Şimdi Ara

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
6.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Gerek yok ama eyv.Gold ve rose gold koymuşlar sadece kuponum yok olsada almazdım space gray harici renkler bana tırt geliyor o ekranın siyahla bütünleşmesi bunlar çok farklı şeyler.Anlayamazsınız.

sırf o yüzden telefonumu satip gray aldim hocam :DD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Olayı açıklığa kavuşturdum arkadaşlar;

0 (216) 282 15 11 numaradan apple desteğe bağlandım. Serhat bey ile görüşmemde "demo ürün nedir" diye giriş yaptım. İşte hepinizin tahmin edebileceği şekilde detaylı açıklama yaptı. Sonrasında emin olabilmek için grup liderleri ile görüşmek istediğimi belirttim. Grup lideri ile yaptığım görüşmede, bir önceki temsilcinin benzerlerini daha detaylı şekilde dile getirdi.

Özetle kişinin kendi ağzından anlatmaya çalışıyorum;[/b]

Bu ürünler halk arasında teşhir diye tabir ettiğimiz, içerisinde özel bir yazılım yüklenmiş, stantlarda sergilenmek üzere üretilen; donanım olarak bire bir aynı özelliği taşıyan ürünlerdir. Bunların seri numaraları Apple kayıtlarında mevcuttur. Aksesuarları genellikle bulunmamakla birlikte, bazı kapalı kutu üretimlerde bulunuyor dedi. (İnceleme-kutu açma videoları için gönderilenler) Bazı firmalar bu ürünlere erişerek satışa sunuyorlar dedi.

Bu ürünlerin satışı KESİNLİKLE yasaktır. İhbar edilmesi halinde Apple TR gerekli işlemleri başlatacaktır dedi.

Bu tarz ürünleri bazı müşterilerimiz teknik servisimize getiriyorlar. Bu ürünlerin TEKNİK SERVİS desteği yoktur. Garanti dahilinde değildir. Ancak yine Apple müşteri memnuniyeti açısından istisna olarak bazı garanti servisine kabul edilen ürünlerde kayıtlarımızda gözüküyor dedi. Olası bir sıkıntıda SWAP şeklinde bire bir değişimi ASLA yoktur, sadece bazı kronik sorunlarda giderilmeye yönelik işlemler insiyatif alınarak gerçekleştiriliyor diyerek altını çizdi.

Kendinizde arayarak sorabilirsiniz.

Şöyle bir ihtimal olabilir. Ürünler demo değildir ancak bir şekilde kutusu açılmış ürünlerdir. Orjinal kutu bulunamadığı için demo ürün kutularına konulup satılmayı denemişlerdir. En iyi ihtimal bu.

@yetersiz bakiye
    Apple ürün yetiştiremiyor neredeyse. Ne fiyat düşürmesi :D Sırf bu yüzden olası bir hatada seri üretim sıkıntıya uğramasın diye işlemci üreten iki farklı firma ile anlaştı.

İşte beklediğim cevap ben kargoyu teslim almadan geri göndereceğim. Sıkıntılı bir durum son kullanıcı için de öyle alıp satan için de ....sonuçta garanti olayı çok önemli..

• Kargo bilgisi girilmeden iptal ettim onaylandı, kurtuldum neyse ki. İptal etmemiş olan varsa tavsiyem iptal etmeleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeak -- 15 Aralık 2015; 13:40:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

quote:

0 (216) 282 15 11 numaradan apple desteğe bağlandım. Serhat bey ile görüşmemde "demo ürün nedir" diye giriş yaptım. İşte hepinizin tahmin edebileceği şekilde detaylı açıklama yaptı. Sonrasında emin olabilmek için grup liderleri ile görüşmek istediğimi belirttim. Grup lideri ile yaptığım görüşmede, bir önceki temsilcinin benzerlerini daha detaylı şekilde dile getirdi.

Bu ürünler halk arasında teşhir diye tabir ettiğimiz, içerisinde özel bir yazılım yüklenmiş, stantlarda sergilenmek üzere üretilen; donanım olarak bire bir aynı özelliği taşıyan ürünlerdir. Bunların seri numaraları Apple kayıtlarında mevcuttur. Aksesuarları genellikle bulunmamakla birlikte, bazı kapalı kutu üretimlerde bulunuyor dedi. (İnceleme-kutu açma videoları için gönderilenler) Bazı firmalar bu ürünlere erişerek satışa sunuyorlar dedi.

Bu ürünlerin satışı KESİNLİKLE yasaktır. İhbar edilmesi halinde Apple TR gerekli işlemleri başlatacaktır dedi.

Bu tarz ürünleri bazı müşterilerimiz teknik servisimize getiriyorlar. Bu ürünlerin TEKNİK SERVİS desteği yoktur. Garanti dahilinde değildir. Ancak yine Apple müşteri memnuniyeti açısından istisna olarak bazı garanti servisine kabul edilen ürünlerde kayıtlarımızda gözüküyor dedi. Olası bir sıkıntıda SWAP şeklinde bire bir değişimi ASLA yoktur, sadece bazı kronik sorunlarda giderilmeye yönelik işlemler insiyatif alınarak gerçekleştiriliyor diyerek altını çizdi.

Şöyle bir ihtimal olabilir. Ürünler demo değildir ancak bir şekilde kutusu açılmış ürünlerdir. Orjinal kutu bulunamadığı için demo ürün kutularına konulup satılmayı denemişlerdir. En iyi ihtimal bu.

@yetersiz bakiye
    Apple ürün yetiştiremiyor neredeyse. Ne fiyat düşürmesi :D Sırf bu yüzden olası bir hatada seri üretim sıkıntıya uğramasın diye işlemci üreten iki farklı firma ile anlaştı.

İşte beklediğim cevap ben kargoyu teslim almadan geri göndereceğim. Sıkıntılı bir durum son kullanıcı için de öyle alıp satan için de ....sonuçta garanti olayı çok önemli..

Merhaba sn donanımhaber sakinleri.

Burda yazılan ve tartışılan yorumları bir müşterimizin vasıtasıyla okuduk öğrendik ve açıkçası şok olduk diye bilirim.

Cihazlaınız elinize geçtiğinde bütün müşterilerimizden ricamız imei nolarıyla birlikte cihazlarını sabit hattan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu arayıp garanti durumlarını sorgulatsınlar.Satışını yaptığımız iphone lar 24 ay boyunca apple türkiye garantisinde ve demo yazılımlı değildir.her hangi bir sorunda lütfen n11 destek sorumlumuz ömer beyle iletişime geçiniz (0544 547 51 44). Saygılarımızı sunar.Hayırlı Forumlar dileriz.Saygılarımızla BASARAN MOBİLE.

• Keşke iptal etmeseydik

• quote:

Orijinalden alıntı: basaranmobile

quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

quote:

@yetersiz bakiye

Merhaba sn donanımhaber sakinleri.

Burda yazılan ve tartışılan yorumları bir müşterimizin vasıtasıyla okuduk öğrendik ve açıkçası şok olduk diye bilirim.

Cihazlaınız elinize geçtiğinde bütün müşterilerimizden ricamız imei nolarıyla birlikte cihazlarını sabit hattan 00800 448 829 873 numaralı telefonu (ücretsiz) veya cep telefonunuzdan 0 (216) 282 15 11 numaralı telefonu arayıp garanti durumlarını sorgulatsınlar.Satışını yaptığımız iphone lar 24 ay boyunca apple türkiye garantisinde ve demo yazılımlı değildir.her hangi bir sorunda lütfen n11 destek sorumlumuz ömer beyle iletişime geçiniz (0544 547 51 44). Saygılarımızı sunar.Hayırlı Forumlar dileriz.Saygılarımızla BASARAN MOBİLE.

Teşekkürler...şirketten gelen bu cevap bizi rahatlattı. Kendim de bu konunun takipçisi olacağım.

Şu kesinse sorun yok...

1- Cihazda demo yazılım yüklü olmamalı
    2- Ürün 24 ay Apple Türkiye garantisi altında olmalı.
    3- Aksesuarlar orjinal ve eksiksiz olmalı

Zaten bize 2450 tl ye geldi, ürünün kutusunda demo ibaresinin yazması sorun olmaz bence kullanıcı için. Sonuçta aynı ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 15 Aralık 2015; 14:06:41 >

• Burda yazılan ve tartışılan yorumları bir müşterimizin vasıtasıyla okuduk öğrendik ve açıkçası şok olduk diye bilirim.
  • lawyerdem kullanıcısına yanıt
    İyi takalamışsın lawyerdem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerD. -- 15 Aralık 2015; 15:04:33 >
  • Ölücülüğü abartmayın. Demo cihazları almayın. Demo cihaz ücretsiz şekilde tedarik zincirine, perakendecilere, corner denen mağaza için standlara gönderilen cihazlardır. 1 TL'ye bile verseler, kâra geçemezsiniz. Çünkü satışı yasak bir ürüne para vermiş olursunuz ve kazık yemiş olursunuz. Ticari ahlak konusunda dünya lideri çakal esnaf da %100 kârı cebe indirip keyif sigarasını yakar arkanızdan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herzama ki gibi
    Dh ahalisi
    Öküz altında zorla boğa cikartmak istemiş.
    Becerimize tebrikler

• Bu linktekideki dün açıklamalarda DEMO yazmıyordu. Bugün DEMO açıklaması var

http://urun.n11.com/cep-telefonu/apple-iphone-6s-16gb-rose-gold-cep-telefonu-P88175495
  • Ne buzağı araması?

Firma koyduğu resimde kutuda DEMO ürün ibaresi var mıydı yok muydu?
    -Vardı.

Firma daha sonra bu resmi kaldırmadı mı?
    -Kaldırdı

Bizde Apple müşteri hizmetlerini arayıp demo ürün nedir diye sorduk. Cevapladılar

Neden "DEMO - NOT FOR SALE" içerikli bir kutunun resmini koyuyorsunuz o zaman diye soracağız tabi.

Aradık ilk ağız Apple takım liderinden "demo ürün nedir?" diye sorduk. O da cevapladı. Sen hala Apple TR ye değil de n11 de satıcı olan firmaya güveniyorsan sorun yok. Çok uzatmanın manası yok arayın apple tr ye sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 15 Aralık 2015; 15:36:28 >
  • demo ürün çok kez aldık kullandık sorun yok arkadaşlar.

demo ürün almayın diye çok şey biliyormuş gibi ahkam kesenlere itibar etmeyin.

iphone ürünleri alırken özellikle demo ürün arıyorum çünkü fiyatı çok uyguna geliyor.

bende buradan sipariş verdim cihazımı heycanla bekliyorum. keşke tekrar fiyatı düşse de sipariş versek.
  • Arkadaşlar şimdi ben 3.800 e plus 64GB alsam yanınada 1200 liralık birşey ekleyip 444 TL yi kullanıp,1200lük ürünü iptal etsem nolur 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 15 Aralık 2015; 15:45:28 >
  • quote:

Ne buzağı araması?

-Vardı.

-Kaldırdı

Bizde Apple müşteri hizmetlerini arayıp demo ürün nedir diye sorduk. Cevapladılar

Neden "DEMO - NOT FOR SALE" içerikli bir kutunun resmini koyuyorsunuz o zaman diye soracağız tabi.

Aradık ilk ağız Apple takım liderinden "demo ürün nedir?" diye sorduk. O da cevapladı. Sen hala Apple TR ye değil de n11 de satıcı olan firmaya güveniyorsan sorun yok. Çok uzatmanın manası yok arayın apple tr ye sorun.

Hocam senin sorunun ne? telefoncumusun ? anlaşılan bu ürünü daha bir ay önce 3.099 tl den alıp şimdi çek kupon vb olaylarla 2.450 tl ye mal edenleri görünce bazı şeyler zoruna gitti ve yandım anam diye bağırıyorsun.

• belo3 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz ürün dünkü ürün değil. Bu ilanda dün de demo ürünü yazıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

quote:

Ne buzağı araması?

-Vardı.

-Kaldırdı

Hocam senin sorunun ne? telefoncumusun ? anlaşılan bu ürünü daha bir ay önce 3.099 tl den alıp şimdi çek kupon vb olaylarla 2.450 tl ye mal edenleri görünce bazı şeyler zoruna gitti ve yandım anam diye bağırıyorsun.

üstad senin sorunun ne peki? neden satıcıyı savunup duruyorsun. ortak mısın nesin?

• Arkadaslar yapmayin Allah askina ben 2700 e aldim sifir demo olmayan urun 2650 tl vermek enayiliktir ki zaten bi arkadas apple aramis bunu alacaginiza bekleyin sifir kapali kutu full aksesuarli urun 2700 bulunabilecek bir kac güne boşa kaziklanmayin.Alanlari elestirmek icin yazmadim.Haddimede degil zaten.Ben sadece tavsiyede bulunmak icin yazdim ama insallah dedikleri gibi saglam full kutu cihaz gelir.Cunku verdigimiz paralar buyuk para insallah üzülmesiniz.Gonlunuze gore cihaz gelir insallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 15 Aralık 2015; 16:25:11 >
  • omfarcan kullanıcısına yanıt
    Kardeşim başkasının ne kadara aldığı beni ne ilgilendirir? Burası herkesin bilgi paylaştığı, öneri yaptığı public forum. Ben net bilgiler veriyorum, Apple ile görüştüm sizde arayın görüşün. Senin tavrında problem var benimkinde yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

Arkadaslar yapmayin Allah askina ben 2700 e aldim sifir demo olmayan urun 2650 tl vermek enayiliktir ki zaten bi arkadas apple aramis bunu alacaginiza bekleyin sifir kapali kutu full aksesuarli urun 2700 bulunabilecek bir kac güne boşa kaziklanmayin.Alanlari elestirmek icin yazmadim.Haddimede degil zaten.Ben sadece tavsiyede bulunmak icin yazdim ama insallah dedikleri gibi saglam full kutu cihaz gelir.Cunku verdigimiz paralar buyuk para insallah üzülmesiniz.Gonlunuze gore cihaz gelir insallah

bririncisi üründen sipariş verenlerden biriyim.ve yukardaki arkadaşın bahsettiği olay sadece bir hayal.3.099 tl den 2 ay önce çıkmış bir cihaz hiç bir sekilde 2700 e düşmez hele bu apple sa.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.