım ama hiç mesaj gelmedi..Puanları kampanya bitiminde yükledikleri için kampanya sonunda gelmesin mesajlar? Ya da şimdiye kadar msj gelen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sensitive5187

Hocam kampanyaya işbank maksimumla katıldım, alışveriş de yaptım ama hiç mesaj gelmedi..Puanları kampanya bitiminde yükledikleri için kampanya sonunda gelmesin mesajlar? Ya da şimdiye kadar msj gelen var mı??

Hocam Benin kart is bank maximum. Her alisveristen sonra mesaj geliyor bana.

• Mehabalar ben şimdi burdan tek seferde 800 liraya çamaşır makinesi alsam 550 mi yoksa 100 tl mi indirim kuponu verecekler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Mehabalar ben şimdi burdan tek seferde 800 liraya çamaşır makinesi alsam 550 mi yoksa 100 tl mi indirim kuponu verecekler?

eğer bu kampanya kapsamındaki ilk 100 lira ve üzeri alışverişinizse 50 TL indirim kuponu verecek hocam, tabi ki 30 eylüle kadar aynı hesaptan alışveriş yaptıkça bu miktar katlanarak artacak; 30 Eylül 2013 tarihine kadar n11.com’dan tek seferde yapacağınız her 100 TL ve üstü alışverişte kazandığınız hediye kupon tutarı katlanarak artar. Kampanya kapsamında yapacağınız ilk 100 TL ve üstü alışverişte 50 TL, 2’inci 100 TL ve üstü alışverişte 100 TL, 3’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 150 TL, 4’üncü 100 TL ve üstü alışverişte 250 TL değerinde kupon kazanma fırsatı yakalarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitb3 -- 20 Eylül 2013; 13:32:50 >

• hamitb3 kullanıcısına yanıt
    50 lira veriyor yani :) sağolun bilgi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imaginary
    50 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 500 TL, diğer kategorilerden ise minimum 100 TL tutarında ürün satın almalısınız. 100 TL’lik kuponlarınızı kullanabilmeniz için Elektronik kategorisinden minimum 1.000 TL, diğer kategorilerden minimum 200 TL tutarında ürün satın almalısınız.

Her alışverişte en fazla 1 adet kupon kullanabilirsiniz. Kuponlar, diğer kampanyalardan kazanılan kuponlarla birleştirilemez.

100 tl alışveriş = 50 tl kupon
    sonra 100 tl lik alışveriş = 50 tl nakit + 50 tl kupon

toplam 200 tl alış = 150 tl para veriş.

iyi aslında.
    mesela ben 2 kerede 4'er paket prima alabilirim benim oğluşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phoenix_88

Mehabalar ben şimdi burdan tek seferde 800 liraya çamaşır makinesi alsam 550 mi yoksa 100 tl mi indirim kuponu verecekler?

50 TL verecek

• Arkadaşlar aynı satıcıdan 1den fazla sipariş verdiğimizde sistem kabul etmiyor. Ödeme sayfasına tekrar yönlendiriyor. Her defasında farklı satıcıdan ürün almak lazım sanırım öyle yapınca sorun çıkmadan alışverişi tamamlıyor bilginize. Müş. hiz aradım ürün/satıcı sınırlaması olduğunu söyledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

Arkadaşlar aynı satıcıdan 1den fazla sipariş verdiğimizde sistem kabul etmiyor. Ödeme sayfasına tekrar yönlendiriyor. Her defasında farklı satıcıdan ürün almak lazım sanırım öyle yapınca sorun çıkmadan alışverişi tamamlıyor bilginize. Müş. hiz aradım ürün/satıcı sınırlaması olduğunu söyledi.

Ben ayni saticidan ayni urunu 2 sefer satin aldim gecen hafta
    Sizin soylediginiz durumu yeni getirdiler galiba. cok sacma olmus.
    Bizim kuponlarda sıkınti olmaz ins.

• quote:

Orijinalden alıntı: cazgır_man

Arkadaşlar aynı satıcıdan 1den fazla sipariş verdiğimizde sistem kabul etmiyor. Ödeme sayfasına tekrar yönlendiriyor. Her defasında farklı satıcıdan ürün almak lazım sanırım öyle yapınca sorun çıkmadan alışverişi tamamlıyor bilginize. Müş. hiz aradım ürün/satıcı sınırlaması olduğunu söyledi.

Örneğin 500tl'lik bir ürünü 5 parçada almayı önlemek için bence bu

• ilk ürünü iptal ettiler ama sonraki siparili kabul ettibu nasıl bi şey aslında sonrakini iptal etmesi lazım değil mi? .birde iptal edilenin pepsi kodu ne olacak?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.