Bildirim
N11-Poco F2 Pro 600 tl kuponla 5700 tl
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çok para be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poco nedir yaw. ne biçim isimler türedi
Hocam elma diye marka var sen ne diyosun 😄
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Elmaya alışığız canım olsa da yesek keşke
xiaomi değil redmi değil bi de poco.
2.5 asgari ücretin alım gücüne bak. -
Redmi K30 pronun global versiyonu. Bu fiyat segmentindeki tek snapdragon 865li telefon ve bundan daha asagisini gormedi dolar 7lerdeyken bile. Ne yazik ki bu paralara firsat diyebiliyoruz
Sırf Türkiye garantili diye fiyata bakın. Buna bu kadar para vereceğime kayıtsız telefon alırdım.
Son telefonlarda imei muhabbeti sıkıntı olmaya başladı, alır kırılmasını beklersiniz. Kırılacağınında garantisi yok gibi duruyor. Bende seninle aynı fikirdeyim ama imei muhabbetide düşündürmüyor değil.quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Sırf Türkiye garantili diye fiyata bakın. Buna bu kadar para vereceğime kayıtsız telefon alırdım. -
ben de az çok takip ediyorum o sektörü ama en basit olarak xiaomi note 10 pro lite vs 3000-3500 bandından hazır kırılmış olarak satılıyor.Bu para aynı performansı veren poco bile x2 olarak satılıyor.(garanti vs işin içine girince) Çevremdeki iki kişiye pandemi öncesi note 10 pro aldırdım adamlar 2500-3000 bandında amiral gemisi telefon kullanıyorlar.Bir sorun da yaşamadılar. -
Xioamide Amiral gemisi mi6-8-9-10 modelleridir yani "Mi" olarak geçer, diğer Note, Red mi, Poco serileri amiral gemisi (flag ship) clasmanında yer almaz. Bilgi olarak burda dursun istedim. Hayırlı günler -
Bu telefon alınacaksa tavsiyem 256'lığı alınmalı. Hem 8 GB ddr5 RAM(128lik 6 GB ddr4) hem ufs 3.1 hafızadan(128lik ufs 3.0) dolayı çok daha hızlı. -
ben bu paraya 2.el 3 metre zodiac bot + 9,8 beygir tohatsu motor aldım , bütün yaz bindim , halen biniyorum
yanında merdiven tente çapa can yeleği portatif duş bayrak direği yağ benzin halat ilk yardım fişeği kürek 2 adet pompa oturma tahtası vs vs birçok şeyi de verdi
şu an 5700tl m olsa yine bot alırım -
Peki ya "MİX" serisi amiral olmuyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
www.hepsiburada.comXiaomi Mi Note 10 128 GB (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-10-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000P3RNU?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-android-telefonlar&gclid=CjwKCAjwm_P5BRAhEiwAwRzSOxIVTt5Y_WE9DP8CnxD1Cb3HFQ36WUOBzqQGJ0IMRQAWj8WL9WzJ3RoC44kQAvD_BwE
Anladım hocam. Benim bahsettiğim telefon buydu. Sanırım dediklerime uygun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
365 dolarlık telefon fiyat 4500 tl ye inerse alınır tr.aliexpress.comAliExpress.comhttps://tr.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20200819151122&isPremium=y&SearchText=Xiaomi+POCO+F2+Pro+6GB
5000 tl nin üstüne elma alınır hıyar değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ağustos 2020; 2:17:3 > -
buna o fiyatı vereceğinize buna verin,quote:
Orijinalden alıntı: XII
https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-10-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000P3RNU?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-android-telefonlar&gclid=CjwKCAjwm_P5BRAhEiwAwRzSOxIVTt5Y_WE9DP8CnxD1Cb3HFQ36WUOBzqQGJ0IMRQAWj8WL9WzJ3RoC44kQAvD_BwE
Anladım hocam. Benim bahsettiğim telefon buydu. Sanırım dediklerime uygun.
en azından amiral gemisi kullanırsınızwww.hepsiburada.comOneplus 7T 128 GB (Oneplus Türkiye Garantili) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/oneplus-7t-128-gb-oneplus-turkiye-garantili-p-HBV00000TOMQO
-
ben aldım okadarda garanti verdiler 1 yıl sonra imei klonlanmıştır mesajı geldi,satıcı mesajlara bile cevap vermiyorquote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Sırf Türkiye garantili diye fiyata bakın. Buna bu kadar para vereceğime kayıtsız telefon alırdım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Link calismadi, 365 dolara nerede varmis merak ettim. Ben indirim zamani kuponlarla birlikte 420 dolara aldim.
Tabi ki de bu fiyata makul olan sizin dediğiniz.Benim konu kaynağı olarak çıktığım konu note 10 garantisiz pazardan alındığında 3bin bandında.Yoksa 5 edecek bir değeri olduğunu düşünmüyorun sizin gibi.
Hocam elma diye marka var sen ne diyosun 😄
|
Poco nedir yaw. ne biçim isimler türedi
|
ben bu paraya 2.el 3 metre zodiac bot + 9,8 beygir tohatsu motor aldım , bütün yaz bindim , halen biniyorum
yanında merdiven tente çapa can yeleği portatif duş bayrak direği yağ benzin halat ilk yardım fişeği kürek 2 adet pompa oturma tahtası vs vs birçok şeyi de verdi şu an 5700tl m olsa yine bot alırım |
Fiyat performans diye aldığımız xiaomi'ye bak sen. Adam olmuş da 6300'e telefon itelemeye çalışıyor. Üste bir miktar daha koy ve zamanla değer kazanan markayı tercih et.
|
Benzer içerikler
- yanımda premium
- bimcell yeni hat 19 tl
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- vodafone hediye internet
- bimcell yeni hat ücreti
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X