Şimdi Ara

N11 outletstoreteknoloji Sahte Xiaomi Satışı Yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.n11.com
    outletstoreteknoloji - n11.com
    https://www.n11.com/magaza/outletstoreteknoloji
    bu satıcıdan redmi note 6 aldım.

Bu sabah elime geçti, imeisini btkdan sorguadığımda turkcell wınn çıkıyordu model bilgilerinde.

İade ettim onaylandı fakat dikkatli olun.

• Aynı satıcının diğer ilanlarında faturasız ürün sattığı yazılmış. Doğubank esnafı kafası bunlar uzak durmak gerekir.
  • bu tarz çakılmış imi numaralarını asla almamak gerek çünkü aynı imei numarasının eski sahibi hukuki suç işledise falan sizin başınız ağrıyabiliyor. dikkatli olmak gerek.

n11 gibi bir toplu satış sitesinden değil de bu satıcının kendi online satış sitesinden satın almış olsaydın, imkansız geri almazdı telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 6 Kasım 2019; 18:20:39 >
  • Dikkatsiz alışveriş yapmışsın adamın sattığı 3 ürünede baktım ''İTHALATÇI GARANTİLİ'' yazıyor. zaten kendileri yurtdışından getirip burada imei atıyorlar bu cihazlara. istesede fatura kesemez
    Xiaomi TR garantili ürün alman gerekiyor. orjinal ürün için
    www.hepsiburada.com
    Xiaomi Redmi Note 6 Pro 64 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-redmi-note-6-pro-64-gb-xiaomi-turkiye-garantili-pm-HB00000FLKTX
    bak mesela burada 1600tlye yakın satılıyor 200 300tl kar edecem diye ithalatçı garantili ürünlere bakarsanız tabiki kaçak ürünler denk gelir iyiki bilindik bi siteden almışsın başka yerden alsan iade bile edemezdin geçmiş olsun.

• Aynı şey benimde başıma geldi 1 ayı geçti iade edebilir miyim n11den aldım??

Yaşadığım olay: İmei E176G wifi modem üzerine kaydedilmiş. Diğer imei kapatılmış. Arama yapılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolg... -- 21 Ocak 2020; 0:1:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolg...

Aynı şey benimde başıma geldi 1 ayı geçti iade edebilir miyim n11den aldım??

Yaşadığım olay: İmei E176G wifi modem üzerine kaydedilmiş. Diğer imei kapatılmış. Arama yapılamıyor.
    @icybox hocam nick benzerliğine uğradık :) bu arada n11'e yaşadığınız durumu belirtin hocam eğer yardımcı olurlarsa zaten iade-değişim için ürünü firmaya geri yollarlar,yardımcı olmazlar ise tüketici hakları hakem heyetine başvurun.Ama biraz uzun sürebilir internetten araştırabilirsiniz benzer durumlar çokça yaşanmaya başladı ne yazık ki...
  • icebox kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın. Yanlışlık olmuş. Bu mahkemelik aslında ortadasuç var. Ama sorun olacağını düşünmüyorum satıcı iade kabul etti. Kk yatmasını bekliyorum.
  • icebox kullanıcısına yanıt
    @icebox evet hocam nick benzerliği yaşamışız telefonu satın aldıktan 1 gün sonra imeiler e devlette kayıtlı olarak gözükmeye başladı cihazı kullanıyoruz şimdilik bakalım 6 7 ay sonra ne olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.