Şimdi Ara

N11 SAHTE ÜRÜN REZALETİ!(dördüncü edit) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
4
Favori
34.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
868 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Selamlar, ürünün orijinalini aldığınız yerin linkini paylaşır mısınız?
  • mmyyyymmm M kullanıcısına yanıt
    Özelden gönderdim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CECCBCE5F

Evet n11 yorum veya soru silebilir, bunu nasıl yapıyorlar anlatayım: siz ürünün eleştiri dozunu kaçırırsanız kaldırır. Ürüne iğrenç, mağazaya da dolandırıcı gibi kelimeler söylerseniz sonuna kadar haklı olsanız bile yorum veya soruyu kaldırma n11 tarafından yapılır. Bunun haricinde bir mağaza canım sıkıldı şu yorumu sileyim diyemez. Diğer bir mesele ise satıcıların n11 e ayda binlerce hatta onbinlerce hatta yüzbinlerce lira komisyon ve reklam ücreti ödemesidir. Siz tamamiyle haklı olsanız bile mağazanın ticari görünürlüğüne zarar verecek yorum yapamazsınız. Birisi ürünü almış ve kullanıyor da ama rakip olduğu için mağaza ve ürün iğrenç, bunlar dolandırıcı yazmıştı. Adama hem dava açtım hemde n11 tarafından yorumları silindi. Diğer türlü asla bir mağaza kendi kafasına göre yorum silemez.
    Keşke sadexe bu şekilde olsaydı. Silinen yorumları görmenizi isterdim. Örnek veriyorum powerbank yorumunda sadece ürünün üzerinde yazan değerden düşük çıktığını yazıp ürünün içinin fotoğrafını eklemiştim.

Bir yorumda ürün çok geç kargolandı yazmıştım sadece.

Bir başka yorumda ise ürğnler faturasız geldi yazmıştım.

• Artık her şeyin sahtesi piyasada. İnsanların bile
  • up
  • Sağlık olsun. Elbet kazanacağın günler olacaktır.
  • Sizin yaptığınız gibi hakkını aramayan, aman ne uğraşıcam diyen o kadar çok kişi var ki. Tebrik ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Görmeden inanmam :) TV bile aldım hepsiburada'nın kendisinden, flash disk, hafıza kartı, cep telefonu, PC donanımı... Almadığım şey kalmadı. Sorunla karşılaşmadım. Sonuçta kendi bünyesindeki ve diğer sitelerdeki gibi küçük esnaf değil. Koskoca şirket.
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Bilindik gibi görünüp 10 ürünün 8 inde problem çıkıyor. Yaşadım bizzat.

• Selamlar geçmiş olsun.
    Benzeri şey benim de başıma geldi. Xiaomi mi band 4 almıştım , satıcı bana çin malı 1 dolarlık bişey yollamisti. Dolandırıldığımi anladım satıcıyla iletişime geçtim.bana çin versiyonu orjinal ürün dedi. N11 aradım konuştum onlarda bana siz anlamazsiniz bu çin versiyonu olabilir falan dedi. Sonuç ürün iadesi oldu ama satıcıya hiçbir şey olmadı. Ben herşeyden vazgeciyorum artık uğraşamiyorum çünkü suçlu ben çıkıyorum 😀😀

• Confather kullanıcısına yanıt
    Suçlu alan değil mağdur olmayın diye söylüyoruz başımıza gelmiş ki tecrübe etmişiz böyle bi olayı

• Az önce arandım n11 yetkilisi tarafından. Başlığa ekledim gelişmeleri. Fazla birşey söylemeye gerek yok. Okuyun bilinçlenin arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 35plt35

Görmeden inanmam :) TV bile aldım hepsiburada'nın kendisinden, flash disk, hafıza kartı, cep telefonu, PC donanımı... Almadığım şey kalmadı. Sorunla karşılaşmadım. Sonuçta kendi bünyesindeki ve diğer sitelerdeki gibi küçük esnaf değil. Koskoca şirket.
    https://forum.donanimhaber.com/dikkat-mutlaka-oku-hepsiburada-sahte-kulaklik-gonderiyor--141861502

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanandnexus

Az önce arandım n11 yetkilisi tarafından. Başlığa ekledim gelişmeleri. Fazla birşey söylemeye gerek yok. Okuyun bilinçlenin arkadaşlar.
    Hocam N11 den ürün alırken satıcıyı iyi incelemen gerekiyor. N11 diğer sitelere göre daha her şeyin meydanda olduğu bir site yorumlar, sorular fln. Hepsiburada ve Amazon kendi satıcısı olduğu ürünler daha garanti ama onlarda da çoğu aradığını bulamıyorsun. N11 in ben aracı olduğunu bilerek bu platformadan alışverişimi yapıyorum. Satıcılara bakıyorum yorumlara bakıyorum zaten her şey ortaya çıkıyor. Bunu yapmak zorundayız çünkü bir tüketici hakem heyeti 4-5 ay sürüyor bunlarla ugrasilmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 bu aralar harbiden rezalet, dolandırıcı satıcıları kayırmaya başladı. Bende bir satıcı tarafından dolandırıldım, hem para gitti hemde kargo gelmedi. Canlı desteğe anlatıyorum bakın kargo bana ulaşmadı 20 gündür, elime ulaşmadı diye talep açtım satıcı reddetti diyorum, kadın ürünü iade ettikten sonra kargo takip numarasını girin diyor. Artık küfür etmeye başlayacağım, zeka geriliği falan mı var anlamadım bunlarda yada Türkçe mi bilmiyorlar? Bu konuda olduğu gibi, bende yorum yaptıktan sonra satıcı aynı anda 20 tane yorum giriyor ve hepsine mükemmel vs yazıyor, haliyle benim yorumum ikinci sayfaya düşüyor. Hayır birde zekasızlık örneğiyle hep aynı kişinin adıyla yorumu yapıyor.
    Güzel bir çete kurmuşlar n11'de zaten ilgilenmiyor, yürütüyorlar işlerini çok güzel bir şekilde. Bu aralar kesinlikle alışveriş yapmayın, bir sorun yaşarsanız aklı başında birisini bulmanız çok zor.

Canlı desteğe soruyorum, ürün elime ulaşmadı, "elime ulaşmadı" seçeneği de bu ürün için çıkmadı sadece alışverişi tamamla butonu var diyorum. Canlı destek diyor ki Alışverişi Tamamla'ya bastıktan sonra çıkacak. Kendisine açıkılıyorum, hanımefendi o butona bastığımda "Ürün elime ulaştı ve sıkıntısız teslim aldım, paranın alıcıya aktarılmasını onaylıyorum" diye uyarı çıkıyor, benim elime ürün ulaşmadı niye bunu onaylıyorum diyorum, kadın onayla ondan sonra çıkacak diyor. Zekasızlığa bakar mısınız? İyi hadi dedim onayladım, bak yine çıkmadı dedim. Diyor ki yanlışlık oldu talebinizi aldık. Resmen küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi, böyle bir IQ düşüklüğü olamaz sanki bilerek salağa falan yatıyorlar.

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    O neymiş ya öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Vatan Bilgisayar gibi bilindik siteler varken neden bu tarz siteleri tercih ediyorsunuz, anlayamıyorum. Vatan pahalı; ama en azından başın ağrımıyor.
    Arkadas en azindan muhatap bulmus. Su an vatan dedigin yerde sorununa cevap bulan adam bulamiyorsun.

https://forum.donanimhaber.com/vatanbilgisayar-televizyon-degisim-rezaleti--142941789#143089911

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 25 Nisan 2020; 16:36:40 >
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Hayır, arkadaş çözüm olarak Vatan Bilgisayar gibi "bilindik" sitelerden alın demiş de. N11 de bilindik bir site. Yani çözüm olarak sunduğu "bilindik" kısmının ne kadar anlamsız ve ironik olduğunu yazmaya çalıştım.
  • UcanHollandali kullanıcısına yanıt
    Yahu gelen geçen benim mesajımı alıntılıyor, N11'den avukatlık yapmanız için para aldığınızı düşünmeye başladım.

Ayrıca ben Vatan'da gayet güzel muhatap buluyorum.

• Bu satıcı hala aktif olarak n11 de satış yapabiliyorsa ayıp N11 in ayıbıdır. Ben bu olaydan sonra daha bir dikkatle yanaşarım n11 den alışveriş yapmaya. Hakikaten N11 çok zayıfladı müşteri memnuniyeti konusunda.

Merak ediyorum sadece iade olduunu belirtseydin. iade almak zorunda değil miydi satıcı? Neyin derdine bukadar yokuş yaptılar. Orjinallik kontrol barkodunu kazıdığın için mi?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.