Şimdi Ara

n11 alınan Philips 55PFS8109 tv iade

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    21,08,2015 de n11 den alıdığım Philips 55PFS8109 tv bu gün kargo eve bırakmış akşam eve geldiğimde tv üzerindeorjinal bantın yerine iki bant çekmişler bende n11 girerek değişim talebinde bulundum 10 dk sonra beni satıcı aradı ve bu yv biz açıp kargoya kırık falan olmadığını gösterdik dedi ben iade edeceğimi ısrarla belirttim.kabul etmeyeceğini ben göndersem dahi ürünü kargodan teslim almayacağını ve paramı bir senede parayı alcagımı belirtti birde kırılısa falan karışmam dedi.şimdi tedirgin oldum acaba nasıl bir yol izleyecegimi bilen arkadaşlar varsa sevinirim.tv kutuda duruyor.belli ya teşhir yada iade bir tv.faturanın üzerinde ne adres ne tel.var.

• zorta Z kullanıcısına yanıt
    Yarın ilk iş noterden ihtarname çek sonrada beklemeye başla paşa paşa alır o merak etme hiç canınıda sıkma sabırlı ol tüm kozlar senin elinde sebep bile göstermene gerek yok vazgeçtim bile dersin kanun senden yana...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jackbauer J kullanıcısına yanıt
    noterden ne diye ihtarname çekecegim birde kime ihtarneme çekeyim.biraz önce n11le konuştum sevris raporu tutturup gönderin dediler ne yapayım şimdi.şimdi mahkeme falan 3100 tl para verdik.noterden ihtarneme çekersek hemen sonuçlanırmı .teşekkür ederim arkadaşım.
  • zorta Z kullanıcısına yanıt
    Faturada satıcı kimse ona 6502 sayılı yasa ile noter ler zaten biliyor işi sen söyle onlar yardımcı olur n11 i boşver sen direk faturadaki firmaya çek ihtarnameyi n11 dende kayıt açtır bozuk vs deme sadece iade edicem vazgeçtim de servis raporuna gerek yok bu sebepten vereceğin sadece ihtarname parası kargoyuda karşı taraf ödeyecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 üzerinden televizyon mu alınır geçmiş olsun. =/
  • N11 üzerindeki satıcı firma ismi nedir acaba? Bende yakın zamanda almayı düşünüyorum.
  • Geçmi? olsun her zaman söylüyorum tv'veya telefon elektronik cihazlary test etmeden nerde olursa hangi tekno market veya benzeri yerlerde satylsa test etmeden almayyn aldyrmayalym
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • N11 hangi firma acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun hocam, nasıl bir satıcıymış böyle.. deşifre edersen iyi olur, biz de ona göre davranırız. Alışveriş yapmadan önce yorumları v.s. de okumak ona göre karar vermek lazım.
  • ertan2002 kullanıcısına yanıt

n11 alınan Philips 55PFS8109 tv iade n11 alınan Philips 55PFS8109 tv iade

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan2002

geçmiş olsun hocam, nasıl bir satıcıymış böyle.. deşifre edersen iyi olur, biz de ona göre davranırız. Alışveriş yapmadan önce yorumları v.s. de okumak ona göre karar vermek lazım.

[s istanbul elektironik aman uzak durun...

• thorondor06 kullanıcısına yanıt
    istanbul elektironik aman uzak durun...
  • valla hocam biraz da suç sende..

baksana adamların oranına %50 demiş, sen bile bile lades oynamışsın. Biraz daha fazla para verip daha iyi bir yerden alabilirdin..

http://www.n11.com/magaza/istanbul-elektronik
  • Aynen öyle adamın bütün satışlarında şikayet var nerdeyse. n11 de benim telefonla bile görüştüğüm bazı satıcılar var daha sağlam firmalar, keşke onlardan alsaydınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.