Şimdi Ara

N11-Poco F2 Pro 600 tl kuponla 5700 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.759
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 Poco F2 Pro icin 600 tl kupon tanimlamis. Rin Ticaret saticisinda gecerli, hesaplari kontrol edin.

N11-Poco F2 Pro 600 tl kuponla 5700 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben bu paraya 2.el 3 metre zodiac bot + 9,8 beygir tohatsu motor aldım , bütün yaz bindim , halen biniyorum

yanında merdiven tente çapa can yeleği portatif duş bayrak direği yağ benzin halat ilk yardım fişeği kürek 2 adet pompa oturma tahtası vs vs birçok şeyi de verdi

şu an 5700tl m olsa yine bot alırım
  • Çok para be

• Poco nedir yaw. ne biçim isimler türedi

• plutonium35 P kullanıcısına yanıt
    Hocam elma diye marka var sen ne diyosun 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Elmaya alışığız canım olsa da yesek keşke

• xiaomi değil redmi değil bi de poco.

2.5 asgari ücretin alım gücüne bak.
  • Guest Account kullanıcısına yanıt
    Redmi K30 pronun global versiyonu. Bu fiyat segmentindeki tek snapdragon 865li telefon ve bundan daha asagisini gormedi dolar 7lerdeyken bile. Ne yazik ki bu paralara firsat diyebiliyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sırf Türkiye garantili diye fiyata bakın. Buna bu kadar para vereceğime kayıtsız telefon alırdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Sırf Türkiye garantili diye fiyata bakın. Buna bu kadar para vereceğime kayıtsız telefon alırdım.
    Son telefonlarda imei muhabbeti sıkıntı olmaya başladı, alır kırılmasını beklersiniz. Kırılacağınında garantisi yok gibi duruyor. Bende seninle aynı fikirdeyim ama imei muhabbetide düşündürmüyor değil.
  • cryptdlg kullanıcısına yanıt
    ben de az çok takip ediyorum o sektörü ama en basit olarak xiaomi note 10 pro lite vs 3000-3500 bandından hazır kırılmış olarak satılıyor.Bu para aynı performansı veren poco bile x2 olarak satılıyor.(garanti vs işin içine girince) Çevremdeki iki kişiye pandemi öncesi note 10 pro aldırdım adamlar 2500-3000 bandında amiral gemisi telefon kullanıyorlar.Bir sorun da yaşamadılar.
  • XII kullanıcısına yanıt
    Xioamide Amiral gemisi mi6-8-9-10 modelleridir yani "Mi" olarak geçer, diğer Note, Red mi, Poco serileri amiral gemisi (flag ship) clasmanında yer almaz. Bilgi olarak burda dursun istedim. Hayırlı günler
  • Bu telefon alınacaksa tavsiyem 256'lığı alınmalı. Hem 8 GB ddr5 RAM(128lik 6 GB ddr4) hem ufs 3.1 hafızadan(128lik ufs 3.0) dolayı çok daha hızlı.
  • ben bu paraya 2.el 3 metre zodiac bot + 9,8 beygir tohatsu motor aldım , bütün yaz bindim , halen biniyorum

yanında merdiven tente çapa can yeleği portatif duş bayrak direği yağ benzin halat ilk yardım fişeği kürek 2 adet pompa oturma tahtası vs vs birçok şeyi de verdi

şu an 5700tl m olsa yine bot alırım
  • coolsweetboy C kullanıcısına yanıt
    Peki ya "MİX" serisi amiral olmuyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolsweetboy C kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Benim bahsettiğim telefon buydu. Sanırım dediklerime uygun.

• 365 dolarlık telefon fiyat 4500 tl ye inerse alınır

5000 tl nin üstüne elma alınır hıyar değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 20 Ağustos 2020; 2:17:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII

https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-note-10-128-gb-xiaomi-turkiye-garantili-p-HBV00000P3RNU?wt_gl=cpc.6804.dsa.elk.telefon-android-telefonlar&gclid=CjwKCAjwm_P5BRAhEiwAwRzSOxIVTt5Y_WE9DP8CnxD1Cb3HFQ36WUOBzqQGJ0IMRQAWj8WL9WzJ3RoC44kQAvD_BwE

Anladım hocam. Benim bahsettiğim telefon buydu. Sanırım dediklerime uygun.
    buna o fiyatı vereceğinize buna verin,
    en azından amiral gemisi kullanırsınız
    www.hepsiburada.com
    Oneplus 7T 128 GB (Oneplus Türkiye Garantili) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/oneplus-7t-128-gb-oneplus-turkiye-garantili-p-HBV00000TOMQO

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric Cartman.

Sırf Türkiye garantili diye fiyata bakın. Buna bu kadar para vereceğime kayıtsız telefon alırdım.
    ben aldım okadarda garanti verdiler 1 yıl sonra imei klonlanmıştır mesajı geldi,satıcı mesajlara bile cevap vermiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Link calismadi, 365 dolara nerede varmis merak ettim. Ben indirim zamani kuponlarla birlikte 420 dolara aldim.

• Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de bu fiyata makul olan sizin dediğiniz.Benim konu kaynağı olarak çıktığım konu note 10 garantisiz pazardan alındığında 3bin bandında.Yoksa 5 edecek bir değeri olduğunu düşünmüyorun sizin gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.