|
N11.com/markaclup SAHTEKARLIĞI >> NEDEN N11 DEN ALIŞVERIŞ YAPMAMALIYIZ
-
-
THH'ne başvurun, sonuç çıkmazsa mahkemeye gidersiniz. Satıcının son sözü zaten kendini ele vermiş.
-
Aynı şekilde bende mağdurum sıfır diye sattıkları cihaz daha önce hat takılmış cihaz çıktı. Telefon aniden kapandı bidaha açılmadı. Garantiye gonderdigimde gerçeği öğrendim. Tam sahtekarlar.. -
geçmiş olsun..
ben de epeydir n11'den alışveriş yapmıyorum, bozuk yada telefonuma uyumsuz bir bileklik aldığımda, n11, iade etmeme izin vermedi servise gönder dedi... o gün 8 yıllık üyeliğimi sildim.
HB'dan geçen ay 2 farklı satıcında yanlış ürün geldi, hemen iade ettim, hiç bir sorun çıkmadı. dahası iade için adresime hepsijet geldi aldı ürünü.
-
Cihazı aldığınızda fatura-garanti vb. herşeyini kontrol etmek gerekiyor. İlk aldığınızda tarihlere bakmadığınız için, n11, trendyol vb. sitelerin de koruma süresi (cayma hakkı) bitiyor. Sizde de hata var aslında.
Tabii ki ahlaklı satıcı olsaydı, ve insanlarımız mutlu, yaptığı işten zevk alan insanlar olsaydı yine de mağduriyetinizi giderirlerdi.
Ancak durum belli, herkes kimi nereden çarpsam gözüyle bakıyor. Türkiye nin bu halini hepimiz biliyoruz, o yüzden aldığım her ürünün faturasını, fişini, belgelerini saklarım. Alırken de ince eleyip sık dokurum.
Geçmiş olsun. Yaşadığınız olayı anlatın, böyle ahlaksız sorunlu/sıkıntılı ürün satan ve hakkını arayan müşteriye cins cevap veren dükkan sahipleri iş yapamasın.
-
Hocam selamlar sonuç çıkmadı mı thh den ? Genelde 3-4-5 ayda sonuca ulaşır. -
Suraya bir guncelleme birakayim, THH sonuclandi, forumdan bir arkadasimiz daha ayni dukkani, yine Galaxy S6 icin THH ye verip benim gibi ucret iadesini aldi. Elimizden geldigince N11 ve bahsi gecen dukkanlardan alisveris yapmamaya gayret edelim. -
Bu arada Samsung'un yetkili servis hizmetini KVK veriyor, en azından İstanbul'da öyle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X