Şimdi Ara

N11'den Alınan Görselden Farklı Çıkan Bulaşık Makinesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11.11 kampanyasından 2 adet n11 üzerinden Beko BMA 5101 I model bulaşık makinesi aldım.Birini kendi bulunduğum A şehrine diğerinide ailemin yaşadığı B şehrine istedim.Ürünü satın alırken nasıl birşey geleceğini anlamak için ürün kodunu arattığımda Beko'nun resmi sitesinde bile ürünü bulamadım ürünün hangisi olduğunu net olarak anlayamadım. N11 üzerinden aldığım ürünün görseli buydu aynı ürün gelir diye düşündüm.İlk kargo kendi bulunduğum A şehrine geldi.Bulaşık makinasının üzerinde jelatinlerden ürün net olarak görünmediğinden ve servis gelmeden kendim açarsam jelatinleri garanti kapsamı dışına çıkacağından ürünü ancak servis kurulumunda görebildim.Gelen üründe led ekran yok ve birkaç eksik daha özelliği var.Satıcı firmayı aradım suçu N11e attı görselleri geç güncellediğini söylediler ve A şehrine teslim edilip kurulumu yapılan üründe değişim yapılayamacağını fakat hediye olarak ürün teklif edebileceklerini diğer B şehrine daha teslim edilmeyen üründe de değişim yapacaklarını ürünü teslim almamam söylendi.Hediye ve hangi ürünle değişim olacağını netleştirmek için yetkili kişiyle görüşeceklerini geri dönüş yapacakları söylendi.Durumdan N11'i de haberdar etmek için aradım değişim talebi oluşturun dendi.Akşama kadar geri dönüş yapılmadığı için firmayı tekrar aradım firma ücret iadesi yapalım yapıp çok değişime gönüllü değil yine geri dönüş yapıcaz deyip geçiştirdi.Ücret iadesi kesinlikle istemiyorum bu fiyata bir daha bu ürünü alamam görseldeki ürün neyse ve muadili neyse onu istiyorum.Sizce ne yapmalıyım ?

Görseli değişmeden önceki ürün
    N11'den Alınan Görselden Farklı Çıkan Bulaşık Makinesi

Sonradan görseli değişmiş ürün
    www.n11.com
    Beko Bma 5101 I A+ 12 Kişilik Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi - n11.com
    https://www.n11.com/urun/beko-bma-5101-i-a-12-kisilik-yari-ankastre-bulasik-makinesi-651369

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allforfun -- 19 Kasım 2019; 0:46:33 >

• Önemli olan açıklama ve kodu dur. Fatura üzerinde yazan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.