Şimdi Ara

N11 iPhone 6s 2649₺ 2 tane alımda 2425₺ geliyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
2
Favori
6.307
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oooh yeni bir skandal geliyor misir patlatayim hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi onaylanan var mı?

• Ücretsiz karşılıksız 5000/444 veya 3000/222 kuponu ihtiyaci olan arkadaslara kullandirabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonidas26 -- 14 Aralık 2015; 19:03:10 >
  • DEMO olması neden uzak durulmasını gerektiriyor?Sanırım Arıza olduğunda Apple bakmıyor,faturası olduğu halde,Genpa vs de mi bakmaz acaba?500tl ucuz sonuçta,risk az da olsa var demek,yoksa adam 2750den rahat satardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Gerek yok ama eyv.Gold ve rose gold koymuşlar sadece kuponum yok olsada almazdım space gray harici renkler bana tırt geliyor o ekranın siyahla bütünleşmesi bunlar çok farklı şeyler.Anlayamazsınız.

Ben space gray kullaniyorum cok itici geliyor siyahla gri ya zit renk olacak yada ayni boyle yakin renkler kotu duruyor onceki telefonum silverdi beyaz acik gri guzeldi

• Arkadaslar hepinizin siparisleri onaylanir merak etmeyin basaran elektronik 20yildir toptan GSM urunleri satiyor ve yogunluktan dolayi urunler sirayla onaylaniyormus.urunler bilerek demo ibaresiyle cikarismis apple in fiyat politikasindan ama urunler demo degil.bundan emin olabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: belo3

demo ürünün normalinden farkı yok arkadaşlar. neden bu kadar kafaya taktınız anlamıyorum.
    Ürün gelince dfu mod yapıp yazılım attınızmı.Normale dönüyor cihaz.Kutusunda kulaklık filan olmaz
    sadece oda o kadar sorun değil bana göre.Ev zaten eski cihazlardan kulakluk dolu.
    Çoğunuzunda öyledir yani.

Arkadaslar cihazlar demo modda degildir.kulaklik sarj kablo hepsi orjinal apple turkiyedir.sadece kutu kisminda arkasinda demo yaziyor.

• benim anladığım :

cihaz sadece tanıtım amaçlı üretilmiş ve yazılım vardır içinde vodafondaki gibi.

bir şekilde apple tarafından yada kendileri yazılım atıp paketleyip tekrar satıyorlar.

anladığım bu umarım yanılıyorumdur. ama almayacağım riske gerek yok şimdilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

750x1334 sdasd 2600 e tost makinesi aldınız :))))) 46 kişi

Elma logosu olunca 144p bile olsa alırlar hocam salla
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

o değilde millette ne para var

Alakası yok, bu telefonu alanların yarasından fazlası aylık o kadar para bile kazanmıyor. Hatta şöyle izah edeyim, kıçına don alamayan ne kadar adam varsa 6S almanın peşinde.
  • Bende n11'den 2 alışveriş yaptım ama kupon nasıl kazanılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: diego26

Bu telefonu kullananların %90 nin aylık maaşı bu kadar değil neyse

Napsınlar eksiklerini böyle kapayacaklar. Şu iphone stabil ama tutsaklıktan öte hiç bişey değil. 5s kullanıyorum. Bi telefona 3000 tl yi gözden çıkaracak değilim. Bunu bile 14 ay önce 1600 tl ye aldım. Nasıl bir zihniyet anlam veremiyorum, sanki araba alıyorlar.

• Yemin ediyorum hayatımda gördüğüm tüm saçmalıkları sadece Türkiyede yaşıyorum.

N11le anlaşıp süper fırsatlara çıkıyorsun, resimde kutuda Demo ürün olduğu yazılı, başta sana soruruluyor demo değil diyorsun,

Sonra birsürü insan üstüne gelince demo değilde hiçbir farkı yoktur deyip demo ürünü demo değilmiş gibi kakalamaya çalışıyorsun.

Anlam veremiyorum koskoca firma mı çok akıllı satın alan bizler mi çok salağız

Şikayetimi bildiriyorum N11'e mağazanın uyanıklılığını

Yaptığım alışverişi de iptal ediyorum. Ben böyle işin.....

• omfarcan kullanıcısına yanıt
    Hayirdir saticiyla komisyon anlasman mi var?

• Bu kadar güvensizliğin arasında alınmaz bu telefon arkadaş.. heleki görmediğiniz bir cihaz. Ben yurtdışndan (katardan) 64 gb ını 2300 e getirttim. Yurtdışına çıkan bir tanıdığınız varsa oradan alın derim.
  • Peki arkadaşlar bu kadar eleştiri yapılıyor da , hangi birimiz Apple Store u arayıp durumu , garantiyi net olarak öğrendi ? Bence apple da normal cihazlar gibi 24 ay garantisi vardır .Firma demo olarak Türkiye'ye gelen ürünleri apple ile büyük parti alım anlaşması yapıp , demo modlu değil normal mod ve kutu içeriği ile promosyon faturasıyla almış olamazmı? Gayette olabilir. Benim şahsi fikrim kutu arkasında yazanlar haricinde normal bir cihazdan farkı yık ve garantisi de yine 24 ay apple tarafından bakılır . Zaman'ında tv alımıyla birlikte paket olarak satılan lig tv paketleri tv den ayrılıp sadece tek paket olarak mediamarkt, hepsiburada gibi mağaza ve sitelerde satılmadı mı ? Ben medimarkttan almıştım o donemde . N11 üzerinden yapılan alışverişler de ben bir sorun çıkacağını düşünmüyorum . Cok şüphesi olan var ise ve telefonu almış ise , eline geçtiğinde , kutuyu açmadan apple i arayıp garanti durumunu öğrenebilir..Bu arada ben de 6s kullanıyorum , hong kong Apple Store dan aldım . Ama ihtiyacım olsaydi , bu kampanyadan alırdım .

• Çok merak ettiğim bir konu. Gelen arkadaşlar kutuların fotolarını paylaşıversin :D
  • Aklıma 2 ihtimal geliyor birincisi çakalın biri demo adı altında garantisiz demo ürün satıyor

2. si apple pahalı fiyat politikası yüzünden 6s leri satamadı el altından demo ayağına yatıp düşük fiyattan satmaya başladı

İnş. ikiside değildir apple in ikinci ihtimal olayını düşünemiyorum bile

Bi satıcının yüzlerce demo ürün satması ve mahalle köşelerinde bile 6s satılır yazılarını gördükçe kimse almadıkça apple in fiyat politikasının elinde patladığını düşünüyorum
  • SerdaR^73 kullanıcısına yanıt
    Olayı açıklığa kavuşturdum arkadaşlar;

0 (216) 282 15 11 numaradan apple desteğe bağlandım. Serhat bey ile görüşmemde "demo ürün nedir" diye giriş yaptım. İşte hepinizin tahmin edebileceği şekilde detaylı açıklama yaptı. Sonrasında emin olabilmek için grup liderleri ile görüşmek istediğimi belirttim. Grup lideri ile yaptığım görüşmede, bir önceki temsilcinin benzerlerini daha detaylı şekilde dile getirdi.

Özetle kişinin kendi ağzından anlatmaya çalışıyorum;[/b]

Bu ürünler halk arasında teşhir diye tabir ettiğimiz, içerisinde özel bir yazılım yüklenmiş, stantlarda sergilenmek üzere üretilen; donanım olarak bire bir aynı özelliği taşıyan ürünlerdir. Bunların seri numaraları Apple kayıtlarında mevcuttur. Aksesuarları genellikle bulunmamakla birlikte, bazı kapalı kutu üretimlerde bulunuyor dedi. (İnceleme-kutu açma videoları için gönderilenler) Bazı firmalar bu ürünlere erişerek satışa sunuyorlar dedi.

Bu ürünlerin satışı KESİNLİKLE yasaktır. İhbar edilmesi halinde Apple TR gerekli işlemleri başlatacaktır dedi.

Bu tarz ürünleri bazı müşterilerimiz teknik servisimize getiriyorlar. Bu ürünlerin TEKNİK SERVİS desteği yoktur. Garanti dahilinde değildir. Ancak yine Apple müşteri memnuniyeti açısından istisna olarak bazı garanti servisine kabul edilen ürünlerde kayıtlarımızda gözüküyor dedi. Olası bir sıkıntıda SWAP şeklinde bire bir değişimi ASLA yoktur, sadece bazı kronik sorunlarda giderilmeye yönelik işlemler insiyatif alınarak gerçekleştiriliyor diyerek altını çizdi.

Kendinizde arayarak sorabilirsiniz.

Şöyle bir ihtimal olabilir. Ürünler demo değildir ancak bir şekilde kutusu açılmış ürünlerdir. Orjinal kutu bulunamadığı için demo ürün kutularına konulup satılmayı denemişlerdir. En iyi ihtimal bu.

@yetersiz bakiye
    Apple ürün yetiştiremiyor neredeyse. Ne fiyat düşürmesi :D Sırf bu yüzden olası bir hatada seri üretim sıkıntıya uğramasın diye işlemci üreten iki farklı firma ile anlaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 15 Aralık 2015; 10:37:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

quote:

Orijinalden alıntı: Jeak

Yemin ediyorum hayatımda gördüğüm tüm saçmalıkları sadece Türkiyede yaşıyorum.

N11le anlaşıp süper fırsatlara çıkıyorsun, resimde kutuda Demo ürün olduğu yazılı, başta sana soruruluyor demo değil diyorsun,

Sonra birsürü insan üstüne gelince demo değilde hiçbir farkı yoktur deyip demo ürünü demo değilmiş gibi kakalamaya çalışıyorsun.

Anlam veremiyorum koskoca firma mı çok akıllı satın alan bizler mi çok salağız

Şikayetimi bildiriyorum N11'e mağazanın uyanıklılığını

Yaptığım alışverişi de iptal ediyorum. Ben böyle işin.....

Sen git 3099 tl ye demo yazmayanı al.sonrada aynaya bir bak bakalım 2.649tl ye alan adammı daha akıllı yoksa senmi.adamların bir dunya shopları ve turkiye genelinde toptan satışları var.kalkmış daha dereyi görmeden paçayı sıvayıp burda bende dahil cihazı alanlara bok atıyosun.

Allah askina konudan cik girme mumkunse firma tanidik belli bos bos konusuyorsun bizler ne diyoruz sen ne diyorsun birde cihazi aldim diyorsun bu kadar dinlemeden savunuyorsun

Vallahi guluyorum artik sizin gibilere

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.