Şimdi Ara

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
6.326
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben mağazayı aradığımda demo olmadığını normal olduğunu söyledi ama ilanda demo gözüküyor. Hatta kulaklık vs tam dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiickimse kullanıcısına yanıt
    Aynen bir iş var kupon sayısı az bitmiş olamaz, ayrı ayrı hesaplarından 10 tane alanlar da ayrı bir konu zaten.
  • 1 adet sipariş verdim bakalım

Son Gold rengi ben aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulcaliskan -- 14 Aralık 2015; 14:43:12 >
  • 444 kuponu olan mesaj atsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 basaranmobile mağdurları başlığını görür gibi oldum. inş yanılırım ama iyi para kaldıracak adam gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einz42

n11 basaranmobile mağdurları başlığını görür gibi oldum. inş yanılırım ama iyi para kaldıracak adam gibime geliyor

Alınan site N11 yani muhattap belli. Pcdepo gibi olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

n11 basaranmobile mağdurları başlığını görür gibi oldum. inş yanılırım ama iyi para kaldıracak adam gibime geliyor

bende onu ima etmedim zaten alınan ürünlerin demo çıkma olasılığı var. bunu anladığızda kutuları açmış olacaksınız haliyle satıcı açılmış kutuyu kabul etmeme hakkına sahip elektronik eşyalarda bu var n11 kurallarına bakabilirsiniz haliyle kabul edilmeyeceği için n11 siz onaylamasanız bile parayı satıcıya aktarıcak tabi bu varsayım inş olmaz böyle birşey
  • quote:

quote:

quote:

bende onu ima etmedim zaten alınan ürünlerin demo çıkma olasılığı var. bunu anladığızda kutuları açmış olacaksınız haliyle satıcı açılmış kutuyu kabul etmeme hakkına sahip elektronik eşyalarda bu var n11 kurallarına bakabilirsiniz haliyle kabul edilmeyeceği için n11 siz onaylamasanız bile parayı satıcıya aktarıcak tabi bu varsayım inş olmaz böyle birşey

Ben ilan açıklamalarındaki mağazayı aradığımda demo olmadığı söylendi, demo çıkarsa bu telefon konuşmasını delil olarak sunulurak tüketici haklarına başvurulabilir. Ha demo olsa da ben şahsen iade etmeyi düşünmüyorum. Umarım dediğiniz gibi demo çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan_10 -- 14 Aralık 2015; 14:51:12 >

• 750x1334 sdasd 2600 e tost makinesi aldınız :))))) 46 kişi
  • Goldları kim bitirdi arkadaş. Satıcı kapalı kutu 24 ay apple garantili diyor. Demoyu veya kulaklığı eksik muhabbetini kim çıkardı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Goldları kim bitirdi arkadaş. Satıcı kapalı kutu 24 ay apple garantili diyor. Demoyu veya kulaklığı eksik muhabbetini kim çıkardı ?

Satıcının koyduğu ürün fotoğrafında Demo-Satılamaz gibi bir ifade var hocam.
  • Gold eklediler sanki yeniden
  • İlana koyduğu Kutu resminde demo yazıyor. Herhangi bir itiraz durumunda kutu resmi koydum baksaydınız diyebilir.

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor
     N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Soru/Cevap kısmında da aksini belirtmiş, kanıtsa asıl kanıt orası.
  • Arkadaşlar iptal olayında indirim tutarı orantısal oluyor denedim. Satıcı ile yarım saat konuştum demo ibareli Apple ın bunlaara yolladığı promosyon ürünler. Faturalı garantili. Ancak ne yazılımsal ne donanımsal hiç bir eksiği yok. Kutu içeriği tam. Firma büyük bir firma. Araştırmalarımın sonucu bu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cehili

Goldları kim bitirdi arkadaş. Satıcı kapalı kutu 24 ay apple garantili diyor. Demoyu veya kulaklığı eksik muhabbetini kim çıkardı ?

Satıcının koyduğu ürün fotoğrafında Demo-Satılamaz gibi bir ifade var hocam.

Resime dikkat etmemiştim hiç. Şimdi arayıp kutu fotoğraflarını isteyecem. Özellikle kutu arkasını koymaları kendilerini savunmak için olabilir. Acele etmemek lazım. Az önce stok yenilediler zaten.

• Soru-Cevap kısmında ısrarla demo olmadığını yazmış arkadaş

Bakalım ne olacak, şuana kadar toplam 150 telefonluk stok açıldı. 2500 Liradan olsa yaklaşık 400 Bin TL yapıyor.
  • Yeniden stoklara soktular telefonu, bu nasıl bi şey ya,bi sıkıntı çıkmaz inşallah

• 2 adet sipariş vereceğim 444 tl kupon var 1 adet ten fazla alamazsın diye uyarı veriyor sizde de böyle oluyor mu arkadaşlar
  • Gönderecekleri üründe de kutuda demo yazıyor arkadaşlar. Sakat bir iş. Deneyen denesin şansını.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.