Şimdi Ara

N11 400 TL alışverişe 550 TL indirim kuponu hediye (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.157
Cevap
13
Favori
56.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: denizkan38

daha önce bu soruldumu sorulduysa cevabı tekrar yapıştırınız. şimdi ben kendi kartımla hem kendi hesabımdan hemde diğer bir hesaptan alışveriş yapsam her iki yada daha fazla hesaba kupon gelir mi ? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa şimdiden teşekkürler

Bir kişinin kampanya kapsamında kazanabileceği maksimum kupon tutarı 550 TL’dir. Bir kişi, n11.com üzerinden açacağı farklı üyeliklerle belirtilen maksimum tutarın üzerinde hediye kupon kazanamaz. Bu şekilde kazanılan kuponlar n11.com tarafından iptal edilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam geçmiş sayfalarda da yazıyor, bazı arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu sormuşlar. çek veya puan kullandıktan sonra son fiyat en az 100 lira ise bu kampanyadan faydalabilirsiniz demişler. emin olun bir sürü insan da bu çekleri kullanarak alışveriş yapıyor. site bir yamuk yaparsa orayı yıkarlar.
  • Çek durumu bi kenara 103-105 tl lik alışverişler yaptım avantajix kullanarak. 7 tl yi düşüp sen kazanamazsın demesinler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: soniquakee

hocam geçmiş sayfalarda da yazıyor, bazı arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu sormuşlar. çek veya puan kullandıktan sonra son fiyat en az 100 lira ise bu kampanyadan faydalabilirsiniz demişler. emin olun bir sürü insan da bu çekleri kullanarak alışveriş yapıyor. site bir yamuk yaparsa orayı yıkarlar.

Kat Kat kampanyası elektronik haricinde bence güzel kampanya da şu "başka kampanyalarda birleşemez" kuralı, çekler kullanılarak yapılan alışverişlerde kazanılacak kuponları sakata getirmese bari.

Bence bir kaç kişi, n11.com MH'den bu indirim çekleri ile yapılan alışverişlerde kupon kazanımı ile ilgili yazılı onay'lar almalı/almalıyız. Yoksa dayanacağımız bir duvar olmaz. Adamların ise kapı gibi kampanya maddesi var, mağdur olmayalım sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler diyelim 50 liralık kupon kaznadık
    http://www.n11.com/gta-5-grand-theft-auto-v-xbox-360-oyun-cikti-stokta-P15706393
    bunu alırken kullanabilir miyiz? Elektronik bölümüne mi giriyor bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeLorean DMC-12

beyler diyelim 50 liralık kupon kaznadık
    http://www.n11.com/gta-5-grand-theft-auto-v-xbox-360-oyun-cikti-stokta-P15706393
    bunu alırken kullanabilir miyiz? Elektronik bölümüne mi giriyor bu?

evet alabilirsin. elektronik kategorisinde olmadığı açık. Bunu görmek zor değil.
  • benimde bir sorum olacak.
    alışveriş iptalide acaba pepsi kodunu iade ediyolar mı?
    sanırım toplam 5 defa pepsi kodu kullanma hakkı var, pepsi hakkımız güme gitmesin.
  • 111 tl üstü n11.com alışverişinize 25 tl indirim yaparım

• n11.com dan indirimli alışverişleriniz yapılır ister sizin hesabınızla ister kendi hesabımla
  • Arkadaşlar n11 de kat kat puan kampanyasına katılabilmek için 100 tl üzeri alışverişi tek ürünle mi yoksa birkaç farklı kategoriden yapabilir miyim? 3 farklı kategoriden 104 tl alışverişim oldu tek parça olmadığı için puan kamp dahil olmayabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunmen

Arkadaşlar n11 de kat kat puan kampanyasına katılabilmek için 100 tl üzeri alışverişi tek ürünle mi yoksa birkaç farklı kategoriden yapabilir miyim? 3 farklı kategoriden 104 tl alışverişim oldu tek parça olmadığı için puan kamp dahil olmayabilir mi?

Tedarik edememe, iptal, iade gibi bir durum olmazsa puan kazanırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: replaa

benimde bir sorum olacak.
    sanırım toplam 5 defa pepsi kodu kullanma hakkı var, pepsi hakkımız güme gitmesin.

n11'in sistemi çok iyi. Hesabımdaki çeki ve puanları kullanıp ödemeyi tamamladıktan sonra siparişi iptal ettim. Çek ve puanlar tekrar yüklendi hesaba, üstelik kredi kartında provizyonda görünen ödeme de hemen iptal oldu. Para iadesi falan beklemek can sıkıcı olabiliyor..

• kamapayaya katılmam diyorsum ama bi baktım ki ikinci alışverişi de yapmışım bile. e artık 2 tane 100 lük daha yaparız çekleri satarız en kötü ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Orijinalden alıntı: replaa

benimde bir sorum olacak.

n11'in sistemi çok iyi. Hesabımdaki çeki ve puanları kullanıp ödemeyi tamamladıktan sonra siparişi iptal ettim. Çek ve puanlar tekrar yüklendi hesaba, üstelik kredi kartında provizyonda görünen ödeme de hemen iptal oldu. Para iadesi falan beklemek can sıkıcı olabiliyor..

SHelal olsun N11 e az önce yanlışlıkla pepsi kodu kullanmayı unutmuşum iptal ettim siparişi. Hemen kod puan herşey eskisine döndü. Kredi kartındada birşey gözükmüyor. Sistemleri on numara.

• Avantajix n11den yapılan işlemleri sistemde geç mi gösteriyor.2 gün oldu ama avantajixte hiçbir işlem gözükmüyor.
  • Burasi kampanya degil cek kullandirma yeri olmus , ilanlariniziyazmayinarkadas indirim yapiyorsaniz bi zahmet gidin cek takasa acin kredi karti yardimlasmaya acin

• soniquakee kullanıcısına yanıt
    Sağol üstat cevapladığın için. Ben de siparişi geçtim.
  • Arkadaşlar avantajix'e üye oldum ve n11.com'dan 110 TL lik bir alışveriş yaptım ödeme işlemi yaparken taksit seçenekleri çıkmadı. Tek çekim mi oluyor Avantajixde...kartım axess. bu normalmi avantajixde taksit olmuyor mu?Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simka_3

Arkadaşlar avantajix'e üye oldum ve n11.com'dan 110 TL lik bir alışveriş yaptım ödeme işlemi yaparken taksit seçenekleri çıkmadı. Tek çekim mi oluyor Avantajixde...kartım axess. bu normalmi avantajixde taksit olmuyor mu?Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsa?

başka browser denemeni tavsiye ederim
    chrome opera veya firefox o zaman taksit seçenekleri çıkar
    sitenin hatası
  • quote:

Orijinalden alıntı: simka_3

Arkadaşlar avantajix'e üye oldum ve n11.com'dan 110 TL lik bir alışveriş yaptım ödeme işlemi yaparken taksit seçenekleri çıkmadı. Tek çekim mi oluyor Avantajixde...kartım axess. bu normalmi avantajixde taksit olmuyor mu?Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olsa?

Axsese taksit yokki
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.