Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.744
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şöyle hesap yapın birde.

1. lastik alınır 205 tl (50 tl lik çek hakkı kazanılır)
    2. lastik alınır 205 tl (100 tl lik çek hakkı kazanılır.)

7 EKİMDEN SONRA

3.lastik alınır 205-50= 155 tl
    4.lastik alınır 205-100=105 tl

Toplamda 4 lastiğe ödenen 670tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendim

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

quote:

Orijinalden alıntı: Okan_mersin

quote:

quote:

quote:

quote:

maximum %5 kampanyasiyla birlesirmi

Bu hangi kampanya hocam ?

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/kampanyasi.asp?id=527

Eyvallah hocam. Bunu biliyordum. Dedim arada bir %5 puan kampanyası var da kaçırdım mı :)
    Selamlar.

Arkadaslar , siz sanal kart ile mi yaptiniz alısverisi ? ben gercek kartımın üzerindeki son 6 hane ile katilis sms i attim, katildiniz diye cevap geldi.Sonra sanal kart ile (tabi son 6 hanesi farkli) alisverisler yapiyorum,ancak bir sms falan gelmiyor, sanal kart gecerli diyor ancak sanal kartın son 6 hanesini mesaj atacak halimiz yok heralde?

Sizde durumlar ve gelen cevaplar nasil gelişti ?

Edit : hobaaa,sanal kart dahil falan demiyor ki ,sanal alisverisler dahil diyor ? Ulenn ? Yok deyin biriniz aman diyim.

Hocam sizin alışverişler yanmıştır. Sanalkart değil o. Çünkü normalde kampanyaya katılıp alışveriş yapınca 5 tl kazandınız diye mesaj geliyor.

ziraat maximum da mesaj gelmiyor

Olabilir hocam. Benim kart isbank maximum. Sonucta sistemleri farkli.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah hocam. Bunu biliyordum. Dedim arada bir %5 puan kampanyası var da kaçırdım mı :)
    Selamlar.

Arkadaslar , siz sanal kart ile mi yaptiniz alısverisi ? ben gercek kartımın üzerindeki son 6 hane ile katilis sms i attim, katildiniz diye cevap geldi.Sonra sanal kart ile (tabi son 6 hanesi farkli) alisverisler yapiyorum,ancak bir sms falan gelmiyor, sanal kart gecerli diyor ancak sanal kartın son 6 hanesini mesaj atacak halimiz yok heralde?

Edit : hobaaa,sanal kart dahil falan demiyor ki ,sanal alisverisler dahil diyor ? Ulenn ? Yok deyin biriniz aman diyim.

Hocam sizin alışverişler yanmıştır. Sanalkart değil o. Çünkü normalde kampanyaya katılıp alışveriş yapınca 5 tl kazandınız diye mesaj geliyor.

Benimki de işbank maximum. sanal karttan yapinca puan gelmeyecegini de belirtmemiş kampanya şartlarında.hiç adı geçmiyor.

Önceki benzin kampanyalarında da bana kazandınız puan falan diye sms gelmiyordu ama puan kazanmıs oluyordum,yine öyle sanarak alışverişlerime devam ediyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Selamlar.

Benimki de işbank maximum. sanal karttan yapinca puan gelmeyecegini de belirtmemiş kampanya şartlarında.hiç adı geçmiyor.

Önceki benzin kampanyalarında da bana kazandınız puan falan diye sms gelmiyordu ama puan kazanmıs oluyordum,yine öyle sanarak alışverişlerime devam ediyordum

Hocam simdi soyle olabilir. Kampanyaya katilmak icin kartin son 6 hanesini gonderiyoruz. Siz kampanyaya fiziksel kart numarasi ile katilip alisverisleri sanalkart ile yaparsaniz ve sanalkart son 6 hane gercek karttan farkli ise bu durumda yaptiginiz alisverisi kampanya sartlari ile iliskilendiremeyebilir. En iyisi MHlerine sorun bence.

• kredi kartı puanı ile 100 TL'nin altına düşebiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mobile Searcher

kredi kartı puanı ile 100 TL'nin altına düşebiliyor muyuz?

Ödenen tutar 100 TL altına düşürülürse puanı tanımlamayabilirler. En iyisi sağlama almak, puanları başka zaman kullanmak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Ödenen tutar 100 TL altına düşürülürse puanı tanımlamayabilirler. En iyisi sağlama almak, puanları başka zaman kullanmak..

haklısın, 3 kuruş indirim için çekten olmayalım :)
  • quote:

Riski seviyorsanız deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sea_man1978

şöyle hesap yapın birde.

1. lastik alınır 205 tl (50 tl lik çek hakkı kazanılır)
    2. lastik alınır 205 tl (100 tl lik çek hakkı kazanılır.)

7 EKİMDEN SONRA

3.lastik alınır 205-50= 155 tl
    4.lastik alınır 205-100=105 tl

Toplamda 4 lastiğe ödenen 670tl

Aslında bu hesapta uyuyor fakat aynı lastiği aynı paraya bulabilirmiyiz ona bakmak lazım. Ben bunu bir düşününeyim fikir için teşekkürler :-)

• Arkadaşlar ben siteden world puanlarla ürün almaya çalışıyorum , sürekli hata veriyor. Banka ile görüştüm bizim tarafta sorun yok diyor. N11 ile görüştüm bir çözüm üretemiyorlar. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Neden olabilir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Arkadaşlar ben siteden world puanlarla ürün almaya çalışıyorum , sürekli hata veriyor. Banka ile görüştüm bizim tarafta sorun yok diyor. N11 ile görüştüm bir çözüm üretemiyorlar. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Neden olabilir bu?

+1 vakıfbank worldcard bende de hata veriyor puan kullanırken.
  • Aynı durum hocam. Benim kart da vakifbankın world card ı.
  • Hesabımda 200 liraya 22 lira kupon var. Bu kuponu kullanarak bir alışveriş yapsam 50 liralık kupon kazanmama engel olur mu? Bilen var mı? Kampanya açıklamalarında bununla ilgili hiç bir şey göremedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Arkadaşlar ben siteden world puanlarla ürün almaya çalışıyorum , sürekli hata veriyor. Banka ile görüştüm bizim tarafta sorun yok diyor. N11 ile görüştüm bir çözüm üretemiyorlar. Başına böyle bir şey gelen oldu mu? Neden olabilir bu?

+1 vakıfbank worldcard bende de hata veriyor puan kullanırken.

bankayla alakalı sanırım
  • n11.com da bonus puan kullanabiliyormuyuz ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan

n11.com da bonus puan kullanabiliyormuyuz ??

Evet kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: narcosis

Hesabımda 200 liraya 22 lira kupon var. Bu kuponu kullanarak bir alışveriş yapsam 50 liralık kupon kazanmama engel olur mu? Bilen var mı? Kampanya açıklamalarında bununla ilgili hiç bir şey göremedim.

100 lira üzeri olması yeterli. Neden kazanılmasın

• daha önce bu soruldumu sorulduysa cevabı tekrar yapıştırınız. şimdi ben kendi kartımla hem kendi hesabımdan hemde diğer bir hesaptan alışveriş yapsam her iki yada daha fazla hesaba kupon gelir mi ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden teşekkürler
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Bazı kampanyalarda bu şekilde şartlar oluyor. Bu siteden de açıldığı günden beri baya alışverişim oldu ve somut bir şey olmasa da bu siteye karşı ben de işlerin biraz karışık olduğu hissiyatı hakim. Soruyu yazdıktan sonra da farkettim ki kuponlar sonraki ayın 7sinde veriliyor, yani kimse kupon kazanmadı daha, bu demek oluyor ki ben soruyu boşuna sordum çünkü kimsenin bu konuda deneyimi yok. Artık şartlarda belirttiğim şekilde bir ibare olmamasına güvenip yapıcaz alışverişi ama dediğim gibi bu site sürprizlere oldukça açık geliyor bana.
  • Bende de sorun oldu. Silinecek puanım vardı. Sadece puanla alırsanız onaylıyor. Bir kısmı puan diğer kısmı karttan olursa işlem başarısız diyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.