Şimdi Ara

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
3
Favori
6.319
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: omfarcan

quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

Arkadaslar yapmayin Allah askina ben 2700 e aldim sifir demo olmayan urun 2650 tl vermek enayiliktir ki zaten bi arkadas apple aramis bunu alacaginiza bekleyin sifir kapali kutu full aksesuarli urun 2700 bulunabilecek bir kac güne boşa kaziklanmayin.Alanlari elestirmek icin yazmadim.Haddimede degil zaten.Ben sadece tavsiyede bulunmak icin yazdim ama insallah dedikleri gibi saglam full kutu cihaz gelir.Cunku verdigimiz paralar buyuk para insallah üzülmesiniz.Gonlunuze gore cihaz gelir insallah

bririncisi üründen sipariş verenlerden biriyim.ve yukardaki arkadaşın bahsettiği olay sadece bir hayal.3.099 tl den 2 ay önce çıkmış bir cihaz hiç bir sekilde 2700 e düşmez hele bu apple sa.

hocam n11 den aldim sicak firsatcilar bilir 11.11 deki firsattan aldim cidden sizin urunu satan kisi oldugunuzu dusunmeye basladim arkadaslar bu adamin gazina gelip alan varsa banko bi sorun vardir.Dikkatli olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 15 Aralık 2015; 16:36:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende almıştım 11.11'de hocam. Kliksada epeydir 2779 liradan satıyor. O fiyatlara almak epeydir mümkün yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: hbasdereli70

Bende almıştım 11.11'de hocam. Kliksada epeydir 2779 liradan satıyor. O fiyatlara almak epeydir mümkün yani.

Yav ben milletin iyiligini düşünüyorum suçlu oluyorum hadi diyelim demo cihaz garantili kulaklik yok icinde bildigim kadariyla zaten iphone kulakligi 100 kusur lira e diyosunuz kliksada 2779 tl arada sadece 130 tl icin degmez onu diyorum.

• Konuya arada girip gülüp geçiyorum halaa

@omfarcan halaa konuşabiliyorsun ya birde saçmalaya devam edebiliyorsun ya vallahi diyecek birşeyde bulamıyorum

anlamayan diğer arkadaşlar için: bu ürün başta demo ürün olarak gösterilmeden satıldı, sorular sondu demo ürün değil mağazada satılannı aynısı dendi sonra resimler eklendi kaldırıldı şimdide sorulara yazılımı aynıdır aksesuarları şöyledir böyledir deniyor. ben iptal ettim rahatım, birde basaranmobile üye olmuş sanırım cevaplamış fakat konudaki birçok soruya cevap verilmemiş halaa..

daha da basiti üründeki soru cevap kısmında yazdıklarınızı en baştan bir okuyun isterseniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

Konuya arada girip gülüp geçiyorum halaa

@omfarcan halaa konuşabiliyorsun ya birde saçmalaya devam edebiliyorsun ya vallahi diyecek birşeyde bulamıyorum

anlamayan diğer arkadaşlar için: bu ürün başta demo ürün olarak gösterilmeden satıldı, sorular sondu demo ürün değil mağazada satılannı aynısı dendi sonra resimler eklendi kaldırıldı şimdide sorulara yazılımı aynıdır aksesuarları şöyledir böyledir deniyor. ben iptal ettim rahatım, birde basaranmobile üye olmuş sanırım cevaplamış fakat konudaki birçok soruya cevap verilmemiş halaa..

daha da basiti üründeki soru cevap kısmında yazdıklarınızı en baştan bir okuyun isterseniz..

Hocam Bişey sorucam sana.bu üründen almadığın belli ama bu konuya 4 yorum yazmışsın 4 üde ürünü kötüler nitelikte.sonra kredi kartı yardımlaşma formunda hsbc kart istemissin.forumun ikinci el bölümünde de baya aktifsin hayırdır elinde 6s ler yüksek fiyattanmı patladı ???

• Forumdaki insan profili çok ilginç. Adam telefonu almış ve firmayı savunmaya geçmiş.

Ürün satılmaya başlandığında ben dahil ürünün DEMO ÜRÜN olduğunu satıcının yazdığı mesajdan öğrendik. İlk konulan fotoğraflarda kutu üzerinde demo ürün yazıyordu. Bu durumun garanti ile ilgili sorun olmayacağı belirtildi.

APPLE TR ile yapılan görüşme sonrası Demo cihazların garanti kapsamında olmadığı öğrenildi.

Şimdi birileri utanmadan çıkıp "yok yaw demo ürün bişey olmaz diye yorum yapıyor" pes diyorum.
  • quote:

quote:

Hocam Bişey sorucam sana.bu üründen almadığın belli ama bu konuya 4 yorum yazmışsın 4 üde ürünü kötüler nitelikte.sonra kredi kartı yardımlaşma formunda hsbc kart istemissin.forumun ikinci el bölümünde de baya aktifsin hayırdır elinde 6s ler yüksek fiyattanmı patladı ???

4 yorumuda okumussun fakat nasil okumussun belli degil..

Siparisimi iptal ettigimi soylemisim yani bu urunu bende aldim.. İkincisi elimde 6s yok magazanin gonderecegi telefonda sorun olmasaydi bana 2350ye gelecekti. İstersen siparisimin resmini koyabilirim :) elimde telefon falan patlamadi yani uygun olmayan birseyi hayatta almam.

Simdi ben cevapladimda buyur sende erkek gibi cikipta soyle bu firma tanidik veya orada calisiyorum diye. Hadi degilsede erkek gibi cikipta su yapmis oldugun yorumlari mantikli bir sekilde acikla. Buyur haydi..

• Benim anlamadığım iphone 5s ide ilk çıktığı zamandan beri takip ederim. Hiç böyle demo ürünün satıldığını görmedim. Yada bu kadar çok stoklu satıldığını diyim. 6larda sorunmu var ne :))

• Demo urun ipad mini retinayi 600 kusurden(yada 700) mediamarkt'da satilirken o apple grup bilmemnesi neredeydi
    Kimse demedi mi ona koskoca mediamarkt'da demo urun satiliyor diye
    O zaman yapsaydilar gerekli islemleri..

Urun yazilimsal olarak demo yuklu geliyor ve bir arkadasin da dedigi gibi dfu moda alip normal ios'a cevirebiliyorsunuz kolayca.
    Garanti olarak insiyatiften bahsetmis surekli grup onderi. Bir yerde varsa o insiyatif her yerde kullanilabilir. Benim de hatirladigim 24 ay apple garantiliydi o ipad'ler de.
    Kendim almistim oradan biliyorum.

• Ürün kargodan geldi.
    Sabah Apple ile görüme yaptım. Bana dedikleri şu: İki tip demo cihazı var. Biri içindeki yazılımı kaldırılamayan cihazlar bunlar garanti dışıdır. Diğeri ise yazılımı değiştirebileceğinbiz cihazlar bunlar garantilidir dedi. Eğer cihazı etkinleştirirseniz ve yazılım güncelleniyorsa garanti sorgulamasında karşınıza 2 yıl garantili olduğunu görüyorsanız gönül rahatlığıyla kullanablirsiniz. Dğer iphone 6S lerden hiçbir farkı yoktur.

Gelen kutuyu hiç açmadım satmak için aldığımdan dolayı.
    Kutu arkasında Türkçe ifadeler ve kutu içeriği yazmıyor. "Demo Not for Resale" yazıyor" aşağıda fotolar var.
    Kendisine alan arkadaş kutu içeriği ve garanti sorgulaması yapıp buraya bilgi yazabilir mi?

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor

• quote:

quote:

quote:

4 yorumuda okumussun fakat nasil okumussun belli degil..

Siparisimi iptal ettigimi soylemisim yani bu urunu bende aldim.. İkincisi elimde 6s yok magazanin gonderecegi telefonda sorun olmasaydi bana 2350ye gelecekti. İstersen siparisimin resmini koyabilirim :) elimde telefon falan patlamadi yani uygun olmayan birseyi hayatta almam.

Simdi ben cevapladimda buyur sende erkek gibi cikipta soyle bu firma tanidik veya orada calisiyorum diye. Hadi degilsede erkek gibi cikipta su yapmis oldugun yorumlari mantikli bir sekilde acikla. Buyur haydi..

Eşşek kadar adamlar neyi paylasamiyonuz sizin kavganizi mi cekicez burda gidin ozelden napaesaniz yapin

• arkadaşlar bu ara internette dolaşırken büyük marketlerinde demo ürünlerin daha önce satıldığını gördüm .demekki satılabiliyormuş..

teknosa :http://www.teknosa.com/urunler/125071359/iphone-6-16gb-space-gray-akilli-telefon-demo

vatan bil. :http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-6-plus-16-gb-akilli-telefon-gold-demo.html

ilginç bir durum ama aynı ürünü demo adı altında daha düşük fiyattan satmak yerine madem satılabiliyormuş apple o fiyatlardan neden satmaz ..
  • Alan biri kutuyu açıp etkinleştirse telefonu da garantisini sorgulasak

• Kargo gelmedi gelirse bende paylaşıcam.yurtiçi kargo bizim burda biraz sorunlu.

• Ürün geldi, açtık kullanıyoruz, Aksesuar tam, Çalışması ve aktivasyonu ile ilgili bir sorun yok. Garanti konusunda Apple Türkiye' den teyit alındı.

Şu ana kadar sorun yok. Haber verene teşekkürler.
  • Alanlardan son durum nedir? Daha fazla geri bildirim ?
    Demo durumda birden fazla fikir var. Netleşsede duruma göre n11 veya başka yerden bir an önce 6s'i alsak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seran -- 19 Aralık 2015; 22:18:51 >
  • Faturaya iphone 6s 16 gb yazılmış sadece imei numarası belirtilmemiş ve bu sorun teşkil eder mi bilmiyorum. Ayrıca kutunun hiçbir yerinde 16 gb ibaresi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duslersokagi66 -- 21 Aralık 2015; 12:30:53 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.