Şimdi Ara

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
6.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pcdepo olayında da uzak durun bir pislik var bu işte dedik ama birçok kişi maceraya girdi.

Demo ürün deniyor, satıcının ne sattığı belli değil. Ürün hakkında yorum yok. N11 gibi güvenli ticareti hep satıcıya yönelik gerçekleştiren bir siteden 2500 TL verip riske girenler yine macera peşinde.
  • 3400 TL'lik bir notebook alacağız, yanına 1600TL'lik yalandan bir ürün daha ekleyip, 444'lük kuponu kullansak, ve hemen ardından, yalandan eklediğimiz ürünü iptal etsek, bu iş olur mu? Oransal olarak hesap yapıp, indirimi o oran kadar geçerli kılar mı 3400 TL'lik notebook için, yoksa hepten mi gider indirim? n11 üstatları bi yardım etsin sevabına yaw,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Pcdepo olayında da uzak durun bir pislik var bu işte dedik ama birçok kişi maceraya girdi.

Demo ürün deniyor, satıcının ne sattığı belli değil. Ürün hakkında yorum yok. N11 gibi güvenli ticareti hep satıcıya yönelik gerçekleştiren bir siteden 2500 TL verip riske girenler yine macera peşinde.

N11 günün fırsatına koymazdı merdiven altı bir firmayı diye düşünüyorum bende.Dediğiniz gibi olursa marka değeri inanılmaz sarsılır.Yaptığı onca reklam boşa gider.Bugüne kadar N11 sayesinde neler neler aldık.Yine bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Sim kart takmadan iade etme hakkımız da var.2 adet sipariş verdim.
  • cok saol kardes 50 tane aldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane sepete ekleyip 444 tl kuponu kullanabilen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umitbjk

quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Pcdepo olayında da uzak durun bir pislik var bu işte dedik ama birçok kişi maceraya girdi.

N11 günün fırsatına koymazdı merdiven altı bir firmayı diye düşünüyorum bende.Dediğiniz gibi olursa marka değeri inanılmaz sarsılır.Yaptığı onca reklam boşa gider.Bugüne kadar N11 sayesinde neler neler aldık.Yine bir sorun çıkacağını sanmıyorum.Sim kart takmadan iade etme hakkımız da var.2 adet sipariş verdim.

Dikkatli olun arkadasalar durmadan stok yenileniyor var bunda bi is

• En son sorulan soruya kutuda DEMO ibaresi vardır şeklinde cevap vermiş.
  • ürünler demo arkadaşlar satıcıda demo olduğunu belirtiyor soru&cevap kısmında
  • kuponları alıp alıp kullanmayanlara diğer indirimlerde hak tanınmasın. bu nedir ya asıl ihtiyacı olanlar alamıyor bu kuponları.
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Indirim oransal olarak dagilir bir iptal durumunda. Yani 1/3 luk siparis iptal edilirse kuponun da 1/3u iptal edilir.

Ek olarak 5000/444 veya 2000/222 kuponu ihtiyaci olan arkadaslara kullandirabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tem_Mus -- 14 Aralık 2015; 15:47:19 >
  • Soru cevap kısmında apple türkiye garantili de demiş satıcı. Kararsız kaldım

• ihtiyacı olan alsın, üçkağıt kısmı varsa n11 in sorumluluğunda, geçen sene bu vakitler n11'den iPhone 6 almamış olsam, 1 sn bile düşünmezdim sipraiş vermek için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demo ürün uzak durun arkadaşlar
  • 2 adet alabilen varmı? ödeme aşamasına gelince indirimli ürün 1 adetten fazla alınamaz diye uyarı veriyor.

ayrıca hesabımda kupon yoktu. tükendi yazmasına rağmen yeniyıl444 kodunu girince kupon yüklendi arkadaşlar.
  • Adam net bir şekilde resim ile demo olduğunu belirtmiş zaten. N11 hiç bir sorumluluk almaz. Gizli iş çevirmiyor adam. Belirtmesi gerektiği şekilde demo diye belirtmiş zaten ürünü.
  • demo ürünün normalinden farkı yok arkadaşlar. neden bu kadar kafaya taktınız anlamıyorum.
    Ürün gelince dfu mod yapıp yazılım attınızmı.Normale dönüyor cihaz.Kutusunda kulaklık filan olmaz
    sadece oda o kadar sorun değil bana göre.Ev zaten eski cihazlardan kulakluk dolu.
    Çoğunuzunda öyledir yani.
  • by.ertugrul kullanıcısına yanıt
    satıcı maksimum sipariş adetine 1 girmiştir. o sebeple 1 den fazla alamazsınız. Satıcı ile iletişime geçin
  • Al işte iptal ettik siparişi kurt düşürdünüz içimize.

• kupon bitmiş beyler sağolun ya.

2500 kuponu yemiş bitirmişsiniz.

"Bu kupon için kullanım limiti kalmamıştır."
  • 444 indirim kupon verilir benim hesabımdan yapılmak şartıyla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.