Şimdi Ara

n11 uçuç sahtekarlığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
67
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • n11'i ilk çıktığı günden beri kullanırım. 2024 te uçuç diye geri ödeme çıkarmışlardı. Aralık 2024'te 101-tl karşılığı param vardı, ürün aldım iade ettim tekrar yüklendi ama tekrar kullanmak istediğimde 30 aralık tarihinde kullanamadım. çünkü 500-tl altlimit diye bir uygulama getirmişler puanların harcanabilmesi için.

Ancak ana sayfada kullanım detaylarına baktığımda 01 ocaktan itibaren altlimit uygulaması geçerlidir ibaresi vardı. MH ye telefon açtım, evet öyle bir şey var, uygulamayı erken yaptık sitede öyle yazsa da dediler. Bu resmen çakallık oluyor. Karakter bunları terk etmiş, ticari ahlak ve etik kalmamış, insanları salak yerine koyuyorlar. Bir daha asla bu yavşaklardan alışveriş yapmayacağım, rezil herifler.

• Kendi kafalarına sıktılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da beklediğim 40 puanı vermedi sadece 97 puanınız yatacak dedi ve öyle oldu bunların yatacak yeri yok her üründe de kullandırtmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssouness S kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Getir’in sahip olduğu n11, Getir’in kurucu ortaklarından Serkan Borançılı’ya devredildi.Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Mubadala, Türkiye’nin ilk unicorn şirketlerinden Getir’in Türkiye’deki yemek ve hızlı teslimat bölümünü (Getir Perakende Lojistik AŞ) tamamen devralmak için 4 Eylül Çarşamba günü Rekabet Kuruluna başvurdu. Getir’in yüzde 100 iştiraki olan n11 (Doğuş Planet Elektronik Ticaret ve Bilişim Hizmetleri A.Ş.) Getir’in kurucu ortaklarından Serkan Borançılı’ya devredildi. Devir ile ilgili mali detaylara pay devri ilanında yer verilmedi.

Araplar el atınca aklı sıra muslukları sıkmak istemişler. Ama kendi ayaklarına sıktılar böyle yaparak müşterilerine "nasıl olsa kerizler anlamaz satın almaya devam eder" bakış açısıyla yaklaşıyorlar. Böyle bir değişime gidiyorsan en az 1 ay öncesinden haber verip 1 Ocak 2025'de bu sisteme geçilecektir denilmesi lazımdı. İnsanlar uçuç puana güvenerek alışveriş yaptı. Ben de artık asla bişey almam. Twitterde Serkan Borancı denilen @ptal ç@kalın profiline yazın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada Sahtekarlığı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.