Şimdi Ara

N11 Kupon Yağmuru 22.12 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
5
Favori
8.700
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertsss

quote:

Orijinalden alıntı: BlackSea14

saat 10.00 saat 10.30 saat 11.00 'de farklı günlerde kupon dağıtıyor. bence bizim hızımızı test ediyorlar.

Bu kampanyanın başlangıç saatini sürekli değiştirmeleri tam bir o... Çocukluğudur o kadar..

Bence değiştirmeleri iyi.her gün ayni saati bilen adam hazır tetikte int cafeden 10 pc ile tayfasiyla kupon alıp hesabıyla beraber satıyor.ticarete dondu is.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Sepetimde çamaşır makinası, işlemci, anakart vardı. Hepsi satışa kapalı durumda şu anda. N11'de tuhaf şeyler oluyor.

Anakart MSI h110m miydi?

Hayır. GIGABYTE INTEL Z170-HD3P idi. İki önce de sepetimdeki başka işlemci satışa kapanmıştı. N11'deki satıcılara zerre güvenmiyorum.

Dun bir satici MSI h110m anakarti 165 liraya satıyordu.kargo vs +25 lira indirimle 146 liraya aldım.daha onaylamadı ve satışa kapadı.üstelik dükkânında 200 urun vardı simdi azalmış.ilginç geldi.bekliyorum ne olacak.

Çok iyi fiyata almışsınız umarım satıcı iptal etmez. i56500 ve Evga Gtx 960'lı bir sistem topluyorum. O yüzden orta sınıf bir anakart tercih edeceğim, sizin aldığınız da işimi görür aslında da upgrade için bu daha iyi. Benim alacağım ürün satışa açılmış tekrar;

http://urun.n11.com/anakart/gigabyte-intel-z170-hd3p-z170-ddr4-2800-vga-glan-1151p-P86802086

• Sizinde gözlemlediğiniz üzere bu limitli sayısıda dağıttıgınız kuponlar hemen tükeniyor. Bazı kişiler tarafından onlarca farklı hesaptan bu kuponlar alınarak internet sitelerde para karsılıgı satılıyor. Kısacası gercekten ıhtıyacı olan kısıler yaptıgınız kampanyayı bıle para ıle satın almak zorunda kalıyor. Bunun çözümü ise çok basit: bu kuponları herkes hesabına yükleyebilsin. Örneğin 100/30 kupon 1000 tane mi vereceksiniz. O halde bu kuponu yükleyenlerden ilk kullanan 1000 kişi kampanyadan faydalansın. 1000 limitine gelince kupon gerçerliliğini yitirsin. Bunu ayarlamak sizin için zor olmamalı. Bu sayede hem haksız kazancın önüne geçmiş olursunuz. Hem gerçekten ihtiyacı olanlar faydalanır hemde 2dk da bitirdiğiniz kuponlar belki 2dk da hepsi kullanılmaz ama o gün içinde çok daha kısa sürede tamamı kullanılmış olur.Sahte hesaplara alınıp kullanılmayan kupon kalmaz. Gereğinin yapılacağından eminim. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bunu n11 müşteri hizmetlerine herkes yollasın kendi hesabından. bedava dağıtılan kuponların parayla satılmasına dur diyelimberaber!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frzstate -- 22 Aralık 2015; 11:10:14 >

• bir haftadır uğraşıyorum bir tane 30'luk alamadım. nasıl bitiyo anında
  • quote:

Orijinalden alıntı: frzstate

Sizinde gözlemlediğiniz üzere bu limitli sayısıda dağıttıgınız kuponlar hemen tükeniyor. Bazı kişiler tarafından onlarca farklı hesaptan bu kuponlar alınarak internet sitelerde para karsılıgı satılıyor. Kısacası gercekten ıhtıyacı olan kısıler yaptıgınız kampanyayı bıle para ıle satın almak zorunda kalıyor. Bunun çözümü ise çok basit: bu kuponları herkes hesabına yükleyebilsin. Örneğin 100/30 kupon 1000 tane mi vereceksiniz. O halde bu kuponu yükleyenlerden ilk kullanan 1000 kişi kampanyadan faydalansın. 1000 limitine gelince kupon gerçerliliğini yitirsin. Bunu ayarlamak sizin için zor olmamalı. Bu sayede hem haksız kazancın önüne geçmiş olursunuz. Hem gerçekten ihtiyacı olanlar faydalanır hemde 2dk da bitirdiğiniz kuponlar belki 2dk da hepsi kullanılmaz ama o gün içinde çok daha kısa sürede tamamı kullanılmış olur.Sahte hesaplara alınıp kullanılmayan kupon kalmaz. Gereğinin yapılacağından eminim. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar bunu n11 müşteri hizmetlerine herkes yollasın kendi hesabından. bedava dağıtılan kuponların parayla satılmasına dur diyelimberaber!

Adamların sizin kadar düşünemediğini mi sanıyorsunuz?

O şekilde olursa kuponlar %100 kullanılır ama onların istediği %100 kullanılması değil üye sayısının artması işte bu yüzden bu taktiği uyguluyorlar. Adam 50 tane hesap açıyor ve kuponlara saldırıyor ama hepsini satamıyor bu da n11'in işine geliyor. Senelerdir sistem böyle işliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 22 Aralık 2015; 11:15:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuh yine kalmamış kupon yahu biraz da bize kalsın arkadaş..
  • escape__06 kullanıcısına yanıt
    Ben bide bugun alarm kurdum. 10.10a kadar denedim baktim yok kapadim. Az once seytan durttu bakayim dedim, basimdan assagi kaynar sular dokuldu. N11 ne bekliyor anlamad, sabahtan aksama kadar sayfayi mi yenilememizi?

Ben diger fikirlere de katilmiyorum. Misal dun gece 25/75 e katildim. Kampanya 3 saat icin gecerliydi, rahat rahat aldim. 30/100 u aynen bu sekilde yapsalar yani kuponu butun hesaplara tanimlayip 1 saat sure verseler kampanya amacina ulasir.

• gece 75 üzerine 25 TL indirim verdi %33,5 indirime dek geldi.

100/30 olanlar %30 oluyor
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    yeni sistem toplacaklar, amd a8 7600 işlemci ile suan ıcın en uygun f/p masaüstü olusturabılırısnız.
    Intel yenı nesıl sundugu performansa gore suan cok cok pahalı ıntelın oncekı nesıllerı de uctu gıttı fıyat olarak.

100/30 kullanmayacak varsa pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: drspawn

Ben bide bugun alarm kurdum. 10.10a kadar denedim baktim yok kapadim. Az once seytan durttu bakayim dedim, basimdan assagi kaynar sular dokuldu. N11 ne bekliyor anlamad, sabahtan aksama kadar sayfayi mi yenilememizi?

Ben diger fikirlere de katilmiyorum. Misal dun gece 25/75 e katildim. Kampanya 3 saat icin gecerliydi, rahat rahat aldim. 30/100 u aynen bu sekilde yapsalar yani kuponu butun hesaplara tanimlayip 1 saat sure verseler kampanya amacina ulasir.

aynen hocam katılıyorum size. daha mantıklı olur.
  • gene alamadık 100 lük
  •  N11 Kupon Yağmuru 22.12
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaydi

molfix bebek bezi için dün geceki 75/25 bile bana cazip gelmedi. hepsiburada ki fiyatlar daha uyguna geliyor. bu yüzden üzülmedim.

Hepsiburada kampanyası hangisi hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: uA006

N11 Kupon Yağmuru 22.12

aynen daha önce alanlar tekar alamamalı
  • zaten pahalı ürünler piyasa fiyatının %10dan fazlasına satılıyor. bi çoğu böyle. 1500 e 150 veriyor yine piyasa fiyatına denk geliyor.
  • 4 liraya muhtaç insanlar çekleri depolamış yine. Yazık gerçekten.
  • 100 30 kullanmayacak olan varsa alabilirim.

• turcoblanco kullanıcısına yanıt
    hepsiburada genelde salı günleri indirim yapıyor market ürünlerinde ve bebek bezlerinde. Örneğin bugün salı ve Molfix 5 aylık paket (82li) 41,85 lira. Çek satış bölümünde bebek bezlerinde de geçen 75/15 çekler var. 5 liraya alınabiliyor. 100 lira ve üzerine kargo da bedava. Çek maliyetini de hesaba katarsak 3 adet paketi ücretsiz kargo ile 115,55 e almış olursun. paket fiyatı 38,50 ye gelmiş olur. Şahsen ben almayı düşünüyorum.

n11 ile karşılaştırmak gerekirse
    Molfix 5 aylık paket (82li) *2 = 110 lira. 30 liralık çek düşersek 80 yapar. 2 ye böl, tek paket fiyatı 40 liraya gelmiş olur ki hepsiburadanın normal fiyatı zaten 41,85 lira.

demek istediğim üzülmene gerek yok çek yakalayamadığın için

• dostlar gercek alısveris severin alamaması normal bakın adam eksiduyuruda satıyor;

http://www.eksiduyuru.com/kategori/alsat
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.